johnnybravo Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Опитах и на телефон, който няма iPhonetic и е с US регионални настройки, но пак к*р, дори и тази, която си е от App Store. Цитирай
tbby Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Аз написах дори няколко съобщения преди да ме изхвърли Цитирай
Icco Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Интерфейса е приятен, показва аватарите, абе има хляб в програмката само дето хляба малко суров ми се вижда Също зарежда супер бързо в сравнение с фринг и нимбуз Цитирай
Sisq0 Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Лични впечатления: - пуснах я в Safe Mode (иначе не пожела да тръгне) - разчита кирилица и при получаване на съобщение, и при писане - hClipboard не работи в програмата - разпознава потребителските имена както са зададени в PC версията - има възможност за промени по данните в личния профил - няма landscape (очакваше се, де) - доста е бърза - много приятен интерфейс Махам тази версия и ще чакам да я пуснат в US AppStore. Надявам се да я развият бързичко и да пуснат бързи ъпдейти, поправящи най-наложителните неща. И дано сложат landscape! Цитирай
Anthony Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Ако работи само с Wi-Fi ще е доста безсмислена. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Фринг също само с Wi-Fi, но след намесата на Gorby, нещата се промениха Цитирай
Sisq0 Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Тони, работи безпроблемно през GPRS. Пробвах го специално (не знам защо не го писах по-горе...). Мтел карта. Цитирай
Severus Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Въпросът е разговорите дали работят през 3G или само текстовите съобщения.... Цитирай
Adamov Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Сега ще ме накарате да си сложа пак 2.2.1, заради този Skype! Цитирай
Icco Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Въпросът е разговорите дали работят през 3G или само текстовите съобщения.... Това едва ли някой от нас може да каже, аз успявам да пусна програмата, логвам се и има няма 10 секунди след зареждането вече съм на хоум скрин Адаме, кавкото и да сложиш все същия ****** Цитирай
Adamov Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Ми аз нямам джейлбрейк на 3.0 хаха и не мога да сложа каквото и дабило. Хмм. Жалко, че не е безплатна Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Въпросът е разговорите дали работят през 3G или само текстовите съобщения.... Това едва ли някой от нас може да каже, аз успявам да пусна програмата, логвам се и има няма 10 секунди след зареждането вече съм на хоум скрин Адаме, кавкото и да сложиш все същия ****** Влез в Safe Mode и програмата работи без проблем. Цитирай
Severus Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Ще си пуснат крака сами... Анонимно съобщение до някой руски хакер. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Човека е Gorby 2000, само трябва да е на кеф Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Не знам при вас, но при мен крашва зверски. Цитирай
porosenoq Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 доста крашва но впечатленияата са ми добри дано да бъдат фикснати малко по малко проблемите които има програмката Цитирай
Ceci_Loko Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Да, през Safe Mode не кръшва! Хареса ми Скайпа като цяло. Съобщенията се получават бързо и при разговорите се чува добре. Цитирай
vespov Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 при мен както и да пробвам нещо не се получава натискам иконката ... излиза ми началната картинка на програмата и веднага се затваря и нищо повече не съм видял от нея пробвах правата да сменя и пак няма успех ... пробвах 3 пъти в Safe Mode пак неще идея нямам защо ще прави така а и не е само на мен ами като чета доста народ се оплаква ама те поне са стигали до някъде а аз само картинка виждам значение от ФМ да има ... аз съм с 2.2 на 2G Цитирай
maggynka Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Моля ви,дайте валиден линк за програмата този от ДЖОНИ е недостъпен!Благодаря! Поздравления за новият форум! :razz: Цитирай
vespov Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 че какво му е на линка ... работи си бъди по-търпелив и малко нахален и може да стане нещо и аз докато изтегля това нещо мина малко време Цитирай
vespov Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 Е с това си стана работата вече и процедурата със влизането в Safe Mode при мен е задължително за да ми работи скайпа благодаря на колегата Aveliky Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.