Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

При мен и така не става. Ще преинсталирам пък ще видим:)

Публикувано

Още нещо: тестовата версия при мен и при Гогата е тази от пост #344.

Публикувано

Подкарах я по следния начин - изтрих приложението от телефона, пуснах iTunes, чекнах го в Applications и синхронизирах. Без да пускам Navigon въобще, влязох с iFunBox и копирах директно трите папки от архива в папката ххххх-ххххх-хххх в var/mobile/Applications, след което с iFile зададох права за писане на групата (всички останали си бях зададени), качих си БГ глас и стартирах Navigon. Всичко си работи нормално, имам Panorama View.

Публикувано

Добавих го като вариант в инфото. :)

Публикувано

При мен е чук. Навигонът ми е 1.7(цяла европа, подрязан ръчно откъм ненужните карти), качен направо върху стария 1.6. Всичко от раз, както е описано в поста на Виктор, без преименуване и разни други врътки.

П.П. Търсенето си работи, но от панорамата пак почна да грее.

Edit: Navigon 1.7 + 3D Panorama на 2G :tooth:

post-226-080477300 1293795233_thumb.png

П.П. На симулация е - изключена ми е антената. С панорамата яко се тормози, иначе си върви нормално. За града и без това не е нужна панорама, защото скрива показанията и маркировката за посоката на движение по дадена улица.

Публикувано

Един подарък за ThUnDeR:

Свали

Това са LandmarkView за Северна Америка. Слагат се в /Documents/smap (вероятно ще трябва да изтриете отново Specialmaps.dat от Library/Caches, за да се обнови информацията).

Ако някой успее да намери за Европа, да пише. :rolleyes:

Публикувано

След преинсталация и поставяне на трите папки по начина описан от Тони, без да задавам каквито и да е права, при мен също се получи :) Нещо от време на време обаче ми крашва при пускане?!

Публикувано

При мен само първия път, аурата го прави редовно обаче :)

Публикувано

Мерси за Лендмарка ;) Излиза Landmark 3D в меню-то но не ги показва.

Публикувано

Мда, намерих landmarks за Европа, но при поставянето им се появява само опцията, самите забележителности не се показват по никакъв начин. Изглежда тази възможност просто е заложена за бъдещи ъпдейти, тъй като я няма в in-app покупките, а в същото време не я предоставят с терените.

Публикувано

Някъде гледах шот на 1.6 с работещи Landmarks

Публикувано

А някои ще може ли да ми каже как ги инсталирате като не са от 'App Store' само някакви фаилове чакам помощ че сам нов с iPhone...

Публикувано

Намери темата за инсталиране на приложения в раздела с ръководствата.

Публикувано

Аз да попитам - сложих Навигон 1.7.0 и от HackStor упътването с ъпдейт от 2-ри януари (понеже това ми излезе първо в Google )за Панорама 3D успях да го активирам ,но така и не виждам релеф ,както е показано на рекламата за panoramic 3D . В Пловдив тествам .След като ми се появява опция за панорамата в менюто Map View - това означава ли ,че ми работи както трябва да работи ? А Landmark в България работи ли ? И още един въпрос имам - има ли някаква по-подробна карта за БГ ,която да мога да сложа на мястото на тази в оригиналния европейски пакет ? Мисля ,че на TeleAtlas картите са най-подробни по мое наблюдение ,пък навигона май ползваше тези на Navteq ..

Публикувано

Ти чете ли изобщо темата?? Последните няколко страници дават отговор на всичките ти въпроси!

Публикувано

Чета темата от 6-та страница ,където е писано за 1.3.0 до края на темата ,но не намирам отговори на въпросите ми . Никой не казва дали е възможно да си има Panorama 3d като опция в Map View ,а да не се вижда така желания релеф ,само небето ми става по-голямо ,но самите възвишения (хълмчетата и планините) не ги виждам :( . С 1.7.0 съм и няма инфо за deb файл ,който да се слага ,затова питам. Също никъде не се казва за различна Българска карта (като тази в ТомТом 1.6 ,която със сигурност е по-подробна и също е на кирилица и е много удобна и приятна) . Ще съм признателен ,ако все пак ми отговори някой ,мисля ,че съм съвестен и си прочетох темата ,даже няколко пъти ,за да не задавам вече задавани въпроси !

Публикувано

Щом имаш опция в менюто "3D Panorama" - значи си го активирал. Въпросът по - скоро е: "Доколко е подробна 3D картата за твоя район?".

Публикувано

И дали работят останалите функции на приложението, но както казах, за това е писано!!

Публикувано

Искам да попитам някой дали може да ми намери български глас за Навигон. Сложих този от първия пост но нещо не ми допадна. Някой по - хубав глас може ли да намери ?

Публикувано

Няма брат, Лили Иванова си е патентовала гласа...

Публикувано

здравейте направих всичко както сте описали и всичко ми работи идеално но имам следния проблем:

като стартирах програмата тя си беше с някакви фабрични настройки след като ги променя всичко е ок но след като затворя програмата и я пусна отново пак ми се стартира с фабричните настройки. някъкви идеи защо

Публикувано

Провери plist файла в /Library/Preferences дали има разрешени права за писане за всички потребителски групи. Направи същото и за файла Navigon в папката Navigon.app.

Публикувано

проверих ги и ги корегирах и пак нищо не запазва от корегираните настройки след като затворя програмата и я отворя отново

Публикувано

Сложете права READ, WRITE & EXECUTE от узъра, и групата.

post-44-011432200 1293734483_thumb.png

открих проблема: не слагайте на owner да е mobile а трябва да е root и всичко се оправи

Публикувано

Имаш късмет, че ти е тръгнало (с owner root), понеже groupa има execute.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...