Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Downgrade на baseband 06.15.00

Recommended Posts

Публикувано

Ванка, ънлок със САМ(с който работи добре, като ФО) и ти си играеш за ънлок с ултрасноу? Що си правите сам живота сложен?

Публикувано

Grievous не става :( Направих костъм със sn0wbreeze-v2.9.6, активирах го с картата към която е заключен после го отключих с ultrasn0w 1.2.7 и след това опит за даунгрейд с redsn0w_win_0.9.14b1 , но .... пак греда ! Три пъти едно и също правя и трите пъти ми показва в About 06.15 .... :(

Публикувано

Колето, горе да споменава нещо за ultrasn0w?

Публикувано

И при мен не се получава и с 3гс и с едно 3г , правя даунгрейда и телефона като изгрее дава сърчинг и това е , бейзбанда си стой на 6.15. На 3гс-а му правих кастъм рефлашнах с него но после пак не стана, интересното е , че след като му направих даунгрейда и беше с кастъм 5.1.1 , реших да му флашна оригиналния 5.1.1 и той се флашна без никаква грешка, от край до край , но като изгря бейзбанда пак беше 6.15 и телефона показваше сърчинг. С 3г-то по същия начин , ресторнах го след даунгрейда с 3.1.3 и си се ресторна без никаква грешка. Как да го тълкувам?

Публикувано

Направо и мен ме обърквате тотално!

Публикувано

При мен нещата се получиха перфектно и вече на 3GS има качен 5.1.1 с 05.13.04.

Ако искате да свалите ББ 05.16.** просто изберете опция от редсноу да ви постави АйПад ББ. Тогава телефона става 06.15.**. Тогава отново с редсной се прави доунгрейд на ББ на 05.13.04. Тогава вече е ясно с къстъм инсталирахме 5.1.1 и всичко е супер.

Благодарности на pe6o666.

Публикувано

Имам един 3GS който е с 6.15, като успях да го отключа фабрично през t-mobile website.. защото му е изтекла гаранцията. Сега телефона е с 6.15, ФО и при ресторване с оригинален firm се активира нормално (както е нормално за всеки ФО). Опитвам да го сваля на нормалния за телефона baseband, след изчакването на процесите на redsn0w телефона стартира с 6.15 и не намира мрежа. Проверявам го и чрез iTools, отново 6.15.. Инсталирам отново 6.15 и се появява обхват (без ultrasn0w).

Виждам, че опитвате custom firms, но това по скоро е за ФЗ моделите. Аз също го пробвах няколко пъти, но не ми се получава...

Публикувано

Виж си съобщението ;)

На Ванката телефона е баси своенравния :)

Не сваля бейза и това е...

Борим го още...май му се пише път насам :tooth:

Публикувано

iOS, като флашнеш оригинален, прецакваш 06.15. Върни оригинален 4.1, флашни 06.15 отново и после сваляй надолу. Имам едно леко подозрение, че проблемите са с телефони, които идват фабрично с 05.15 и 05.16. Може би при тях даунгрейдът е невъзможен.

Публикувано

И така не става...

Може би си прав.

Публикувано

Ела на 30-ти и ги донеси :) Имам желание...

Публикувано

Няма данни да има проблеми с горе споменатите модели.

Публикувано

Това, че ще разкараш 6.15, не прави телефона ти ФО! И занапред продължаваш с къстъми. Онова ръководство е за тези, на които и след понижаването, продължава да им изписва 6.15.

Напротив.За това и при селектването с редсноу се избира Оригинален фирмуер.

Dev-team blog : This gives you the best of both worlds: ultrasn0w compatibility and a normal iPhone baseband with full GPS and the ability to use stock IPSWs again.

Публикувано

aretoula, нищо лично ама не си в час. Четеш не каквото е, а каквото ти се иска - има разлика.

Публикувано

Еми обясни, аз това разбирам, ако ми обясниш ще зна за по-нататък

Публикувано

Пише в ръководството, какво повече?

П.П. Даже и в това което си цитирал!

Публикувано

И така не става...

Може би си прав.

И при мен греда :scratch:

Публикувано

Има няква разлика в 3гс-ите и по-точно в NOR чипа(флаша на ББ ако не се лъжа ) . Някой щял да им прати един такъв за тест, за да оправят схемата ! Чакат го на 28-ми !

Update #2:There’s a subset of 3GS iPhones that won’t take the downgrade. We now understand wh!y (they use a slightly different NOR chip), and should be receiving a loaner of such a phone on Thursday the 28th. After we have one in hand we’ll tweak the redsn0w payload to handle that variation too
Публикувано

Дам, четох го.

Публикувано
Публикувано

Ааа значи повредата НЕ е била в моя телевизор :) "NOR" - Няма Оправия Работата хаахахах . Чакаме бета 2 ;)

Публикувано

Само да споделя, че при мен нещата се оправиха мигновено.

Телефонът е 3G ФЗ с качен 4.2.1 с по-стара версия на redsnow и многострадалния ipad baseband.

Бях се приготвил психически за ресторвания, бекъпи, триене, преинсталиране и т.н., но просто пуснах новата версия на redsnow, подадох му сток ipsw 4.2.1, отметнах чавката за понижаване на бейзбанда и след операциите и рестарта, телефонът си беше със смъкнат бейзбанд, всичко в себе си запазено и най-вече с работещ GPS. Тествах го с изключен нет на балкона и намери сигнал безпогрешно, с Google Maps показва само кварталната карта (явно кеширана) и пулсира кръгчето, а с iGo My Way си показва и координати и надморска височина и всичко.

Хиляди благодарности на всички, допринесли за тази тема.

Публикувано

Здравейте с 3гс съм направих работите които се изискваха ,вкарах телефона в дфу моде и тъкмо ще започва процеса и redswnow ми изписа: The connected device doesnt support untenthered options ? Такова нещо не бях срещал досега

Публикувано

Повтори операцията от начало 2-3 пъти. И при мен го изписа един път но после продължи ...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...