cvalio Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 А на мен MyWi (купена) - щото такава е темата ми върши перфектна работа. 1 Цитирай
MapTo_D Публикувано Януари 25, 2014 Публикувано Януари 25, 2014 (редактирано) Така, да питам и аз, значи до днес програмата си работеше без грешка вече повече от година и половина. Кракната версия 4.61.1 . Но днес нещо стана, имах проблем с рутера вкъщи, наложи се да ползвам MyWi и както винаги без проблем, нооо след известно време при повторен опит за пускане не се свързва. През това време може да съм пипал нещо по уиндоус-а /vista/ но не съм убеден че го правих, бях много нагнетен заради скапания рутер... и евентуално да съм разбутал някакви настройки ? Не се сещам при първата инсталация да съм правил някакви допълнителни настройки на лаптопа. Преинсталирах програмата, изтрих я и после на ново я инсталирах от репото SunFul . Но продължава да не иска да сработи. Преди не съм обръщал внимание но сега на Network Type пише Adhoc network а в самата програма пише нещо, че не се поддържа тая мрежа. Може би сам си отговарям на въпроса, но нямам опция Adhoc да го пременя на access point. Моля за някакви насоки. Редактирано Януари 25, 2014 от MapTo_D Цитирай
zdravko hristov Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 В Cydia се появи update на MyWi предназнаен в подкрепа на ios8.1 http://www.idownloadblog.com/2014/11/02/mywi-updated-for-ios-8-with-public-beta-release/ Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Имам го купен, но откакто го ъпдейтнах престана да работи на 7.1.2... Преинсталирах- все тая, не работи. Някой има ли впечатления? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Версията за седем е различна от тая на осем. Връщай си старата или качвай осмица. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Странно, появи ми се като ъпдейт и очаквах, че най-малкото ще е обратн съвместим. Library-то не го пипна при ъпдейта и все още е за 7-ца, но базата и On Demand ги качи на 8-ма версия... Можеш ли да ми качиш двата .deb файла, ако ги имаш, Саше? Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Претърсих каквото можах в чичко Гугъл, няма чист .deb (MyWi 7 ver.7.06.01 и MyWi On Demand), който да не е кракнат, а хич не ми се ще да качвам хакнати туикове на телефона... Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Навсякъде го намирам интегриран в .deb-овете... Сложих кракнат от Sinful и всичко работи безпроблемно, но все пак ако можеш да ми посочиш откъде да го дръпна с отделен крак- ще ти бъда много благодарен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.