Vancuver Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Имам следния въпрос: С iPhone 3GS съм - neverlocked и си го ползвам така и съм накачил безплатни и няколко програми и игри съм си ги купил. Ако го jailbrake-на ще се преебе ли нещо по телефона - т.е. да загубя информация, програми, игри и т.н.? Също ме интересува в бъдеще обратима ли е процедурата? (Едва ли ще ми се наложи, но да си питам). Мерси! Цитирай
naidenoff Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 5.Процесът „Джейлбрейк” – касае само операционната система на iPhone.Друго полезно действие е да направите „джейлбрейк „- тоест да придобиете достъп до файловата му система - да разполагате с джобния си компютър така, както разполагате с вашия персонален компютър. Да можете свободно да качвате и триете файлове, да разполагате с напълно блутута му, да инсталирате всякакъв вид приложения. Какви са разликите за тези три действие при двете поколения айфони. Старият модел iPhone 2G е напълно под контрола на крайния потребител (независимо, че той винаги се е продавал фабрично заключен). Посредством програмки, които ще намерите в този форум, вие ще можете да активирате, отключите и джейлнете всеки един попаднал в ръчичките ви iPhone 2G и да се възползвате на 100% от неговите възможности. По подобен начин стоят нещата и при iPhone 3G и 3GS. Ако те са фабрично отключени се активират и отключват автоматично чрез официалната програма iTunes. За целта е необходимо единствено да я инсталирате на компютъра си и да имате интернет. Джейлбрейка ще си го направите сами с помощта на този форум. Ако са фабрично заключени, можете да ги отключите и активирате посредством специални програми, които ще намерите в този форум. В момента актуалната версия на операционната им система е 3.0. Не,няма да ти се пр....е :redface: А с един чист рестор става като нов Препоръчвам ти да прочетеш внимателно форума,доста е написано по-тази тема. Цитирай
screamers Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 Здравейте, имам следният проблем, моето 3G, беше с къстом фрим, 2.2.1 и си бачкаше перфектно, но преди два дни исках да набера номер от оказателя ми, и докато го набираше ми изгуби сигнал на мрежата, на Мтел съм. След това рестарт, вадене на сим какви ли не идиотий но не, изведнъж пак си дойде сигнала, и така вече два дни, ту го има ту не, на всичкото отгоре ми влиза сам в самолетен режим, а най-странното е че ми показва че има сигнал и като ме набират дава свободно но самият телефон не дава индикация че ме търсят, не всеки път. Затова реших да го ъпгрейдна, направих всичко от тази тема, и мина без проблем, след това със снежеца го отключих и изведнъж "no survice" рестартирах го и пак нищо, след малко го включих и сигнала си дойде, проведох един разговор заключих му екрана и след малко го пускам и пак същия шит "no survice" Моляви някой да помогне с нещо, защото не знам какво да правя вече ми писна... Благодаря Цитирай
Aveliky Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1602 Цитирай
kopcho Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Не видях да е писано до сега и дано не се повтарям... Та чудех се дали ще стане нещо, ако тествам да кача софт. на 3ГС на 3Г ? Имам ги и двата в момента и не виждам никаква разлика освен компаса и видеото... Цитирай
akozo Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 След 24ч, борба,пак нищо не става.Стига до "Downloading Jailbreak Data...... излиза си иконката с диска и зелената стрелка, и до там.Изчетох всичко,мисля,че не правя грешки.Със 3gs 32gb, 3.01 съм.Някакви препоръки. Цитирай
mupo Публикувано Август 7, 2009 Автор Публикувано Август 7, 2009 kopcho, хардуера им е различен и FW няма да се качи, ще ти даде грешка или ще си прецакаш телефона. Цитирай
kopcho Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Така или иначе съм бъзльо и нямаше да пробвам Мерси Мupo Цитирай
StaniBG Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Добър вечер. Значи имам Iphone 3g 8gb беше Jailbroken и Unlocked FW 3.0 или по нов ако има не ме съдете нов съм и го омазах.Така искам да попитам след като го Jailbrake-на в смиъл всичко е по вода излизат кабелчета , ананаси,банани сичко.Но след като се разтартира седи черен екран.А не мога да вляза в Itunes понеже като вклуча телефона Itunes забива а телефона ми е черен и от там нищо не мога да направя.Моля помогнете. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Вкараи го в DFU режим,и наново. Цитирай
StaniBG Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Наново какво 20 пъти го правих тва...? Ако може по-подробно ще бъда благодарен... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Първо чрез търсачката си изясни какво е DFU-mod, и разликата с Recovery-mod и се научи да влизаш в двата, после, както вече ти бе обяснено, опитай рестор през DFU. Цитирай
Невилин Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 здравейте имам проблем със сидиа след като изпълних всички точки телефона си тръгна но без обхват сидиа ми дава някякви грешки (посих: и че и свършило времето за операцията) и има бутон ок който натискам и ми излиза (http:apt.saurik.com)и ме връща в началото на сидиа Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Защо ни оставяш да гадаем телефона ти дали е ФО , или ФЗ? На какво нямаш обхват- оператор или Wi-Fi? Ако опитваш да ъпдейтнеш сидиа през операторския и-нет, е естествено да дава грешка щом си без обхват. Цитирай
pichifox Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Здравейте момчета! Не знам от къде ми е проблема ,но след като преминах на FW3.0 и след това си отключих телефона (заключен от Глобул) ми изчезна 3G-то ,в меню настройки ми е включено ,но не работи .С WI-FI нямам проблеми. Ако имате идея да помогнете.Благодаря! Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Ако си минал на 3.0 с ъпдейт,а не рестор; и е било спряно с боспрефс или сбсетингс преди ъпдейта- няма да тръгне! Нов рестор и set as new в туньо, без връщане на бекъп. Цитирай
pichifox Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Като го ресторна ,пак ли трябва да мина всички процедури,т.е. джейлбрейк и отключване? Цитирай
pichifox Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Мамка му... Сигурен ли си ,че така ще се оправи? Цитирай
pichifox Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 За съжаление го направих вече,но пак не ми работи 3G-то. Пробвах и рестарт, но нищо. Цитирай
mupo Публикувано Август 8, 2009 Автор Публикувано Август 8, 2009 Че те Глобул имат ли 3G мрежа? Цитирай
pichifox Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Mupo,бъзикай се,ама на мене не ми е до смях.Дай едно рамо ако можеш! Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 А имаш ли активирана 3G услуга от оператора? Попита ли тях защо не работи услугата? Често - често грешката е в техния телевизор("най-добрата 3G мрежа в БГ" ) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.