SpAwN Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Аз имах този проблем и при мен се решаваше след изчакване няколко секунди при пускане на Viber. Главно ми се появяваше, когато се опитвах да звънна на някого веднага след като съм стартирал приложението - просто изчаквах няколко секунди и се оправяше. Цитирай
Pencheff Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Ако някой не може да звъни през 3Г (дава му че се нуждае от интернет мрежа) му пишете съобщение във Вайбър и в самия MSG екран горе в десния ъгъл има Free Call, натискате там и вече става. Може да е само при мен този бъг но реших да споделя Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 Хора, защо като си въведа номеpа и цъкна на "Continue" не става нищо? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 Боже, асенчо, бе, асанчо, бе.... Мисли, бре! Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 Не го въвеждам с 0, пробвах с няколко re-install-a Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Поразгледай повечко темата - понякога се бавят кодовете. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 На екрана, в който се въвежда кода има едно поле "не получавам код" - дай на него. Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Да и после, ще ти върнат обаждане и ще ти продиктуват кода. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 What's New In Version 2.1.3 *Bug fixes *Better iOS 3.x and iPhone 3G support Цитирай
mupo Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Сетиха се. Току що ме изхвърли след пращане на съобщение, но сега поне зарежда Цитирай
asen4o0 Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Оправи се с новата версия, благодаря все пак! Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 При мен с новата 2.1.3 версия спря да работи Вайбърчето. Изписва ми, че иска интернет и не помръдва напред.. След като ъпдейтнах работи за няколко часа и оттогава насам- не ще и не ще.. Даже при преинсталация не ми дава на мина напред за въвеждане на кода, заради проблем ( според него ) с интернета.. Става въпрос за 4S с iOS 5.0.1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 При мен, при същата конфигурация, също не работи... Цитирай
lelopexa Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Имам въпрос. Получих вчера две съобщения във viber от номер, който ми е непознат. Ама не ги отворих веднаха, просто видях като светнаха на телефона. След няколко часа като реших да ги прочета, стоеше си 2 на иконката на програмата, но вътре нямаше съобщения...т.е. нямаше нови съобщения от непознат номер. Идея къде да ги търся? Цитирай
damqnkoev Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Незнам ама си мисля че е някакае бъг на вибера , аз от както ъбдейтнах вибера ми ги прави тез номера. Цитирай
Wayward Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 (редактирано) Сега ми дава cannot acess notification center.При всичко на on.Някои със същия проблем п.п. Ако някои го има открих решение.Влизате в wi-fi настроиките и заменяте DNS-а си с това 8.8.8.8,8.8.4.4.При мен проработи Редактирано Януари 6, 2012 от Wayward 1 Цитирай
Elisaveta Bancheva Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Е не става, какво ли не пробвах...някой ако знае решение да сподели Ами май вече след последните подобрения на приложението, не е съвместимо с 2G моделите. И при мен същия проблем, докато на iPad-a си работи безоткасно. Сега ми дава cannot acess notification center.При всичко на on.Някои със същия проблем п.п. Ако някои го има открих решение.Влизате в wi-fi настроиките и заменяте DNS-а си с това 8.8.8.8,8.8.4.4.При мен проработи При мен за съжаление не проработи по този начин, може би защото съм с 2G 3.1.3, а във форум на VIber си пише, че не е съвместимо приложението със старите телефони. Какво ли не пробвах, така и не става..... Когато трябва да направи синхронизиране на контактите дава грешка и после идва другото известие, че Notifacations are off, \при все , че са си ON. Май сте си остана с ползването на апликейшъна само на iPad-a. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Работи без проблем и при мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 И при мен си работи, но вчера на един приятел с Андроид, не му работеше. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.