Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

r3s53c7, дейинсталирай ultrasn0w от Cydia. Никой от тук присъстващите не може да ти каже дали ще има отключване за 05.14.02 и 05.15.04. Варианта засега е ъпдейтване на baseband-a до този на iPad в 3.2.2 (06.15.00). Четеш написаното с червени букви в темите в iPhone Отключване, Активиране & Джейлбрейк и си правиш преценка дали да го качиш и отключиш или да останеш с iPod, а не с iPhone.

Публикувано

Може да няма друг начин за отключване на 5.14.02, никой не може да ти гарантира подобно нещо, изчакай известно време да видиш как се развиват нещата. Без описаната порцедура в момента, отключване няма да имаш. На мен телефона ми работи отлично след отключването и съм се заклел да не го пипам повече, освен ако не съм крайно мотивиран от някоя нова версия. Инсталирах си appsync и installous, youtube работи безпроблемно без пач, така че имам всичко необходимо + функциониращо ало-ало

Публикувано

Има ли някакви новини за ultrasn0w iPhone 4 4.1 02.10.4?Realise date поне :( знае ли някой дали въобще ще има unlock?

Публикувано

Здравейте на всички. От няколко дена чета като побъркан в форума но така и нищо не ми е ясно. Извинявам се предварително за тъпите въпроси. Значи телефона ми е 3G 16GB version 3.1.3 и modem firmware 05.14.02 в момента го ползвам само като iPod. Може ли някой да светне тези като мене които не знаят, стъпка по стъпка как става номера да имаш вече телефон а не iPod. Моля за помощ!!!

Публикувано

Четете малко бре хора!

За да обновиш baseband-а трябва да си с FW 4.1 или 4.2.1 и baseband 05.14.02 или 05.15.04. В случая си с правилния baseband, но си с 4.0. Мини на 4.1 (ако имаш SHSH) или на 4.2.1 и тогава действай.

Публикувано

Хайде всички с въпросите да се насочат към двете теми в iPhone Отключване, Активиране & Джейлбрейк

http://bgiphone.com/topic/8361-jailbreak-%d0%b8-%d0%be%d1%82%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-iphone-3g3gs-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7-redsn0w-096b5-%d0%b8-ultrasn0w-12/

http://bgiphone.com/topic/8363-jailbreak-%d0%b8-unlock-%d0%bd%d0%b0-iphone-3g3gs-%d1%81-pwnagetool-%d0%b8-ultrasn0w-12/

И преди да питате ги изчетете двете теми

Заключвам темата докато излезе информация относто отключване на iPhone 4 с baseband 02.10.04 и/или 03.10.01.

Ако имате такава информация с надежден източник, пишете ЛС на някой от модераторите да отключи темата.

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Престанете с цитирането на "сериозно инфо" от "много сериозния сайт" geohot.ca, който НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ОБЩО С GEOHOT(George Hotz).

Публикувано

Това изказване ме обнадеждава :)

Съжалявам не знаех за сериозността на сайта.

Вижте новата измишльотина, която щяла да отключва 4-ката.

http://www.greenpois0n.us/2011/03/unlock-your-iphone-4-basebands-21004.html

Публикувано

Никога няма да има unlock за тези бейзбанди. Имам някакво предчувстие, че никога повече няма да има unlock и, за който и да е следващ iPhone. Мисля си го това, защото при джейлбрейка се ощетява само Apple с това, че не се купуват приложения, а се слагат кракнати такива. Докато при unlock-а пряко за замесени и мобилните оператори от цял свят, защото се купуват телефони евтино и после вместо 1-2 години да се ползва с тяхната карта и да се въртят пари, те се ползват с друга карта. Имам чувството, че някой (Apple и мобилните оператори) много сериозно са подпънали хакерите, които досега се занимаваха с unlock или може би направо са ги взели при тях на работа.

П.П. Знам, че сега ще почнат коментарите, че това са пълни глупости, но това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него. И аз се надявам винаги да има unlock и да си купуваме евтини iPhone-чета.

Публикувано

Не говори глупости. Това, че се бави ънлока не означава, че няма да го ънлокнат. Ако помниш с iPhone 3GS беше същата идилия. Firmware 3.1.3 с baseband 05.12.01 излезе края на ноември и се наложи да чакаме ънлока чак до юни месец. Знам, че ви дразни забавянето, но и операторите ги дразни ънлока така, че търпете и другия път си вземете ФО, за да не чакате.

Публикувано

Да, но сега е факт, че няма качествен unlock дори и за 3G и 3GS, което е доста странно. Абе положението за напред ще е доста сложно и ще се купуват само ФО телефони.

Публикувано

За тези,които неиздържат на чакането, могат да си отключат четворките от тук, срещо скромните 99$ http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCK-IPHONE-4G-GEVEY-SIMTRAY-SIM-VERSION-4-2-1-/310304801900?pt=SIM_Cards&hash=item483f9b846c. Ако имаше и бонус B..w Job :biggrin: бих рискувал :rolleyes:

Публикувано

Гога, това не е точно като предишните турбини. Предишните подлъгваха телефона, сегашната менти мрежата че звъниш на 112. Би трябвало да бачка добре, но проблемът е че ако операторите решат да резнат достъпа - няма да работи. Освен това е нарушение на закона, също колкото и предишната. Тук още нямаме разпоредби срещу промяна на стойностите идващи от телефона както в Англия примерно, но има срещу еб@вките с аварийния телефон 112.

Публикувано

За това предпочетох да си взема телефон от глобул, като си пуснах молба за отключване, вместо да давам пари за телефон, който няма гаранция и ънлока Е на риск.

Публикувано

Хахахаха, ама и вие направо сценарий на "Война на световете" на Уелс разиграхте....

Айде да видим как ще извият операторите и ще отрежат достъп до 112.... И какво ги чака тогава.... При всичките европейски директиви, резолюции, и прочие.....

Публикувано

И аз на това попаднах. Мисля че може да даде извесна надежда на ънлокърите :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Бе аз се чудя, след като даден мобилен оператор, да речем Глобул, може съвсем легално и безпроблемно да ти го отключи, как досега някой от тях, не се изкушил да изнесе този tool на черно и да събере парички от всички чакащи. То вероятно е само за тези, които са заключени към Глобул или АТ&Т, т.е. специфично за всеки carrier, но вероятно на хакерите тази основа ще им свърши добра работа.... Адски ми е странно, че мобилен оператор може да отключва, а алтернативен метод още няма. На дали е необходим някакъв мега-скъп и къстъм мейд хардуер в крайна сметка.

Публикувано

Не знам дали подават документи, но при мен процедурата отне точно 15 мин. Подадох молба до Глобул и те ми казаха 2 часа. Аз обаче пробвах след 15 мин. и стана :naughty3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...