Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

А търсенето по адрес работи ли ти ? На мен - не

Редактирано от TUISTERa

А търсенето по адрес работи ли ти ? На мен - не

Работи. Пращам ти на лично версията, която съм инсталирал. Надявам се да успееш. Освен това картата трябва де е отключена с Garmin_Unlocker_Alternative_v6.03 не по-стара версия от тази. Чети на руски тук , ако можеш (http://4pda.ru/forum...ic=211728&st=40)

Може би има значение къде слагаш картата и как си именовал файла. На мен в SD директорията не ми се получи, С gmapprom стана.

Имай впредвид, че съм сложил само българската карта - без Европа или нещо друго, само 1 карта.

Редактирано от gadev
Публикувано

Качих 2 карти,на Бг и Западна Европа. Търсенето на адрес,типично за Гармин е мъка.

Рутирането е добро,но ако се наложи да преизчислява му трябва време.

Иначе картата добре изглежда,виждат се сградите....

Моля за малко подсказване как се търси по адреси на ОФРМ Геотрейд Кирилица 5.70 Топо Варянта. Пробвах как ли не и неще и неще, а преди около година и нещо си ползвах Garmin Mobile XT на нокията и си търсих по адреси, примерно ЖК Дъбника... пишех Bl 6 Dabnika(или Бл 6 Дъбника за кирилица варянта) и ми излизаше, сега на iPhone-a мъка.

Как да разбера дали съм инсталирал .JCV файловете - трябва ли да се казват като картата, за която са, примерно gmapprom.jcv или каквото и да е име може и по какво да разбера, че ги чете Garmin ? Същия въпрос за GMAP3D.IMG - как да разбера дали Garmin я чете ?

Редактирано от Tzvetandacov

Аз си отключих картата с unl файл с гармин кейген. В сеттингс-дженерал-абаут ти пише юнит айдито...

Редактирано от TUISTERa

Гармина работи перфектно и търси супер по адреси,квартали, блокове и входове.

0769211724b1a6e4.png

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Жоре,ти си спец по навигациите и това всеки го знае...

Що не вземеш да обясниш, малко повече за този Гармин...

Заел съм се с превода на Гармин-а, както и с вкарването на poi, камери радари и с най-новата пълна карта на Европа. Още ще съдържа и Топографската 5.7.

След това ще я изпратя на някой модератор и той да я изпраща, на който иска защото не ми се занимава с лични съобщения-нямам време. Лесно беше когато се постваха директни линкове.

Редактирано от joroiliev

Жоре, кажи само къде слагаш картата, унлок файла и с какво име са :smile: Че на мен само търсенето не ми бачка и ме съмнява, че е заради позицията на картата в папките :smile:

Редактирано от TUISTERa
Публикувано

Може ли и за мен версията когато стане.Благодаря предварително на joro iliev

Публикувано

И аз чакам за тоя Гармин от много време....Качих всичко, намира ми картата...обаче търсенето по адрес наистина не работи....намира ми адреса и като го избера ми дава, че всъщност не го намира :D адаш ( Жоро Илиев), ще може ли малко помощ? Качил съм картата в .System/ , а JCV-то в .System/JCV , то други файлове за БГ картата на ОФРМ Геотрейд няма - само 2 са....

Определено проблема с търсенето идва от метода на отключване. http://dox.bg/files/dw?a=d4330a769a С този инструмент търсенето ми работи перфектно и като цяло се промени менюто за търсене. Картата се качва в storage-usa или storage-western-eu и трябва да е с име gmapprom.img :smile: Някой ако желае мога да му изпратя готов архив с всичко нужно...

На някой ако му трябва мога да му пратя линк за европейската версия с бг карта в нея, бг глас и последната версия на камерите(гласа и камерите не са пробвани) с работещо търсене....

Редактирано от TUISTERa
Публикувано

@TUISTERa ако може на мен да пуснеш едно линк-че, че не мога да се оправя с това търсене.... :)

Публикувано

Имам чувството , че търсенето е прецакано поради липсващата SID папка в системната папка на американската версия. При европейската която свалих в последствие от руснаците тази папка си стоеше и самия начин на търсене се промени коренно...

Значи искам да споделя че всяка една карта поставена в папката " .System" именувана с "gmapprom" тръгва без проблем стига картата е отключена предварително или така изтеглена...

Пробвах с по4ти всички които съм ползвал и ползвам на нокиата...нито една греда немах...

Само с Пой точките не мога да се оправя каде и с какво разширение се слагат...

Версията която съм си инсталирал е тази: Garmin-W. Europe-v2.00.20 242мб с карти на БГ и там разни, но аз примерно си сложих отключен файл "Europe 2011.30 Unlocked" който е близо 2Гб...и пак тръгва и по адреси тарси перфектно ;)

И много добре върви...

Редактирано от dingila
Публикувано

В сайта на xsellize може да намерите Гармин с хакнати всички видове карти на Европа, както заедно, така и поотделно. Ако не ги намерите ще ви пратя линк на лични. Преди малко го пробвах в Кьолн и работи безотказно. Даже и 3Д сгради е сложил.

Публикувано

Някой разбра ли къде се слагат камерите? В gpi формат ли са?

Публикувано

Аз си купих USA версията и по описания руски метод замених картите с тези на Европа /отключени 2012.20, не е нужен jail./ и всичко заспа.

Търсенето става както в Щатите /отзад напред/, първо се въвежда номер /може и номер на блок/, после улица или квартал и ако не търсите в града, в който се намирате в момента може да въведете и град, държава.

За сега съм го тествал само в София и съм доста доволен.

На iPad-а е малко грозничко понеже все още не е адаптиран за по голям екран.

Сега остава да си намеря актуално 3D /gmap3d.img/ за Европа, junction view /*.jcv/ и както колегата преди мен спомена да разберем къде се слагат камерите. :p

Публикувано

А SID файлове сложи ли за европейската карта? Почти съм сигурен че ако ги сложиш търсенето ще ти се промени на "европейски вид" :)

Публикувано

Ами аз на iExplorer съм сложил отметка "Show hidden files and folders"

iFile не съм ползвал.

Смених SID файловете от W.Europe, но търсенето остана същото, не че на мен ми пречи да търся така... :smile:

Add:

В пиратския залив има 3D и .jcv Европа 2012.30, тръгнаха и в по-големите градове в България има малко сгради.

Остава само да разгадаем камерите :tooth:

Редактирано от ML16
Публикувано

В сайта на xsellize има GARMIN StreetPilot Rom Bul Hun Mol Ukr 2.0.20 ipa, който е около 385МБ, инсталира се без каквито и да е допълнителни неща да се правят и работи нормално, търсенето е както на кирилица така и на латиница. Допълнително от самото приложение могат да се изтеглят 3D Buildings and Landmarks, както и PhotoReal Junction view. Обаче според мен дизайна на този гармин е адски дървен и неприятен, да не кажа грозен. На старото HTC (HD2 пазя го само заради гармина) интерфейса е в пъти по-хубав, дори на Nokia 5800 е по-приятен.

Публикувано

В сайта на xsellize може да намерите Гармин с хакнати всички видове карти на Европа, както заедно, така и поотделно. Ако не ги намерите ще ви пратя линк на лични. Преди малко го пробвах в Кьолн и работи безотказно. Даже и 3Д сгради е сложил.

Да има ги...пробвай обаче да инстлираш големия файл на евроа който е...нестава нещо!?! Всичко изглежда наред но дава грешка айтунес.

Пък в този кадето има и България не съм го теглил щото Гр не е вътре...

Изгубих 7-8 часа ама поне вече съм на верен път ;)

Вече мога да пътувам спокойно... Макар че забелязвам абсолютна прилика ( да не казвам едно към едно) с картите на навигон.

Публикувано

Нормално при положение, че Navigon е собственост на Garmin! ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...