mitkoiphone Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Ех и аз от кога го чакам ... Не че не искам да си я купя книгата Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Aз книгата лесно ще си я взема, но ми се иска на айпада да я чета.. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Е аз не мога лесно, затова ще чакам epub формат Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Все още я няма никъде сканирана,щом се докопам до книгата,ще я сканирам и ще я кача. 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Абе то и моя скенер си стои така. Ама то тва книга ли е, представям си какво ще му е на човека който я сканира. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 По-скоро въпросът е как ще се обърне в епъб. Някой тук разбира ли от тия процедури? Все пак епъб си е като малък сайт, с код, линкове и тн. А иначе сканирането ще отнеме доста да, дебеличка е книгата, но може би няколко часа ще отнеме.. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 За форматирането в епъб не е трудно. Има ли програми, под Мак особенно които върашт работа. Но ... Сканирането си е голямата играчка. Там има и физическа работа, а не само с мишката Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Неоле, ако искаш дай ми адрес, аз ще я поръчам и ще я платя онлайн. Книгата ще дойде при теб, после ти се занимаваш с останалото 5 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Страхотно е това което ще направите. За пореден път нямам думи какво да напиша. Не знам дали няма да е добре, след като се направи в епъб формат да се пусне като програма ли и аз не знам с някакво заплащане, коедо да възтанови сумаъа да Джони. Това е мое мнение де ... Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Няма нужда, никой не иска да печели от подобни неща. За мен също ще е удобство да имам книгата на iPad. Яд ме е на издателите в България, които се държат като търговци на хартия. Предполагам, че с минимални усилия ще могат да си докарат още някой лев, пускайки книгата в електронен формат. 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 И все пак, след като издателите не са си направили труда, да направят това което мислите да направим. Според мен ще е добре да има начин да се даде някой лев на този който си направи труда да направи книгата в ел. формат. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Оказа се, че има epub в продажба Извинявам се ако съм засегнал някой Български издател. 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 (редактирано) Айде нема нужда дето се вика а ? Абе знам ви че не сте останали, но мислех че ще е хубаво поне да се възтановят парите за самата книга, нещо такова. Но пак казвам, като няма нужда .... здраве да е Просто ще чакаме да четем и те така. П. П. И все пак проекта остава ли ? Редактирано Януари 25, 2012 от mitkoiphone Цитирай
blackadder Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 (редактирано) В сайта на Хеликон се предлага за 28 лева. Само че за четене с Bluefire reader. http://www.helikon.bg/ebooks/539/10000000000376_stiv-dzhobs%3A-edinstvenata-ofitcialna-biografiia-na-osnovatelia-na-apple.html Редактирано Януари 25, 2012 от blackadder Цитирай
arm11 Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 И аз може да се включа в спонсорството за книгата, бих се радвал да я има в е-формат. ДЖ.Б. Ако искаш влизаме на партия Цитирай
RedjepBairam Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 (редактирано) На някой да му се намира Дядо Горио няма значение формата в читанката не е цялата....май... Редактирано Януари 25, 2012 от RedjepBairam Цитирай
chayanne Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Тъй като сканиране и създаване на pdf не е най добрия вариант за четене с iBooks, аз се наемам да подготвя сканирания материал(разпознаване на текст и редакция) и обръщането му в epub, ако има с кого да разделиме тази задача, че за сам човек си е доста дейност - все пак, това е за през свободното ми време, което е силно ограничено. А ако сме повече, ще е още по-добре. П.П. Неоле ако се организиа работата със сканирането, може ли да е с максимално добро качество, за да е по-лесно разпознаването на текста след това? П.П. Ако се стигне до разглобяване на книга, се наемам и да я сглобя доста прилично - може и перфектно(зависи от разглобяването). Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Рефрешвам темата по няколко пъти Цитирай
blackadder Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 ... Чакаме Джони да сподели, ако реши... Тъй като книгата е със Adobe DRM защита, има ли начин да бъде споделяна с други? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Все си мисля, че за нашите "гении" във форума защита която да ги спре НЯМА. Дано да съм прав. Цитирай
chayanne Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Мисля, че с преконвертиране ще стане. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Защитата наистина им е смешна, но проблемът е друг: Авторски права Steve Jobs Walter Isaacson Copyright © 2011 by Walter Isaacson Стив Джобс Уолтър Айзъксън © СофтПрес ООД, 2012 © Марин Загорчев, Яна Маркова, Милена Радева, Васил Сирманов, превод, 2011 ISBN 978-954-685-999-0 Всички права запазени. Нито една част от тази книга не може да бъде размножавана или предавана под никаква форма или начин, електронен или механичен, включително фотокопиране, записване или чрез каквито и да е системи за съхранение на информация, без предварително писмено разрешение на СофтПрес ООД. 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Ще е хубаво да получим по едно ЛС и темата да се заключи Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.