Severus Публикувано Януари 5, 2011 Автор Публикувано Януари 5, 2011 На Шамана мпс-то колкото тракийската равнина голямо Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Пълни картата в един sqlite и това е Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Ето ви картинки Всичко е PNG-та Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Добре са го измислили! Не и за нас де Цитирай
gadev Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 http://itunes.apple.com/us/app/garmin-uk-ireland/id439044354?ls=1&mt=8 има ли някой идея къде може да се намери краквано? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Ти погледна ли темата? Цитирай
orbitalen Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 The Shaman, това, което е пуснато по-горе като линк е към версията за Великобритания и Ирландия, която явно не изисква връзка към интернет и си е напълно самостоятелна навигация (а и размерът е 800MB). Така че ако на някой му се намира линкче към тази версия може да сподели. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Не погледнах и аз, че тази вероятно е пълната версия 800 мв. Линкове тук все пак няма да открие . Като се появи ще се разбере и тогава ще измислим начините. Както обикновено. Цитирай
porosenoq Публикувано Ноември 2, 2011 Публикувано Ноември 2, 2011 Някой има ли premium акаунт във filesonic ? Намерих по някакви блогове линк, за който се твърди, че е излекувана версия на uk & ireland на гармин за iphone. Размерът отговаря горе долу на предполагаемия оригинален (804мб), но не ми дава да свалям файлове над 400 мб. Ако някой има такъв акаунт - нека ми пише, за да му пратя линка на лично и да видим какво ще излезе :? Цитирай
ddabcd277 Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) Намерете версията на Garmin Street Pilot onboard с офлайн карти. A тук може да прочетете как може да се ползва каквато и да е карта: http://www.noeman.or...html#post778004 Редактирано Декември 16, 2011 от ddabcd277 Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Някой има ли premium акаунт във filesonic ? Намерих по някакви блогове линк, за който се твърди, че е излекувана версия на uk & ireland на гармин за iphone. Размерът отговаря горе долу на предполагаемия оригинален (804мб), но не ми дава да свалям файлове над 400 мб. Ако някой има такъв акаунт - нека ми пише, за да му пратя линка на лично и да видим какво ще излезе :? Здравей , можеш ли да дадеш линка за този гармин да видим какво може да свалим? Че обърнах нета и не мога да намеря кракната версия на OnBoard версията. Цитирай
ddabcd277 Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Аз също. Единствено един човек в xda видях, че е писал че е намерил ipa файл на онборд версията. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Moже ли някой да ми прати .... да пробвам и аз Цитирай
ML16 Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 (редактирано) Garmin Western Europe: iTunes Map Coverage- Garmin StreetPilot Western Europe Andorra, Austria, Belgium, Corsica, Crete, Denmark, Finland, France (w/ Corsica, French Guiana, Guadeloupe, Martinique, Réunion, St. Barthélemy), Germany, Gibraltar, Greece, Guernsey, Ireland, Isle of Man, Italy (w/ Sardinia), Jersey, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal (w/ Azores Islands, Madeira), San Marino, Sardinia, Shetland Islands, Spain (w/ Canary and Balearic Islands), Sweden, Switzerland, United Kingdom Speedwatch Safety Cameras Coverage Austria, Belgium, Denmark, Finland, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden and United Kingdom Ps: Интересно от кога Гърция е в Западна Европа Редактирано Декември 21, 2011 от ML16 Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 22, 2011 Публикувано Декември 22, 2011 Пуснал съм заявка на едно местенце, да видим дали някой ще помогне Ако наистина могат да се сменят картите бих си я купил на драго сърце Цитирай
ddabcd277 Публикувано Декември 22, 2011 Публикувано Декември 22, 2011 (редактирано) Вчера дадох линк към ipa файла на онборд версията на гармин стрийт пайлът. (версията която работи с офлайн карти) Линкът е в гпсъндергроунд и го пуснах вчера тук. Никъде другаде го няма. Само дето някой ми изтри коментара. Няма значение. Пишете в гугъл примерно "garmin streetpilot iphone onboard ipa file" и ще намерите темата и файла. Може би нещо ще излезе. Успех. Редактирано Декември 22, 2011 от ddabcd277 1 Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 22, 2011 Публикувано Декември 22, 2011 Дали можеш да ми го пратиш на лично че не им работи регистрацията нещо на тия... Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 22, 2011 Публикувано Декември 22, 2011 Не знам дали си запознат, но линкове във форума не се допускат. Ако го имаш може да ми го пратиш на мен или да ми кажеш на лично къде е качен. Така аз мога после да го дам на др и така. Линкове към програми се дават само на ЛС 1 Цитирай
gadev Публикувано Декември 24, 2011 Публикувано Декември 24, 2011 (редактирано) Ето малко инструкции как се прави. Този линк не е кам програмата , а към инструкциите. На руски е, но е разбираемо за всички, според мен. Най-после Гармин с добра българск карта ( OFRM Геотрейт) е възможен: http://e-trex.info/2...D1%8B/#more-158 Редактирано Декември 24, 2011 от gadev 2 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Декември 24, 2011 Публикувано Декември 24, 2011 Може ли и аз да помоля за ОФРМ карта и най-вече ако на някой му се намира торент за CN Еurope 2012.30 (предполагам тя е най-новата) отключена за iPhone. Цитирай
kokich777 Публикувано Декември 24, 2011 Публикувано Декември 24, 2011 (редактирано) thepiratebay.org Пишеш Garmin в търсачката и си готов Успя ли някой да пусне Гармина с нашите карти http://thepiratebay.org/search/garmin/0/99/0 Редактирано Декември 25, 2011 от kokich777 Цитирай
gadev Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 Полето "Нов отговор" не се ли вижда??? БЕЗ цитати на последно мнение!!! Нали това написах - успях да пусна Гармин с OFRM Geotrade. Тествах около 100км с IPhone 4 и се даржа чудесно, няма лаг. Единствения проблем е показваното време за пристигане - не е точно, но не може да се оправи. Това е бъг, който няма решение , за сега. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.