chayanne Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 (редактирано) Чак днес забелязах, че книгите в Stanza могат да се качват и през iTunes. Не знам дали е само от версията на iTunes(9.2) или има заначение и OS 4 на тел. За момента Stanza ми допада повече като възможности(спрямо iBooks), като единственото, което не ми харесваше до сега, беше липсата на точно тази възможност за синхронизация. Всъщност, синхронизция не е необходима. Свързва се тел. към компютъра, drag & drop на файловете в съответния прозорец в iTunes и книгите се download-ват автоматично. В Stanza има настройка за трансвер през iTunes. Редактирано Юни 25, 2010 от chayanne Цитирай
akoae Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 За File Sharing ( където Stanza е подкатегория), е нужна 3.2 ОС и нагоре. Цитирай
Nistel Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 А дали се е намерил начин как да се качват книги в iBooks директно в телефона/таблета без да се използва iTunes? Иначе Читанката след малоумните действия на ГДБОП се премести на http://chitanka.gdbop.com/index.html Цитирай
borisb Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Вече могат да се качват книгите на Stanza директно по кабел. Копират се във var/mobile/Aplications/Stanza/Documents. Цитирай
chayanne Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Stanza с нов ъпдейт: 3.0.3 Поддържа iPhone 4 retina display Multi-tasking отваря .pdf файлове от Mail или Safari Цитирай
buxal1 Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 Имам един проблем с ibooks.Синхронизирах книгите с itunes и ми изчезнаха от ipoda.Също като тегля книги от bookstora зарежда и като се напълни правоъгълничето и не ми дава да ги отворя.Някой има ли идея от какво може да е това? Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/6336-Честито-на-всички-iOS-4.0-излезе?p=69231#post69231 Цитирай
chayanne Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 http://chitanka.info отново е на линия. Вече е добавена възможност книгите да се свалят в epub формат. През safari намирате желаната книга и кликвате върху линка epub. Отваря се бутон "отвори в Stanza". Кликвате в-у него и книгата се сваля в Stanza 1 Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Същото става и през браузъра на Станца.Не е нужно да се влиза през Сафари Цитирай
chayanne Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Разбира се! Но на мен през safari ми е по-удобно, защото сменям само името на автора. През stanza трябва да преименувам и заглавието. Цитирай
turganay Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Здравейте, извинявам се, че тук задавам въпрос, който е свързан с електронна книга но не е за iPhone. Имам електронна книга на диск, като отворя файла да го чета, маркирам целия текст за да си го копирам и следователно принтирам, но не мога. Мисля, че файла е защитен, има ли програма, която да ми отвори книгата и да мога да си я принтирам на хартия. Цитирай
cvalio Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Какъв е диска, какво е разширението на файла, с какво го отваряш за да го копираш и"следователно принтираш" - изобщо какво питаш? ПП: И тук ли е мястото на въпросите ти ? Цитирай
turganay Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 (редактирано) Файла е с разширение (Application .exe) Диска се казва " Практическо ръководство за брокера на недвижимо имущество. Редактирано Юли 15, 2010 от turganay Цитирай
cvalio Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 И ти отваряш .exe файл и се мъчиш "да го принтираш" - това ми е мноооого интересно и би ми се искало да го видя. Що не вземеш да попрочетеш малко(не само във форума) ? Цитирай
chayanne Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Можеш да принтираш текста като снимка . Windows 7 си има вграден инструмент - "Snipping Tool". Правиш снимка на тази част от екрана, върху която е текста. Друг е въпроса, че ако текста е много голям е бая играчка да правиш шотове, но пък ти си знаеш дали си струва. Цитирай
cvalio Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 chayanne - не само във Windows 7. Има си клавиш "Print Screen", има си ABBYY (напр.) и пр.Да не говорим, че зад въпросното exe има друг файл с данните.... - хайде да не вдигаме излишно нивото и то в тема, която... Аз млъквам! Цитирай
turganay Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 (редактирано) Благодаря Ви все пак, и аз така си помислих да направя както казва chayanne, но е много голям текста, просто исках да го копирам на хартия за да не се занимават да го четат постоянно с компютър. Пак се извинявам за неподходящата тема тук, но като знам всички тук във форума колко са добри и винаги са помагали, реших да се обърна към вас. Редактирано Юли 15, 2010 от turganay Цитирай
chayanne Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Прав си - начини много. Просто му дадох съвет на първо време. Видях, че е с windows 7 и snipping tool му е под ръка. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 21, 2010 Публикувано Юли 21, 2010 Стивън Кинг е добро попадение. Ако те интересува нещо конкретно в неговата област, там съм аз Цитирай
Anthony Публикувано Юли 21, 2010 Публикувано Юли 21, 2010 Благодаря... Може би и някой автор на приключенско-завъртяни романи ... Ако някой е чел нещо сностно напоследък - "приключенско-фантастично-драматично-трилър" да каже ...Засега почвам автора от Шамана - благодаря за което! Това е точно каквото търсиш. Чети ги по години на издаване, зашото тази най-горе е дефакто последната. Не, че са много свързани, де. Ще ти харесат определено, особено по-новите. Цитирай
papalin4o Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Случайно някой да има трилогията на Стиг Ларшон "Милениум" ? Благодаря Ви! Цитирай
localhost Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 В stanza-та виждам Millenium 1/2/3. Използвай сорса www.drinkmalk.com . Цитирай
papalin4o Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 Да, ама там май ще е на английски, а аз все още не съм напреднал толкова много Ако някой може да я направи във .epub формат и на БГ ще съм му адски благодарен. Благодаря! Цитирай
Anthony Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 А те издавани ли са на български, че нещо не мога да ги намеря? Или очакваш някой тук да вземе да ги преведе набързо? Иначе филмите по книгата са страхотни. Тях ги има със субтитри. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.