VladkoM Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Мерси много ще го пробвам с Iphone И ще споделя. Цитирай
milen4ety Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Здравейте,имам няколко проблема с новия скайп ... Първият е,че ме слага на offline,при положение че в Settings/Go offline ми е на never.....Не мога да схвана закономерността.Един път при натискане на хоум бутона си оставам онлайн,а друг път за 10 мин. трябва да влизам наново по 5 пъти ...И вторият проблем е,че не ми отваря разговори.Излиза ми индикация за ново съобщение,но когато се опитам да го отворя ми цикли по 15 мин. и ако вземе,че го отвори ми седи празен прозорец,а като дам зареждане на хронологията,цикленето става безкрайно и накрая така и не го отваря.Демек,конумикация - невъзможна.Със старата версия нямах такива проблеми.Дали някой друг страда от същото или проблема е само в мен и има ли решение?Благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 22, 2011 Публикувано Октомври 22, 2011 Триеш от телефона/качваш наново. Цитирай
milen4ety Публикувано Октомври 23, 2011 Публикувано Октомври 23, 2011 (редактирано) Много благодаря,получи се!Засега всичко е наред.Дано да няма проблеми. Редактирано Октомври 24, 2011 от Alxx® Цитирай
ivanjonkov Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Надявам се админите да не се разсърдят, че споделям линк за Skype 3.0, но вече по-новите версии не поддържат ios3. А този фаил много трудно го намерих и не искам някой друг да се мъчи Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Не се сърдиме, но го давай САМО на лс. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
matrix4o Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Ще може ли линк за версия на софтуера 3.1.3, че тоя новия не иска да се инсталира..мерси Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 http://www.google.com/search?q=skype+for+ios+3.1.3&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&client=safari Цитирай
Jorky_pld Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 (редактирано) What's New in Version 3.7 - Updated chat and dialpad views - Various bug fixes - Stability improvements for iOS 5 Редактирано Март 4, 2012 от Jorky_pld Цитирай
Alxx® Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Ще може ли линк за версия на софтуера 3.1.3, че тоя новия не иска да се инсталира..мерси Сложи си IMO Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Imo си ползвам и аз. За чат е страхотно с мн добре работещ нотификейшън. Мога да кажа че почти не ползувам скайп, след като имам вайбър и нимбуз Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Толкова ли е трудно да сложат един push в тоя Skype. Как очакват да стоиш онлайн цял ден като ще ти изяде батерията за нула време. Алтернативи има, но е смешно официалната версия да е толкова недомислена. 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Е много ясно. Хората започнаха да разбират, че има и др програми освен тоя скайп. Цитирай
TUISTERa Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 (редактирано) Днес ми се наложи да го пусна през деня - мамата ми е*а на батерията... И като се има в предвид, че не може да получава файлове не виждам с какво е по напред от имо-то и другите алтернативи... Оффтопик: Тоя скайп се е превърнал в пълна боза.... Днес се мъчих на един уин да го спра да стартира с ос-а ама не! Регистри, стартъп фолдери, настройки на приложението , ъпдейт, даунгрейд... Нищо не помогна освен реинсталл на бозата.... В нета хората пишат, че на някои от тях дори и след преинсталация не им се е оправил бъга с автоматичното стартиране Решението - не ползвайте скайп. Редактирано Март 4, 2012 от TUISTERa Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Антискайп тема. И аз съм против тва приложение, като се има предвид и придобиването и от Мsoft. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Днес ми се наложи да го пусна през деня - мамата ми е*а на батерията... И като се има в предвид, че не може да получава файлове не виждам с какво е по напред от имо-то и другите алтернативи... Оффтопик: Тоя скайп се е превърнал в пълна боза.... Днес се мъчих на един уин да го спра да стартира с ос-а ама не! Регистри, стартъп фолдери, настройки на приложението , ъпдейт, даунгрейд... Нищо не помогна освен реинсталл на бозата.... В нета хората пишат, че на някои от тях дори и след преинсталация не им се е оправил бъга с автоматичното стартиране Решението - не ползвайте скайп. Start menu -> пишеш в сърча msconfig и го отваряш като администратор -> отиваш на Startup и махаш отметката на Skype -> Apply -> OK - > Restart и си готов. Цитирай
TUISTERa Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Не смятам,че темата е антискайп Струва ми се доста нормална тема ... Просто вече никой не може да каже нещо хубаво за програмата Людмиле - аз ти казвам, че регистри съм трил ти ми говориш за мсконфиг Че то там е второто място дето проверих след настройката на програмата... Ама нема - липсва Както казах - хората преинсталация са правили заради този бъг Цитирай
Nick Snow Публикувано Април 30, 2012 Публикувано Април 30, 2012 ability to move own video preview .. какво ще рече ? Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 30, 2012 Публикувано Април 30, 2012 Толкова ли е трудно да направят програмата да работи с пуш нотификации, така че до като не я ползваш да не ти хаби батерия, но всеки да може да се свърже с теб, както е imo Цитирай
Alxx® Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 Офф: От майкрософт са гъзари, за това на Лумиа и мре батерията, уж без причина 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Здравейте. Аз имам следният проблем на айФон 4 със 5.0.1 и със новата версия на Скайп 4.0.30 Когато провеждам Видео разговор, аз чувам и виждам перфектно, а отсреща /на компютъра/ само ме чуват, без да ме виждат. Пробвах да сменя камерите, предна и задна, но отново няма резултат. Ако някой има същият проблем или решение за отстраняването ще съм му много благодарен! Приятен ден! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Теглиш скайп наново и реинстал? Гледам че си с джейл, може би скайп отново има проблем с мобайл субстрат. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Това с колко компютъра си го пробвал? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.