Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На Шамана мпс-то колкото тракийската равнина голямо :)

Публикувано

Пълни картата в един sqlite и това е :)

Публикувано

Ето ви картинки :) Всичко е PNG-та

post-44-011775500 1294268144_thumb.png post-44-090664600 1294268149_thumb.png

post-44-093642600 1294268108_thumb.png

Публикувано

Добре са го измислили! Не и за нас де :)

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

The Shaman, това, което е пуснато по-горе като линк е към версията за Великобритания и Ирландия, която явно не изисква връзка към интернет и си е напълно самостоятелна навигация (а и размерът е 800MB). Така че ако на някой му се намира линкче към тази версия може да сподели.

Публикувано

Не погледнах и аз, че тази вероятно е пълната версия 800 мв. Линкове тук все пак няма да открие . Като се появи ще се разбере и тогава ще измислим начините. Както обикновено.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой има ли premium акаунт във filesonic ? Намерих по някакви блогове линк, за който се твърди, че е излекувана версия на uk & ireland на гармин за iphone. Размерът отговаря горе долу на предполагаемия оригинален (804мб), но не ми дава да свалям файлове над 400 мб. Ако някой има такъв акаунт - нека ми пише, за да му пратя линка на лично и да видим какво ще излезе :?

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

Намерете версията на Garmin Street Pilot onboard с офлайн карти. A тук може да прочетете как може да се ползва каквато и да е карта:

http://www.noeman.or...html#post778004

Редактирано от ddabcd277
Публикувано
Някой има ли premium акаунт във filesonic ? Намерих по някакви блогове линк, за който се твърди, че е излекувана версия на uk & ireland на гармин за iphone. Размерът отговаря горе долу на предполагаемия оригинален (804мб), но не ми дава да свалям файлове над 400 мб. Ако някой има такъв акаунт - нека ми пише, за да му пратя линка на лично и да видим какво ще излезе :?
Здравей , можеш ли да дадеш линка за този гармин да видим какво може да свалим? Че обърнах нета и не мога да намеря кракната версия на OnBoard версията.
Публикувано

Аз също. Единствено един човек в xda видях, че е писал че е намерил ipa файл на онборд версията.

Публикувано

Moже ли някой да ми прати .... да пробвам и аз :)

Garmin Western Europe:

iTunes

Map Coverage- Garmin StreetPilot Western Europe

Andorra, Austria, Belgium, Corsica, Crete, Denmark, Finland, France (w/ Corsica, French Guiana, Guadeloupe, Martinique, Réunion, St. Barthélemy), Germany, Gibraltar, Greece, Guernsey, Ireland, Isle of Man, Italy (w/ Sardinia), Jersey, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal (w/ Azores Islands, Madeira), San Marino, Sardinia, Shetland Islands, Spain (w/ Canary and Balearic Islands), Sweden, Switzerland, United Kingdom

Speedwatch Safety Cameras Coverage

Austria, Belgium, Denmark, Finland, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden and United Kingdom

Ps: Интересно от кога Гърция е в Западна Европа :)

Редактирано от ML16
Публикувано

Пуснал съм заявка на едно местенце, да видим дали някой ще помогне :) Ако наистина могат да се сменят картите бих си я купил на драго сърце :)

Вчера дадох линк към ipa файла на онборд версията на гармин стрийт пайлът. (версията която работи с офлайн карти) Линкът е в гпсъндергроунд и го пуснах вчера тук. Никъде другаде го няма. Само дето някой ми изтри коментара. Няма значение. Пишете в гугъл примерно "garmin streetpilot iphone onboard ipa file" и ще намерите темата и файла. Може би нещо ще излезе. Успех. :smile:

Редактирано от ddabcd277
Публикувано

Дали можеш да ми го пратиш на лично че не им работи регистрацията нещо на тия...

Публикувано

Не знам дали си запознат, но линкове във форума не се допускат. Ако го имаш може да ми го пратиш на мен или да ми кажеш на лично къде е качен. Така аз мога после да го дам на др и така. Линкове към програми се дават само на ЛС

Ето малко инструкции как се прави. Този линк не е кам програмата , а към инструкциите. На руски е, но е разбираемо за всички, според мен. Най-после Гармин с добра българск карта ( OFRM Геотрейт) е възможен:

http://e-trex.info/2...D1%8B/#more-158

Редактирано от gadev
Публикувано

Може ли и аз да помоля за ОФРМ карта и най-вече ако на някой му се намира торент за CN Еurope 2012.30 (предполагам тя е най-новата) отключена за iPhone.

thepiratebay.org

Пишеш Garmin в търсачката и си готов :smile:

Успя ли някой да пусне Гармина с нашите карти

http://thepiratebay.org/search/garmin/0/99/0

Редактирано от kokich777
Публикувано

Полето "Нов отговор" не се ли вижда??? БЕЗ цитати на последно мнение!!!

Нали това написах - успях да пусна Гармин с OFRM Geotrade. Тествах около 100км с IPhone 4 и се даржа чудесно, няма лаг. Единствения проблем е показваното време за пристигане - не е точно, но не може да се оправи. Това е бъг, който няма решение , за сега.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...