Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Viber

neol23

Recommended Posts

Публикувано

Аз имах този проблем и при мен се решаваше след изчакване няколко секунди при пускане на Viber. Главно ми се появяваше, когато се опитвах да звънна на някого веднага след като съм стартирал приложението - просто изчаквах няколко секунди и се оправяше.

Публикувано

Ако някой не може да звъни през 3Г (дава му че се нуждае от интернет мрежа) му пишете съобщение във Вайбър и в самия MSG екран горе в десния ъгъл има Free Call, натискате там и вече става. Може да е само при мен този бъг но реших да споделя :)

Публикувано

Хора, защо като си въведа номеpа и цъкна на "Continue" не става нищо?

Публикувано

Да не го въвеждаш с 0?

Публикувано

Боже, асенчо, бе, асанчо, бе....

Мисли, бре!

Публикувано

Не го въвеждам с 0, пробвах с няколко re-install-a

Публикувано

Поразгледай повечко темата - понякога се бавят кодовете.

Публикувано

На екрана, в който се въвежда кода има едно поле "не получавам код" - дай на него.

Публикувано

Да и после, ще ти върнат обаждане и ще ти продиктуват кода.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

What's New In Version 2.1.3

*Bug fixes

*Better iOS 3.x and iPhone 3G support

Публикувано

Сетиха се. Току що ме изхвърли след пращане на съобщение, но сега поне зарежда :)

Публикувано

Оправи се с новата версия, благодаря все пак!

Публикувано

При мен с новата 2.1.3 версия спря да работи Вайбърчето. Изписва ми, че иска интернет и не помръдва напред..

След като ъпдейтнах работи за няколко часа и оттогава насам- не ще и не ще..

Даже при преинсталация не ми дава на мина напред за въвеждане на кода, заради проблем ( според него ) с интернета..

Става въпрос за 4S с iOS 5.0.1

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Имам въпрос. Получих вчера две съобщения във viber от номер, който ми е непознат. Ама не ги отворих веднаха, просто видях като светнаха на телефона. След няколко часа като реших да ги прочета, стоеше си 2 на иконката на програмата, но вътре нямаше съобщения...т.е. нямаше нови съобщения от непознат номер.

Идея къде да ги търся?

Публикувано

Незнам ама си мисля че е някакае бъг на вибера , аз от както ъбдейтнах вибера ми ги прави тез номера.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Сега ми дава cannot acess notification center.При всичко на on.Някои със същия проблем

п.п. Ако някои го има открих решение.Влизате в wi-fi настроиките и заменяте DNS-а си с това 8.8.8.8,8.8.4.4.При мен проработи

Редактирано от Wayward
Публикувано

Е не става, какво ли не пробвах...някой ако знае решение да сподели mellow.gif

Ами май вече след последните подобрения на приложението, не е съвместимо с 2G моделите. И при мен същия проблем, докато на iPad-a си работи безоткасно.

Сега ми дава cannot acess notification center.При всичко на on.Някои със същия проблем

п.п. Ако някои го има открих решение.Влизате в wi-fi настроиките и заменяте DNS-а си с това 8.8.8.8,8.8.4.4.При мен проработи

При мен за съжаление не проработи по този начин, може би защото съм с 2G 3.1.3, а във форум на VIber си пише, че не е съвместимо приложението със старите телефони. Какво ли не пробвах, така и не става.....:( Когато трябва да направи синхронизиране на контактите дава грешка и после идва другото известие, че Notifacations are off, \при все , че са си ON. Май сте си остана с ползването на апликейшъна само на iPad-a.
  • 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

И при мен си работи перфектно

Публикувано

Работи без проблем и при мен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И при мен си работи, но вчера на един приятел с Андроид, не му работеше.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...