Alxx® Публикувано Август 1, 2010 Сподели Публикувано Август 1, 2010 Хубаво си го оправил :twisted:, трябва ли да те врънкам да напишеш как? Може да не си само ти с такъв проблем, а ние да не знаеме как. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 1, 2010 Автор Сподели Публикувано Август 1, 2010 Доколкото съм запознат единствения начин да смениш цвета на часовника на LockScreen-а, е да го скриеш чрез Clock Hide или да смениш оригиналния шрифт за часовнкиа с прозрачен такъв (мисля има такъв шрифт в темата за шрифтове) и след това в темата си която ползваш с WinterBoard да си добавиш LockBackground.html в който html дайл да е направен часовник със съответния шрифт и свят Аз лично не го препоръчвам, тъй като на мен не ми харесва как работи телефона с такъв вид тема (с .html файл/Widget) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikiyd Публикувано Август 3, 2010 Сподели Публикувано Август 3, 2010 (редактирано) Здравейте искам да помоля нещо Обясненията как да променим облика чрез Winter board дадени от mupo бяха много добри и беше лесно но сега с FW 4 много от имената и папките са други , така че ако някой може да даде нови инструкции ще бъде много хубаво Благодаря Някой знае ли как да променя Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (bottombarbkgndlock.png) [79x96] Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray.png) [70x47] Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen.png) [70x47] Слайдъра при изключване | (bottombarknobred.png) [70x47] Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd.png) [79x96] при FW 4 опитах по стария начин но не стана сигурно имат нови имена Редактирано Август 5, 2010 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikiyd Публикувано Август 5, 2010 Сподели Публикувано Август 5, 2010 Къде точно да намеря тези png за да пробвам да ги сменя без winter board Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 5, 2010 Автор Сподели Публикувано Август 5, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/5520-%D0%A1%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-Winterboard-%D0%BF%D1%80%D0%B8-FW-2.X.X-3.X.X?p=65011&viewfull=1#post65011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikiyd Публикувано Август 5, 2010 Сподели Публикувано Август 5, 2010 Опитах всичко и не става .Явно iphone 4 тези png са и на друго място защото ги смених в /System/Library/PrivateFrameworks/TelephonyUI.framework/. Направих същотa смяна и на 3GS там мина без проблем Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 5, 2010 Автор Сподели Публикувано Август 5, 2010 (редактирано) При iPhone 4 имената може да са с @2x в края. Я някой доброволец с iPhone 4 да качи папките /System/Library/CoreServices/SpirngBoard.app, /System/Library/PrivateFrameworks/TelephonyUI.framework, /System/Library/Frameworks/UIKit.framework да ги погледнем, че не мога да намеря decrypt key за iPhone 4 Редактирано Август 5, 2010 от mupo Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikiyd Публикувано Август 5, 2010 Сподели Публикувано Август 5, 2010 Ок качвам ги някой от png та са вече променени и нямам back up за тях но ето ги http://dox.bg/files/dw?a=340765f5ce Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 5, 2010 Автор Сподели Публикувано Август 5, 2010 Както казах при iPhone 4 имената са по следния начин: Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (bottombarbkgndlock@2x.png) [158x192] Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray@2x.png) [142x94] Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen@2x.png) [142x94] Слайдъра при изключване | (bottombarknobred@2x.png) [142x94] Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd@2x.png) [158x192] Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 10, 2010 Автор Сподели Публикувано Август 10, 2010 Не всичко в iOS е файлове с изображения. Защо ли не ми се вярва да има изображения за сенките на всяка буква и символ. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 10, 2010 Сподели Публикувано Август 10, 2010 C No Docked Icon Label не става ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 10, 2010 Сподели Публикувано Август 10, 2010 Пробвай... <key>DockedIconLabelStyle</key><string>color: transparent; opacity: 0</string> Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 11, 2010 Сподели Публикувано Август 11, 2010 (редактирано) По-принцип го правиш правилно. Пробвай: <key>BadgeStyle</key><string> color: white; */ font-size: 6px; position: absolute; top: 2px; left: 0px;</string> Във файла си затворил тага string, нали?? Редактирано Август 11, 2010 от The Shaman Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Август 22, 2010 Сподели Публикувано Август 22, 2010 streetfighterhadokenwifi1.0.deb Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chris4o Публикувано Септември 8, 2010 Сподели Публикувано Септември 8, 2010 Някой намерил ли е начин Calendar.app да показва badge notification за нормалните събития, добавени в календара, а не само за invitations от exchange или mobileme? Гугъл не ми даде положителен отговор и в Сидия не знам да има подобно чудо.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 8, 2010 Сподели Публикувано Октомври 8, 2010 LiveClock for iPhone 4 iOS 4.0.1 Инсталацията става чрез iFunBox/iFile/WinSCP. Кой файл къде се поставя е описано в Instructions.txt, прочетете го! LiveClock for iPhone 3GS iOS 4.0.1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tutty Публикувано Октомври 9, 2010 Сподели Публикувано Октомври 9, 2010 (редактирано) Както казах при iPhone 4 имената са по следния начин: Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (bottombarbkgndlock@2x.png) [158x192] Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray@2x.png) [142x94] Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen@2x.png) [142x94] Слайдъра при изключване | (bottombarknobred@2x.png) [142x94] Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd@2x.png) [158x192] При така променени имена, слайдърите излизат различни, но са наполовина големи спрямо оригналния размер. От какво може да е това смаляване? Нещо, свързано с надписването, може би... Миро, дали ще имаш време и възможност да направиш описание за iPhone4, подобно на това от първата страница? Безценно е... Редактирано Октомври 9, 2010 от Tutty Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 10, 2010 Сподели Публикувано Октомври 10, 2010 Драги, mupo хубаво е посочил размера за четворка - ти си изтеглил такива за стария дисплей. Оправи си профила, за да не гадаем в бъдеще с какво си: айфон, елка, прахосмукачка... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tutty Публикувано Октомври 10, 2010 Сподели Публикувано Октомври 10, 2010 (редактирано) alxx: Последно мнение, НЕ СЕ ЦИТИРА!!! Ако го направиш пак - ще се скараме! Alex, изобщо не бях обърнал внимание на размерите, честно... И, да, моите са от предишния телефон - 3GS, мислех си, че ще станат и сега, но уви... Моля за извинение, ако нещо не правя или не съм попълнил както трябва - много съм зле с форум културата, ама ще се поправя. Редактирано Октомври 18, 2010 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
anrito Публикувано Октомври 13, 2010 Сподели Публикувано Октомври 13, 2010 Здравейте! Слад като ъпдейтнах на 4.1 се появи един проблем с темите, с който сама немога да се справя. А той е: След като се отвори мултитаскинга на заден фон не се виждат иконите от инсталираната тема, а стандартните такива. Не е кой знае какъв проблем, но е много дразнещо, защото ако инсталираш тема, която е с по-големи икони (например Dulce), при отваряне на мултитаскинга на заден фон стандартните икони толкова се уголемяват, че чак се застъпват и стоят една върху друга. Пробвах с три различни теми - Dulce, illumine, fiftyfootshadowsHD. И при трите се получава. Ако някой има идея как може да се оправи, ще се радвам да я сподели. Също така ме интересува дали е възможно сянката, която покрива останалата част от дисплея при отворена папка, да бъде полупрозрачна? В смисъл, да не е толкова тъмна, колкото е по-принцип, а съвсем леко да прикрива иконите и папките, които са на заден фон. Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tutty Публикувано Октомври 17, 2010 Сподели Публикувано Октомври 17, 2010 Пак здравейте! Моите проблеми нямат край - този път обаче се постарах да прочета всичко написано дотук много внимателно, за да не задавам глупави въпроси. Нужна ми е помощ за следното - искам да си сложа различен wallpaper на всяка страница с икони (защото в моята тема те са по 8 на страница, а не по 16, както е стандартно). Миро ги е описал в началото на темата като Page0, Page1 и т. н., обаче на iPhone4 изобщо не реагира. Пробвах и с @2x добавяне, но пак не стана. А на всичкото отгоре когато няма файл wallpaper, отказва да покаже и lockbackground-а. Мъча се от два дни... Help, please! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tutty Публикувано Октомври 18, 2010 Сподели Публикувано Октомври 18, 2010 (редактирано) alxx: Последно мнение, НЕ СЕ ЦИТИРА!!! Ако го направиш пак - ще се скараме! Профилът го пооправих, ако нещо съм пропуснал, sorry... Добре, а защо не мога да сменя логата на MTel - всичко съм направил точно по инструкциите, логата са ми с @2x добавка, вдигнал съм им резолюцията двойно, и не ще... Редактирано Октомври 18, 2010 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2010 Сподели Публикувано Октомври 18, 2010 В коя папка ги слагаш? Трябва да са в 28401. Ако са в тема - трябва да създадеш папка в темата CarrierBundles/подпапка 28401 и да ги сложиш в нея. После размаркираш темата/респринг, маркираш отново/респринг, за да прочете промените. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tutty Публикувано Октомври 18, 2010 Сподели Публикувано Октомври 18, 2010 (редактирано) В коя папка ги слагаш? Трябва да са в 28401. Ако са в тема - трябва да създадеш папка в темата CarrierBundles/подпапка 28401 и да ги сложиш в нея. После размаркираш темата/респринг, маркираш отново/респринг, за да прочете промените. Alxx, благодаря ти, след хиляди мъки някак успях да сложа логата, но са доста размазано-мърляви... Гледах в темата за логата, обаче там тези за iPhone 4 ги няма, или поне на мен ми пише 'изображение', а после ме препраща към aveliky.com, който не работи. Някаква идея откъде мога да намеря хубави MTel лога в резолюция за iPhone 4? Neo, благодаря и на теб... Като намеря лога, ще опитам и така. Редактирано Октомври 18, 2010 от Tutty Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 18, 2010 Сподели Публикувано Октомври 18, 2010 Mtel Logo iPhone 4 Просто им смени имената. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.