Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

Мдаааа 2 рестор-а, нищо не ми помогна за ГПС-а,

днес излезе ултрасноу и gps-a пробачка от раз.

Кой е некомпетентния сега?

Вие за какъв ме вземате!? Аз току така проблеми с устройството нямам, когато правя нещо го правя целенасочено,

когато не разбирате нещо не трябва да се правите на компетентни !

Истината е, че явно тук има хора които само се перчат,а не знаят къде се намират...

в чуждите форуми(явно манталитета им е друг,еххх българите няма да се оправим) веднага ти влизат в положението и са любезни, тук е коренно различна няма да изпадам в подробности.

se la vi обикновено, когато някой каже истината си заминава :)

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано
  • Автор

Ние сме тъпи и не разбираме. Въпроса е ти какво си спомогнал за форума ?

Публикувано

На вас ви трябват потребители да разглеждат форума хех , е аз именно това правя, това не е ли достатъчно.

Публикувано
  • Автор
На вас ви трябват потребители да разглеждат форума хех , е аз именно това правя, това не е ли достатъчно.

Разглеждането на форума, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Има много хора във форума, които губят по много време за да помогнат на останалите, които немогат да се справят сами. Никой няма лична облага и не печели нищо от гърба на другите, така че дали ще го разглеждаш или не ми е през ....

Публикувано

мхм , прекрасно отнешение ,за което искрено благодаря :)

Виж , сега знам че вчера ,няколко човека се притекоха за съдействие вкл в твое лице,

но в един момент тона се промени в: - я си прай рестор-а , пък каквото стане?!

Имах си причини да не го правя, в първите ми мнения се обърнах към хора в моето положение

(зкл 3г ос3)

Не, към вас.

Публикувано

Пич, взе да ми ставаш досаден и на мен.

Този форум е направен за взаимопомощ, а не за демонстрация на знания и умения.

Не знам колко рестора си направили, както и какво ти работи и какво не. Промени поведението си, защото не съм наясно с това какво точно си направил или не си направил с телефона си, но съм 100% наясно с две неща:

1. Не давай оценка за компетентност на околните, ако ти самият не си компетентен.

2. Промени поведението си, за да не изхвърчиш от тук.

И няма да изхвърчиш, защото си казал някаква "твоя си истина", която е такава само за теб, а защото поведението ти не отгаваря на духа на този форум. И ние нямаме нужда от такива като теб!

Публикувано

Въпрос - инсталирах си BossPrefs, пуснах SSH, написах IP адреса в WinSCP и не иска да се кънектне изобщо. Някакви идеи?

Публикувано

Какво ти дава? Първото свързване отнема доста време. Може и над 10 мин.

Публикувано

Network error : Connection refused

Публикувано

Провери дали пишеш правилно IP адресът. Пишеш ли user: root, password: alpine? Избрал ли си за file protocol SCP?

Публикувано

SCP бях пропуснал, но сега го направих така и този път пише Network error : Connection timed out

Публикувано

Грешно IP значи.

Публикувано

При мен дава същият надпис "Network error : Connection refused ", IP-то е вярно,

но забелязах че на програмата "iphone tunnel suite", не мога да дам отметка за версия

3.0. Дали това има значение?

Публикувано

При мен АйПито го проверих хиляди пъти, не е грешно, има ли някаква друга програма за 3.0 с която да мога да включа ССХ от телефона ?

Публикувано

Чакай сега, ти инсталирал ли си OpenSSH от Cydia? Bossprefs е само за да го включва и изключва.

Публикувано

Да, сега преинсталирам и двете БоссПрефс и ОпенССХ и да видим, ако не стане не знам

Публикувано

Сега стана, явно има нещо или в Цидиа или и аз не знам къде, VoIP over 3G трябваше да го преинсталирам 3 пъти докато почне да действа със скайпа

Публикувано

Повече iUSB iPhone няма ли да работи с новата система 3.0

Публикувано

На мен ми изкочи проблемче. С 2Г с 3.0 сам и когато отворя приложение след затварянето лентата най-отгоре,кадето е часовника и мрежата остават светли и не се виждат,трябва да заключа телефона или някои път трябва дори рестарт.Направих дори рестор и пак по същия начин се държи.Някои има ли идея

п.п. Разбрах от каде е то една тема "Black Darkness"

Публикувано

Имам следният проблем: при опит за инсталация на нещо от Сидия ми дава следната грешка: Couldn't configure pre-de[end dpkg for sed, probably a dependancy cycle. Някой знае ли как се оправя?

Публикувано

добави сорса: apt.saurik.com/cydia-3.7. След като го направите трябва да ви излезят няколко ъпдейта, съветвам ви да ги инсталирате.

Но подчертавам това не е мое мнение а е цитат.Но ми е копирано на компа и немога да ти кажа точно каде беше и се извинявам на автора че го предоставям без да му спомена името.

Публикувано

Курти влезе

Публикувано
Курти влезе

Каде бе ?????????

Публикувано
Курти влезе

Каде бе ?????????

На слабо време :) (музикантите ще разберат)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.