Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Хубаво си го оправил :twisted:, трябва ли да те врънкам да напишеш как? Може да не си само ти с такъв проблем, а ние да не знаеме как.

Публикувано

Доколкото съм запознат единствения начин да смениш цвета на часовника на LockScreen-а, е да го скриеш чрез Clock Hide или да смениш оригиналния шрифт за часовнкиа с прозрачен такъв (мисля има такъв шрифт в темата за шрифтове) и след това в темата си която ползваш с WinterBoard да си добавиш LockBackground.html в който html дайл да е направен часовник със съответния шрифт и свят :tooth: Аз лично не го препоръчвам, тъй като на мен не ми харесва как работи телефона с такъв вид тема (с .html файл/Widget)

Публикувано (редактирано)

Здравейте искам да помоля нещо

Обясненията как да променим облика чрез Winter board дадени от mupo бяха много добри и беше лесно но сега с FW 4 много от имената и папките са други ,

така че ако някой може да даде нови инструкции ще бъде много хубаво

Благодаря

Някой знае ли как да променя Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (bottombarbkgndlock.png) [79x96]

Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray.png) [70x47]

Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen.png) [70x47]

Слайдъра при изключване | (bottombarknobred.png) [70x47]

Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd.png) [79x96] при FW 4 опитах по стария начин но не стана сигурно имат нови имена

Редактирано от alxx
Публикувано

Къде точно да намеря тези png за да пробвам да ги сменя без winter board

Публикувано

Опитах всичко и не става .Явно iphone 4 тези png са и на друго място защото ги смених в /System/Library/PrivateFrameworks/TelephonyUI.framework/.

Направих същотa смяна и на 3GS там мина без проблем

При iPhone 4 имената може да са с @2x в края.

Я някой доброволец с iPhone 4 да качи папките /System/Library/CoreServices/SpirngBoard.app, /System/Library/PrivateFrameworks/TelephonyUI.framework, /System/Library/Frameworks/UIKit.framework да ги погледнем, че не мога да намеря decrypt key за iPhone 4

Редактирано от mupo
Публикувано

Както казах при iPhone 4 имената са по следния начин:

Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (bottombarbkgndlock@2x.png) [158x192]

Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray@2x.png) [142x94]

Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen@2x.png) [142x94]

Слайдъра при изключване | (bottombarknobred@2x.png) [142x94]

Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd@2x.png) [158x192]

Публикувано

Не всичко в iOS е файлове с изображения. Защо ли не ми се вярва да има изображения за сенките на всяка буква и символ. :(

Публикувано

C No Docked Icon Label не става ли?

Публикувано

Пробвай...

<key>DockedIconLabelStyle</key>

<string>color: transparent; opacity: 0</string>

По-принцип го правиш правилно. Пробвай:

<key>BadgeStyle</key>

<string> color: white; */ font-size: 6px;

position: absolute; top: 2px; left: 0px;</string>

Във файла си затворил тага string, нали??

Редактирано от The Shaman
  • 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой намерил ли е начин Calendar.app да показва badge notification за нормалните събития, добавени в календара, а не само за invitations от exchange или mobileme? Гугъл не ми даде положителен отговор и в Сидия не знам да има подобно чудо..

2qa07j9.png

:tease3:

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

LiveClock for iPhone 4 iOS 4.0.1

mrctue.png

Инсталацията става чрез iFunBox/iFile/WinSCP. Кой файл къде се поставя е описано в Instructions.txt, прочетете го!

LiveClock for iPhone 3GS iOS 4.0.1

mrctue.png

Както казах при iPhone 4 имената са по следния начин:

Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (bottombarbkgndlock@2x.png) [158x192]

Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray@2x.png) [142x94]

Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen@2x.png) [142x94]

Слайдъра при изключване | (bottombarknobred@2x.png) [142x94]

Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd@2x.png) [158x192]

При така променени имена, слайдърите излизат различни, но са наполовина големи спрямо оригналния размер. От какво може да е това смаляване? Нещо, свързано с надписването, може би...

Миро, дали ще имаш време и възможност да направиш описание за iPhone4, подобно на това от първата страница? Безценно е...

Редактирано от Tutty
Публикувано

Драги, mupo хубаво е посочил размера за четворка - ти си изтеглил такива за стария дисплей.

Оправи си профила, за да не гадаем в бъдеще с какво си: айфон, елка, прахосмукачка...

alxx: Последно мнение, НЕ СЕ ЦИТИРА!!! Ако го направиш пак - ще се скараме!

Alex, изобщо не бях обърнал внимание на размерите, честно... И, да, моите са от предишния телефон - 3GS, мислех си, че ще станат и сега, но уви...

Моля за извинение, ако нещо не правя или не съм попълнил както трябва - много съм зле с форум културата, ама ще се поправя.

Редактирано от alxx
Публикувано

Здравейте!

Слад като ъпдейтнах на 4.1 се появи един проблем с темите, с който сама немога да се справя.

А той е: След като се отвори мултитаскинга на заден фон не се виждат иконите от инсталираната тема, а стандартните такива. Не е кой знае какъв проблем, но е много дразнещо, защото ако инсталираш тема, която е с по-големи икони (например Dulce), при отваряне на мултитаскинга на заден фон стандартните икони толкова се уголемяват, че чак се застъпват и стоят една върху друга. Пробвах с три различни теми - Dulce, illumine, fiftyfootshadowsHD. И при трите се получава. Ако някой има идея как може да се оправи, ще се радвам да я сподели.

Също така ме интересува дали е възможно сянката, която покрива останалата част от дисплея при отворена папка, да бъде полупрозрачна? В смисъл, да не е толкова тъмна, колкото е по-принцип, а съвсем леко да прикрива иконите и папките, които са на заден фон.

Благодаря предварително!

Публикувано

Пак здравейте!

Моите проблеми нямат край - този път обаче се постарах да прочета всичко написано дотук много внимателно, за да не задавам глупави въпроси.

Нужна ми е помощ за следното - искам да си сложа различен wallpaper на всяка страница с икони (защото в моята тема те са по 8 на страница, а не по 16, както е стандартно). Миро ги е описал в началото на темата като Page0, Page1 и т. н., обаче на iPhone4 изобщо не реагира. Пробвах и с @2x добавяне, но пак не стана. А на всичкото отгоре когато няма файл wallpaper, отказва да покаже и lockbackground-а. Мъча се от два дни... Help, please!

alxx: Последно мнение, НЕ СЕ ЦИТИРА!!! Ако го направиш пак - ще се скараме!

Профилът го пооправих, ако нещо съм пропуснал, sorry...

Добре, а защо не мога да сменя логата на MTel - всичко съм направил точно по инструкциите, логата са ми с @2x добавка, вдигнал съм им резолюцията двойно, и не ще...

Редактирано от alxx
Публикувано

В коя папка ги слагаш? Трябва да са в 28401. Ако са в тема - трябва да създадеш папка в темата CarrierBundles/подпапка 28401 и да ги сложиш в нея.

После размаркираш темата/респринг, маркираш отново/респринг, за да прочете промените.

В коя папка ги слагаш? Трябва да са в 28401. Ако са в тема - трябва да създадеш папка в темата CarrierBundles/подпапка 28401 и да ги сложиш в нея.

После размаркираш темата/респринг, маркираш отново/респринг, за да прочете промените.

Alxx, благодаря ти, след хиляди мъки някак успях да сложа логата, но са доста размазано-мърляви... :) Гледах в темата за логата, обаче там тези за iPhone 4 ги няма, или поне на мен ми пише 'изображение', а после ме препраща към aveliky.com, който не работи. Някаква идея откъде мога да намеря хубави MTel лога в резолюция за iPhone 4?

Neo, благодаря и на теб... Като намеря лога, ще опитам и така.

Редактирано от Tutty

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...