Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 3GS

Recommended Posts

Публикувано

В Холандия от днес официално излезе 3GS, за жалост, заключен към T Mobile. Но договорът си струва и мисля да се възползвам, тъй като уча тук.

200 Евро за 32 ГБ

30 Евро на месец за 150 СМС, 150 минути, неограничен интернет, ползване на WiFi Hotspots i 3G, Visual Voicemail, и роаминг навсякъде. ММС - 50 цента.

На мен лично ми звучи добре, имайки другата алтернатива да взема телефона от англия за 538 паунда = 632 евро и да ползвам същия договор за 13.50 на месец, макар и отключен.

Публикувано

ПЕРФЕКТЕН е договорът. Бих го ползвал с кеф и дори бих минал на Глобул ако ми пуснат 3GS за около 400лв с 50-60лв такса, която да има неограничен нет. Жалко, жалко, че най-вероятно няма да се случи...

Публикувано

Ето как iPhone 3GS плува...

[youtube:1b27xpm9]

[/youtube:1b27xpm9]
Пробвах видео записването на новия ми iPhone 3G S и го изпуснах в басейна. Не зная дали е водоустойчив, но все още си работи нормално.
Публикувано
:biggrin: сега всички водолази ще са с iphone-и
Публикувано

Аз бях видял някъде пишеше, че е "water resist". :confused:

Публикувано

Водоустойчиви са тези от Китай. Ако 3GS беше водоустойчив, това щеше да бъде споменато на презентацията някъде, по мойте изчисления, към 100ина пъти.

Публикувано

Водоустойчиви са тези от Китай. Ако 3GS беше водоустойчив, това щеше да бъде споменато на презентацията някъде, по мойте изчисления, към 100ина пъти.

Хахаха, много правилно.

Steve Jobs е гениален презентатор и щеше да го направи така, че даже да не те подразни...много...

Публикувано

Хахаха, много правилно.

Steve Jobs е гениален презентатор и щеше да го направи така, че даже да не те подразни...много...

Да де, но Стив се заниамава все още със здравето си, не е започнал пак да презентира ;) :mrgreen:

Публикувано

3GS "пее ли" по силно от 3G,или силата на звука е същата?

Публикувано

На "speaker" като се включи се чува по-силно.

Публикувано

Аз пък все си мился, че 3G пее достатъчно силно. Ако човек иска още по-силно просто му връзва една колона половин киловат на JBL примерно и е пич.

Публикувано

Хаха Адамов е прав... Но честно казано е важно как звъни телефона. В това отношение айфон е малко тих, дори 3Г то - 3ГС- не съм чувал. Но ако е по-силен - още по-добре.

Радвам се, че скоростта показана от Епъл всъщност е реална на новия 3ГС :)

Публикувано

Geohot вече си джейлна неговия 3GS, да видим кога и ние ще имаме тази възможност :smile:

Лошото е, че в идващото 3.0.1, Apple са фикснали едната "дупка" за ултраснежеца, и затова devteam няма да вадят нищо ново преди официалното му излизане. Играта на котка и мишка продължава.

Както казаха devteam, те просто се грижат за здравето на котката, и не и дават да става прекалено дебела! :mrgreen:

http://iphonejtag.blogspot.com/2009/06/its-4am-do-you-know-where-your.html

16640-500.jpg

Публикувано

geohot's twitter: @copumpkin haha, it's a 10 line change to redsn0w.

Публикувано
3GS "пее ли" по силно от 3G,или силата на звука е същата?

С цели 6-7 dB

[youtube:3intjf5c]

[/youtube:3intjf5c]
Публикувано

До няколко часа моят красавец ще пристигне... това ще ми е първият iPhone и идея си нямате колко се вълнуваааам .... :jumpeveryone:

Публикувано

Някой има ли някъква представа кога ще го пуснат от Глобул и горе-доло на каква цена ще е...?

Публикувано
Някой има ли някъква представа кога ще го пуснат от Глобул и горе-доло на каква цена ще е...?

до колкото знам на 9ти Юли, цената е пълна мистерия за всички ни, както и тарифните планове, дано поне плановете да са добри, иначе цената си беше добра като пуснаха 3G-то, но то вече беше към края на живота си тогава, щеше да излиза 3GS и затова нямаше интерес ;)

Публикувано

Попитах един приятел от Глобул и той каза ,че между колегите му се носели слухове ,че щял да бъде около 800 лв за 16 GB...

Публикувано

Да ви попитам, някъде бях чел, че 3GS от USA имали проблем с 3Г мрежите в Европа? Тези, които били за щатите работели на 1700, а тези за Европа на 2100? Има ли нещо вярно в това?

Публикувано
Да ви попитам, някъде бях чел, че 3GS от USA имали проблем с 3Г мрежите в Европа? Тези, които били за щатите работели на 1700, а тези за Европа на 2100? Има ли нещо вярно в това?

Ами вярно си е, че имат проблеми с 3G-то да, но не само 3GS-a, ами и 3G-то също

Публикувано

Не. Трибандови са всичките модели.

Публикувано

Значи ако си купя от САЩ, 3Г-то ще ми работи?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...