Grievous Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 За по сигурно слагате една голяма, една малка буква и няколко цифри. След това като натиснете Forgot Password, може да си я смените и на 111111111 ако искате. 1 Цитирай
zera Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 Едно питане направих си регистрация US стора и си регистрирах българска мастер карт дори си закупих две приложения. Възможно ли е да стане проблем за това че съм с фалшив адрес. Цитирай
zera Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 Ми по туториала от форума си направих акаунт в US стора и после си добавих номера на мастер картата и започнах да си пазарувам през телефона. 1 Цитирай
kokobrise Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Току що си направих нов акаунт с реалният ми адрес в София.Може би са променили нещо в стора. 1 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 Помощ моля !!! Вече немога да си ползвам iTunes account-a ,излиза ми прозорец ,на който пише "Invalid Address" Tap Continue to sign in .и като продължа ми дава да си променя акаунта ако искам ...Създадох си нов акаунт - със генератора на "реален" адрес и пак ми дава същото . Помощ ! Цитирай
SpLiT Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 И при мен се получи същото. Направих си реална регистрация в БГ. Предполагам, че вече не минава номера с генериране на адрес в САЩ. Цитирай
SpLiT Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Alxx®, много благодаря за жокера, сложих първия адрес на китайски ресторант в Лас Вегас и всичко си е ОК сега Цитирай
SpLiT Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Гога, само адреса ли промени, или промени също така и пошенския код и телефона. Аз взех всичките тези координати от един китайски ресторант в Чайнатаун и заспа от раз Цитирай
kawabiker Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Хич не им се вталясвайте, аз от 3 години живеех на улуца Парола 6 някъде из Северна Каролина , та сега и аз се местих, какво стана та ни накацаха едновременно така не мога да разбера и то само , като влезнеш през компа ти иска смяна , а иначе през телефона само потвърждаваш, написаната глупост и няма проблем! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Аз, все по хотели и кръчми се мотам, даже в една регистрация съм в мол(сигурно в мазата ). Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Пу, хаймана Аз един път съм правил такава регистрация. С генератора от първа страница и няма проблеми. Цитирай
vader11 Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 (редактирано) Как стои въпроса с номера на кредитната карта и особено трите числа на "гърба и"? Аз все ще намеря адрес в щатите, ама картата? Редактирано Май 12, 2011 от Pe6o666 Цитирай
Dessytka Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Днес направих регистрация във форума,защото имам голям проблем ,с който се боря от 7 часа ... решение не намерих, въпреки че прекарах ооколо 2 часа във форума ,ровейки ... вече съм отчаяна ,е, по същество ... Преди дни направих регистрация в iTunes благодарение на Вашите съвети, всичко беше ОК... дни наред свалях приложения.. до днес Избрах си една игричка (безплатна) , дадох Install, пойска потвърждение на парола и e-mail, въведох, tap - done ....и... ме прехвърли за потвърждение на адрес, дадох Потвърди и... ме прехвърли пак при играта , където последваха същите действия... един кръговъртеж, без промяна! Така и не се свали играта... Направих 2ра регистрация , надявайки се да бъде успешно свалянето на каквото и да е приложение.. Но - Не !!! Какво да правя, моля помогнете, за което съм Ви безкрайно благодарна !!! (информационно съобщение се появи при един от опитите в което се споменава че адреса е невалиден , дадох Продължи и ме прехвърли в профила на регистацията ми ) ПОМОЩ Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Направи си регистрация в българския стор и няма да имаш проблем. Трябва да потвърдиш регистрацията от линк, получен на и-мейл-а. Цитирай
Dessytka Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 ALxx, Благодаря за бързия отговор, но какво по-точно ще рече българския стор ??? (в момента преинсталирам софтуера на телефона, нямам идея дали е полезно ) Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Когато се регистрираш - избираш държава на регистрация(т.е. съответния магазин). Ресторването на телефона е абсолютно ненужно в случая. Цитирай
Dessytka Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Когато се регистрираш - избираш държава на регистрация(т.е. съответния магазин). Ресторването на телефона е абсолютно ненужно в случая. Пълна индия като се има в предвид че 2 година съм работила именно с мобилни телефони Restore in progress вече 10 мин. ... имаш в предивид отново да направя регистация в иТunes? Моля ,извини ме, но може ли малко по-подробно, съжалявам, но вече 8 часа съм в седнало положение пред лаптопа и се дзверя в телефона като ... разбери ме и ти ... При профила промених държава и сложих България, но сега ми иска да въведа данни за карта ..? Би ли ме упътил ... ще чакам преди да предприема действия .. Цитирай
Grievous Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Деси, отваряш iTunes и вляво кликаш на iTunes Store, скролваш и най-долу в дясно ще видиш знаменцето на съответната държава и текуща в сторето. Цъкаш на него и си избираш БГ. След като направиш това, задължително намираш безплатно приложение, натискаш сваляне и Create new account. Попълваш стъпките и когато минеш на втора (2) страница вече ще видиш опцията “None“ за логване без карта. Толкова ли е трудно да прочетете първото мнение на тази тема и да го направите. 03. Избирате едно безплатно приложение за сваляне и кликвате на него (в случая съм избрал 3D Brick BreakerRevolution). Цитирай
reloading Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 (редактирано) и все пак да дам адреса който ползвах аз -> Ето тук Дано да съм бил полезен п.с. изглежда вкусно готвят ) Редактирано Май 12, 2011 от reloading 1 Цитирай
Dessytka Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Сърдечно благодаря за оказаната помощ, проблема е отстранен и съм много щастлива, пиша сега защото чаках потвърждение Продължавайте в същия дух !!! Цитирай
mufasata Публикувано Май 16, 2011 Публикувано Май 16, 2011 reloading, благодаря ти много Вече сме комшии. хихи Проблема отстранен със смяна на адреса от релоадинг. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Май 25, 2011 Публикувано Май 25, 2011 Само аз ли имам проблем с пеймент метода,нямам опция ''none'',тоест задължително трябва да посоча някоя валидна карта? Цитирай
genie Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 За всички,които са имали регистрация в американския апстор и не могат в момента да го ползват: Settings>General>International>Regional Format>United States След като зададете тези настройки би трябвало да можете да ползвате акаунта на устройството си! Цитирай
iTeaTime Публикувано Юли 15, 2011 Публикувано Юли 15, 2011 Аз си имам Аппле ИД, направено от ФейсТайм, но как да си направя безплатен акаунт сега? Вече това на 1ва страница не работи! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.