Gribbo Публикувано Август 20, 2009 Сподели Публикувано Август 20, 2009 то и аз така търса ама за това файлче /Bundles/com.apple.TelephonyUI bottombarbkgnd.png [79x96] дето го подминах нема и 100 пъти изобщо не се сетих че за него става въпрос иначе по голямата част си ги откривам като зяпам по тях ама некои имена на фаилове направо нищо не ми говорят да не говорим че има такива изображения и зтемите дето никога не съм ги виждал по телефона си Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gandjaaaaa Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 извинявам се ако не питам в правилната тема, но някой знае ли къде във файловата система се пази background картинката (или цвета, ако не е картинка) зад иконките, тоест wallpaper-а, понеже искам директно да си я сменя, а не през winterboard, ако е възможно? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 21, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 21, 2009 Точно това е невъзможно да го смениш без WinterBoard, тъй като е част от FW, а не изображение. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gandjaaaaa Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 След 30-тина минути цъкане по папките и аз така предположих, но реших все пак да попитам . Благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikoz Публикувано Август 22, 2009 Сподели Публикувано Август 22, 2009 Здравейте, имам следния проблем. До вчера си бях направил различен wallpaper при слайда и в самия телефон. Днес излезе някакъв ъпдейт на SummerBoard и вече не става. Влизам в папката userlockbackground.theme и слагам снимката която искам да ми се показва при слайда, но за съжеление не се получава, някакви идей? Предварително благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 22, 2009 Сподели Публикувано Август 22, 2009 Ьпдейта е на WinterBoard. Влез в него и виж дали User Lock Background има отметка. Ако няма го отбележи и придърпай най-горе в списъка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nikoz Публикувано Август 22, 2009 Сподели Публикувано Август 22, 2009 Ьпдейта е на WinterBoard. Влез в него и виж дали User Lock Background има отметка. Ако няма го отбележи и придърпай най-горе в списъка. Не знам защо но не се получава. Пробвах всичко което се сетих. Придъпрах User Lock Background да е най - горе в Winterboard. Слагам снимката която искам и тя се сменя и на home screen/a и на wallpaper/a. След това реших да сменя снимката в User Wallpaper.theme, в момента в който сменя снимката там ми се сменя и wallpaper/a. Вече няколко пъти пробвам и все едно и също...не се получава. За сега единственото което се получава е да си сложа wallpaper/a които искам но home screen/a трябва да ми остане черен....ето и снимка на winterboard/a: [img Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gribbo Публикувано Август 22, 2009 Сподели Публикувано Август 22, 2009 Тапета зад иконите | (Wallpaper.png) [320x480] Тапета при заключен телефон | (LockBackground.png) [320x480] Statusbar на десктопа (тъмния) | (StatusBar.png) [320x20] Тапет зад иконите на първата страница | (Page0.png) [320x480] Тапет зад иконите на втората страница | (Page1.png) [320x480] Тапет зад иконите на третата страница | (Page2.png) [320x480] ... и т.н. сложи картинките които искаш на местата показани от mupo и няма да имаш този проблем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
addicted Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Искам да си сменя надписа на слайдера срещу AWAY_LOCK_LABEL в кавичките си пиша каквото искам с латински букви и не се променя просто си стои пак slide to unlock какво да правя...? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Кажи ми какво изкаш да пише , аз ще ти го направя. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
addicted Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Аз ще ти кажа "addicted" но ако нещо не правя като хората ми кажи защото друг път да си го правя сам.. с цяла тема се справих а тва го мъча 15 мин. и нестава... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Заповядай : [download:346x1jw6]http://dox.bg/files/dw?a=2620900eb4[/download:346x1jw6] Файла го поставяш в : /Library/Themes/Bundles/com.apple.springboard/en.lproj Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
addicted Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Пак не се променя просто незнам какво става... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Пробвай да го поставиш тук: /bg.lproj Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
addicted Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Да... пробвах но нестава Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Август 25, 2009 Сподели Публикувано Август 25, 2009 Пробвай с този файл [download:2lt8jzn8]http://dox.bg/files/dw?a=9338389d22[/download:2lt8jzn8] Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Август 26, 2009 Сподели Публикувано Август 26, 2009 addicted, разархивирай това и постави самите папки в /Bundles/com.apple.springboard/ на темата си и я презареди от WinterBoard. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 Здравете ,искам да питам как да сменя текста (slide to unlok) в 1-я пост имаше обеснение но не мойаь да намеря такава папка с темата iEleganc сьм.мерси предварително Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 4, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 4, 2009 Легенда: Мястото където трябва да се постави изображението в темата ви. (Ако папките не съществуват, ги създавате.) Описание на изображението | (име на изображението.png) [стандартна резолюция на изображението] Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 за това (slide to unlok) как трябва да се казва папката Wallpaper? нещо не мога да разбера :nocomment: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 Пфффф john, обречена кауза си. Какво искаш да ти пише на мястото на Slide to unlock? Ако не искаш да е публично пиши ми на лично. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 (редактирано) Ами искам да знам как става, промених слайдера но не можах да разбера как се сменя надписа, това искам да пише ( Karas Baci) Редактирано Юли 7, 2010 от john_digweed Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 [download:24afn4qm]http://dox.bg/files/dw?a=992ec00c92[/download:24afn4qm] Разархивирай архива и двете папки ги слагаш в Bundlescom.apple.springboard на темата ти. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 (редактирано) Мерси много. Сега ако ми кажеш как се прави? Редактирано Юли 7, 2010 от john_digweed Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 Отвори фаиловете с Notepad и ще разбереш . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.