EH4EB Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Евала, всичко стана супер от първия път без проблеми, благодарности ! Цитирай
mupo Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 Благодарности на форума едно 3G вече работи с новия 3,0 перфектно изкам да питам 2G с 1,1,2 може директно да премине на 3,0. Благодаря предварително. Мини първо на 2.х. за всеки случай чрез тази тема viewtopic.php?f=9&t=50 След това мини на 3.0 по тази viewtopic.php?f=9&t=1214 Цитирай
kalufa33 Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 оооо тъкмо се прибирам от почивка и виждам че ще има с какво да се позанимавам.Вапроса ми е следния-в момента съм с тунес 8.1..става ли да си копирам папката на тунеса от май мюзик и след като сложа 8.2 да заместя оригиналната.благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Защо ти е да го правиш ??? Просто ъпдейтни до 8.2. Цитирай
sekk Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 След Jailbreak-а на iPhone 3G се появи следния проблем с iTunes: Може и да има някъде решение, но не успях да го открия. Някакви предложения ? Цитирай
vicki Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 А какво става като дадеш ок ? Какъв точно е проблема след грешката ? Цитирай
sekk Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Телефона не се разпознава и не може да се прави нищо с него. Единствено излиза опцията за Restore Цитирай
hitretsa Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Ooo my god!!! На 7 стъпки ли викаш опростен и лесен начин за вкарване в DFU. Първо се шашнах, а после се смях много. Да те светна ли нещо? След като телефона е вързан към компа можеш да пробваш следното нещо (не е опростено като твоето ръководство, но пак става). 1. 2сек. Power. 2. Без да пускаш Power натискаш Home за 10сек. 3. Пускаш Power и с натиснат Home броиш още 10сек. Воала... DFU. Хах, написал съм го това , защото като четох темите и сума народ питаше как точно да влезе в DFU и че с копчетата бъркат ,за това съм дал този метод , 'щото задължително влизаш,независимо какво правиш, ако следиш стъпките си в DFU. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 След Jailbreak-а на iPhone 3G се появи следния проблем с iTunes: Може и да има някъде решение, но не успях да го открия. Някакви предложения ? Рестор наново и го активирай преди да му правиш джейл. Като търсиш помощ, опитвай се да даваш повече инфо поне. Даже не си написал какъв ти е телефона. Цитирай
sekk Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Описал съм, че телефонът ми е iPhone 3G. Иначе се оправих и сам с малко повече ровене из Google, оказва се, че има вариант и без да се налага Restore: Instead of deleting entire “/private/var/mobile/Media folder”,just delete “/private/var/mobile/Media/iTunes_Control/iTunes/iTunesDB” database file. Make sure also to remove (back up) media files from”/private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music”. Since database file is deleted these files will have no reference inside itunes anymore. You can add them again to iTunes later. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 3G има фабрично отключен и заключен. Никакво инфо не си дал. Цитирай
taf Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Браво за ръководството, но е сгрешен превода за влизане в ДФУ режим - може някой да се обърка... Би било добре Mupo да го коригира (и в ръководството за 2G е пак така) Цитирай
derekdugan Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 При мен стана както беше описано и сега си работи перфектно :razz: Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 @taf, какво точно е объркано ?? Според мен си е перфектно! Също да добавя, че ръководството е направено от mupo, може би сам се е превел грешно Цитирай
kalufa33 Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Със сигурност не си внушавам......нещо много яко ми точи батерията.Значи снощи ресторнах с новия софт ,сложих и sb setings,оставих телефона на 90 % батерия и тая сутрин вече беше под 20 и ревеше за ток.Някой има ли си на идея за какво става вапрос.Дали наистина е от sb setings. Цитирай
johnnie Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 всичко е ок ,но на точка2 тая програма редснол не може да ми намери фл-то плс дайте малко помощ Цитирай
taf Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 @taf, какво точно е объркано ?? Според мен си е перфектно! Също да добавя, че ръководството е направено от mupo, може би сам се е превел грешно 6. Сега RedSn0w ще вкара телефона в recovery mode и ще поиска от вас последователно да изпълните няколко действия: Да задържите Home бутона за 5 секунди = 1. Hold down the Power (corner) button for 2 seconds Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Чесно да ти кажа аз лично никога не броя или засичам. Телефона някакси ми говори кога да натисна и кога да пусна. Пак казвам, че по начина на mupo, също става без проблем. Цитирай
mupo Публикувано Юни 27, 2009 Автор Публикувано Юни 27, 2009 taf, хвърли един поглед на първата картинката от т.6 и по точно на т.2 от самата картинка. Пише да се задържи Home+Power за 10 секунди. Хайде сега виж втората картинка от т.6 - пише да се задържат Home+Power за 6 секунди. :surprised: Причината за тази "мистерия" и "сгрешен превода" е много проста - няма как да направя снимка на екрана в момента, на излизане на надписите и в същото време да натискам копчетата на телефона. Все пак ако толкова те бъркат картинките и желаеш, ще ги единтна с правилните секудни. Цитирай
romaaaaaa Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Пичове много съм тъп и не го загрявам тоиа iphone :confused: Като сваля файла FW 3.0 е архив и redsnow-a не го отваря(трябва да е с разширение .ipsw) Сигурно е много елементарно ама не знам кво да правия, защото това е в началото още. Благодаря за помощта Цитирай
mupo Публикувано Юни 27, 2009 Автор Публикувано Юни 27, 2009 Сменяш разширението от .rar (.zip) на .ipsw. Ако не виждаш разширението отиди в Control Panel -> Folder Options -> View и махнете отметката на Hide extensions for known file types. Сега ще виждаш разширението на файловете и ще можеш да ги преименуваш. Цитирай
romaaaaaa Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Благодаря Ти много човече спаси ме от самоубийство :razz: Наистина много ми помогна благодаря Цитирай
Anthony Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Е, с този ник ти е простено. Все пак си първия ром с iPhone в нашия форум Цитирай
romaaaaaa Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 Е, с този ник ти е простено. Все пак си първия ром с iPhone в нашия форум Не бих се обидил, ако нямах крайно десни убеждения! romaaaaaa идва от A.C. Roma. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.