Alxx® Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Чете ли темата въобще? Започни от първите постове и ще ти се изясни. Пак заповядай. Цитирай
nikyyyyy Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Чел съм я 20 пъти тая тема и никъде не пише платеното как става, ясно ми е, че няма АппСтор за България, но преди имаше мнения, в които се казваше как става регистрацията за Румъния. Какво толкова ти пречи да кажеш, в коя точка е отговорено на всичките ми въпроси, защото аз никъде не намирам? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Регистрирай се в Руския стор. Аз съм там с MasterCard И по леко с тона !!! Цитирай
bojk0o0o Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 Блокираха ми акаунта,защото обърках паролата 3 пъти сега нова рег. ли ми трябва ? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Скоро ще ти блокирам и тази във форума. Там има Forgot Pasword, цъкни и си сложи каквато искаш. Цитирай
iphone_ Публикувано Февруари 28, 2010 Публикувано Февруари 28, 2010 искам да попитам а как да влезна в този i tunes и след като влиза от менюто стигам до нацхин на плащане. и след това не знам какво да правя Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 28, 2010 Публикувано Февруари 28, 2010 Още един такъв пост от теб, от който личи, че не четеш, и познаваш и буква от правилата, които си излъгал при регистрацията си, че си чел и се задължаваш да спазаваш, и ще имаш едно "Чао, рагаци".... 1 Цитирай
TomTailor Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Може ли след като съм се регистрирал за българския appstore да промена регистрацията за USA,за да не сменям account-а, както и да си изтрия ифото за VISA-та. Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Можеш да си направиш нова регистрация по ръководството в първия пост. Можеш да ползваш и двете регистрации. Цитирай
TomTailor Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Благодаря, но иначе съществуващата не може да се промени нали? И само още един въпрос може ли да ползвам същия email или трябва и нов? Цитирай
Anthony Публикувано Декември 6, 2010 Публикувано Декември 6, 2010 Можеш да промениш съществуващата. Цитирай
raptor Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Всичко е ОК, но получавам следния мейл: Dear ..........., You've entered ........@abv.bg as the contact email address for your Apple ID. To complete the process, we just need to verify that this email address belongs to you. Simply click the link below and sign in using your Apple ID and password. Wondering why you got this email? It's sent when someone adds or changes a contact email address for an Apple ID account. If you didn't do this, don't worry. Your email address cannot be used as a contact address for an Apple ID without your verification. For more information, see our frequently asked questions. Предполагам, че трябва да пратят втори мейл с линк за потвърждение на регистрацията. Цитирай
mupo Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 В abv не се вижда линка. Препрати email-а, на друга поща и ще видиш линка. П.П. Попълни версията на устройството си и дали е ФО или ФЗ в профила ти. 2 Цитирай
hanibal74 Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Стигнах до края на регистрацията всичко е наред,но пристига съобщение за оторизация на който пише да потвърдя регистрацията на по-долния линк,но такъв няма.Пробвах да променя дани,парола пак същото.С други емел адреси в ъахоо и.тн. все същия проблем-без линк.Някой може ли да помогне. Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 31, 2011 Автор Публикувано Януари 31, 2011 Два поста над твоя: В abv не се вижда линка. Препрати email-а, на друга поща и ще видиш линка. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 ...или ползвай стария интерфейс на абв. "Заведи ме в новата поща" прави само проблеми. Цитирай
hahoto Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 В коя поща ще е по добре да препратя съобщението от Apple ? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 Имам в gmail, yahooq abv и нямам грижи. Ако не виждаш линка за потвърждаване в abv, виж два поста по-горе. Цитирай
BIG_BAD_BOY Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Здравейте аз съм със най-новата версия на i-tunes , стигам с регистрацията до парола и там нещтата се омазват не ми приема паролата какво да правя? Цитирай
BANNN Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Използвай не само цифри! Сложи някоя буквичка! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Задължително една цифра, една буква и една ГЛАВНА буква! 1 Цитирай
tonygti Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Е добре де, моята парола е само от цифри. Или това е задължително само при регистрацията... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.