TUISTERa Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 (редактирано) А търсенето по адрес работи ли ти ? На мен - не Редактирано Декември 25, 2011 от TUISTERa Цитирай
gadev Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 (редактирано) А търсенето по адрес работи ли ти ? На мен - не Работи. Пращам ти на лично версията, която съм инсталирал. Надявам се да успееш. Освен това картата трябва де е отключена с Garmin_Unlocker_Alternative_v6.03 не по-стара версия от тази. Чети на руски тук , ако можеш (http://4pda.ru/forum...ic=211728&st=40) Може би има значение къде слагаш картата и как си именовал файла. На мен в SD директорията не ми се получи, С gmapprom стана. Имай впредвид, че съм сложил само българската карта - без Европа или нещо друго, само 1 карта. Редактирано Декември 25, 2011 от gadev 1 Цитирай
kokich777 Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 Качих 2 карти,на Бг и Западна Европа. Търсенето на адрес,типично за Гармин е мъка. Рутирането е добро,но ако се наложи да преизчислява му трябва време. Иначе картата добре изглежда,виждат се сградите.... Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Декември 25, 2011 Публикувано Декември 25, 2011 (редактирано) Моля за малко подсказване как се търси по адреси на ОФРМ Геотрейд Кирилица 5.70 Топо Варянта. Пробвах как ли не и неще и неще, а преди около година и нещо си ползвах Garmin Mobile XT на нокията и си търсих по адреси, примерно ЖК Дъбника... пишех Bl 6 Dabnika(или Бл 6 Дъбника за кирилица варянта) и ми излизаше, сега на iPhone-a мъка. Как да разбера дали съм инсталирал .JCV файловете - трябва ли да се казват като картата, за която са, примерно gmapprom.jcv или каквото и да е име може и по какво да разбера, че ги чете Garmin ? Същия въпрос за GMAP3D.IMG - как да разбера дали Garmin я чете ? Редактирано Декември 25, 2011 от Tzvetandacov Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 (редактирано) Аз си отключих картата с unl файл с гармин кейген. В сеттингс-дженерал-абаут ти пише юнит айдито... Редактирано Декември 26, 2011 от TUISTERa Цитирай
joroiliev Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 (редактирано) Гармина работи перфектно и търси супер по адреси,квартали, блокове и входове. Редактирано Декември 26, 2011 от joroiliev 3 Цитирай
kokich777 Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Жоре,ти си спец по навигациите и това всеки го знае... Що не вземеш да обясниш, малко повече за този Гармин... 1 Цитирай
joroiliev Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 (редактирано) Заел съм се с превода на Гармин-а, както и с вкарването на poi, камери радари и с най-новата пълна карта на Европа. Още ще съдържа и Топографската 5.7. След това ще я изпратя на някой модератор и той да я изпраща, на който иска защото не ми се занимава с лични съобщения-нямам време. Лесно беше когато се постваха директни линкове. Редактирано Декември 26, 2011 от joroiliev Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 (редактирано) Жоре, кажи само къде слагаш картата, унлок файла и с какво име са Че на мен само търсенето не ми бачка и ме съмнява, че е заради позицията на картата в папките Редактирано Декември 26, 2011 от TUISTERa 1 Цитирай
danco1 Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Може ли и за мен версията когато стане.Благодаря предварително на joro iliev Цитирай
ggeorgieev Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 И аз чакам за тоя Гармин от много време....Качих всичко, намира ми картата...обаче търсенето по адрес наистина не работи....намира ми адреса и като го избера ми дава, че всъщност не го намира адаш ( Жоро Илиев), ще може ли малко помощ? Качил съм картата в .System/ , а JCV-то в .System/JCV , то други файлове за БГ картата на ОФРМ Геотрейд няма - само 2 са.... Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 (редактирано) Определено проблема с търсенето идва от метода на отключване. http://dox.bg/files/dw?a=d4330a769a С този инструмент търсенето ми работи перфектно и като цяло се промени менюто за търсене. Картата се качва в storage-usa или storage-western-eu и трябва да е с име gmapprom.img Някой ако желае мога да му изпратя готов архив с всичко нужно... На някой ако му трябва мога да му пратя линк за европейската версия с бг карта в нея, бг глас и последната версия на камерите(гласа и камерите не са пробвани) с работещо търсене.... Редактирано Декември 27, 2011 от TUISTERa 3 Цитирай
ggeorgieev Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 @TUISTERa ако може на мен да пуснеш едно линк-че, че не мога да се оправя с това търсене.... Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Имам чувството , че търсенето е прецакано поради липсващата SID папка в системната папка на американската версия. При европейската която свалих в последствие от руснаците тази папка си стоеше и самия начин на търсене се промени коренно... Цитирай
dingila Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 (редактирано) Значи искам да споделя че всяка една карта поставена в папката " .System" именувана с "gmapprom" тръгва без проблем стига картата е отключена предварително или така изтеглена... Пробвах с по4ти всички които съм ползвал и ползвам на нокиата...нито една греда немах... Само с Пой точките не мога да се оправя каде и с какво разширение се слагат... Версията която съм си инсталирал е тази: Garmin-W. Europe-v2.00.20 242мб с карти на БГ и там разни, но аз примерно си сложих отключен файл "Europe 2011.30 Unlocked" който е близо 2Гб...и пак тръгва и по адреси тарси перфектно И много добре върви... Редактирано Декември 28, 2011 от dingila Цитирай
svdiablo Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 В сайта на xsellize може да намерите Гармин с хакнати всички видове карти на Европа, както заедно, така и поотделно. Ако не ги намерите ще ви пратя линк на лични. Преди малко го пробвах в Кьолн и работи безотказно. Даже и 3Д сгради е сложил. Цитирай
JVV Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Някой разбра ли къде се слагат камерите? В gpi формат ли са? 1 Цитирай
ML16 Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Аз си купих USA версията и по описания руски метод замених картите с тези на Европа /отключени 2012.20, не е нужен jail./ и всичко заспа. Търсенето става както в Щатите /отзад напред/, първо се въвежда номер /може и номер на блок/, после улица или квартал и ако не търсите в града, в който се намирате в момента може да въведете и град, държава. За сега съм го тествал само в София и съм доста доволен. На iPad-а е малко грозничко понеже все още не е адаптиран за по голям екран. Сега остава да си намеря актуално 3D /gmap3d.img/ за Европа, junction view /*.jcv/ и както колегата преди мен спомена да разберем къде се слагат камерите. Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 А SID файлове сложи ли за европейската карта? Почти съм сигурен че ако ги сложиш търсенето ще ти се промени на "европейски вид" 1 Цитирай
JVV Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 SID файлове от къде? Би ли обяснил? Цитирай
ML16 Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Ами аз на iExplorer съм сложил отметка "Show hidden files and folders" iFile не съм ползвал. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 (редактирано) Смених SID файловете от W.Europe, но търсенето остана същото, не че на мен ми пречи да търся така... Add: В пиратския залив има 3D и .jcv Европа 2012.30, тръгнаха и в по-големите градове в България има малко сгради. Остава само да разгадаем камерите Редактирано Януари 1, 2012 от ML16 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 В сайта на xsellize има GARMIN StreetPilot Rom Bul Hun Mol Ukr 2.0.20 ipa, който е около 385МБ, инсталира се без каквито и да е допълнителни неща да се правят и работи нормално, търсенето е както на кирилица така и на латиница. Допълнително от самото приложение могат да се изтеглят 3D Buildings and Landmarks, както и PhotoReal Junction view. Обаче според мен дизайна на този гармин е адски дървен и неприятен, да не кажа грозен. На старото HTC (HD2 пазя го само заради гармина) интерфейса е в пъти по-хубав, дори на Nokia 5800 е по-приятен. Цитирай
dingila Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 В сайта на xsellize може да намерите Гармин с хакнати всички видове карти на Европа, както заедно, така и поотделно. Ако не ги намерите ще ви пратя линк на лични. Преди малко го пробвах в Кьолн и работи безотказно. Даже и 3Д сгради е сложил. Да има ги...пробвай обаче да инстлираш големия файл на евроа който е...нестава нещо!?! Всичко изглежда наред но дава грешка айтунес. Пък в този кадето има и България не съм го теглил щото Гр не е вътре... Изгубих 7-8 часа ама поне вече съм на верен път Вече мога да пътувам спокойно... Макар че забелязвам абсолютна прилика ( да не казвам едно към едно) с картите на навигон. Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Нормално при положение, че Navigon е собственост на Garmin! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.