The Shaman Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 Преди малко я махнах и аз. Сложих я и за сега работи. Струва ми се, че проблема не е в самото приложение. Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 И аз така смятам, въпросът тогава е с какво влиза в конфликт, т.к не при всеки се среща този "Authentication failed". Цитирай
ddabcd277 Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Виж какво е отговорил neadrenalin в ноеман: hxxp://www.noeman.org/gsm/garmin-tutorials/245054-how-install-any-garmin-map-iphone-garmin-streetpilot-4.html#post786104 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Нищо ново няма в тоя пост, който си пуснал. Това за хост файла съм го описал преди 2 дни в пост #115. А останалите неща се отнасят за Американската версия, че можела да се преименува на Европейска, но тук всички сме с W.Europe, така че и това не помага. Поствайте само неща, които са от полза и за които не е говорено. 1 Цитирай
kinoteka Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) БЪЛГАРСКО МЕНЮ ЗА Garmin версия 2.00.20 W.Europa В папка //var/mobile/Applications/букви и цифри на вашето устройство/garmin-nav.app/се копира папката от архива bg.lproj с двата файла в нея от линка по-долу и когато настройките на език на iOS са "български" Garmin ще зареди българското меню, а надписа под иконката на Garmin ще бъде България. http://dox.bg/files/dw?a=9f25c3faba Редактирано Януари 13, 2012 от kinoteka 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Сега ще го тествам, но на Източна. Хайде и при мен Това след слагането на горните файлове. Явно не търпи много интервенции edit2: Не съм сигурен дали е от това, след изтриването на папката през iFile, телефона ми влезе в сейв мод. Рестарт, пак сейв мод... Не ми се вярва да има връзка, но е факт, че стана веднага след това. Няма излизане 1 Цитирай
gadev Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) use Firewall IP to block garmin and it works great! - не съм го тествал Редактирано Януари 9, 2012 от gadev Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Аз Гармина си го оправих, а не ми и трябва, просто споделям 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) use Firewall IP to block garmin and it works great! - не съм го тествал Firewall IP е другия вариант за блокиране на приложението до сървърите на Гармин, сваля се от Cydia. Бях го тествал преди варианта с редакцията на хост файла (която прави същото), но това което не ми хареса беше, че както и да го настроя все ме питаше с pop up, дали да блокира дадено приложение, когато се опита да ползва нет, а тва при тия устройства е едва ли не през 10 секунди (адски дразнещо). Така и не намерих смисъл от това приложение само заради единия гармин и за това не ви го препоръчах. Редакцията на хост файла прави абсолютно същото, без да ви създава останалите главоболия на Firewall IP. Edit. Шамане аз ти казах, че много лесно може да си го създадеш тоя проблем, добре дошъл в клуба! Редактирано Януари 9, 2012 от Lyudmil Цитирай
kinoteka Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Малка корекция в бг. менюто Линка е обновен в пост 140 Цитирай
svdiablo Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Решение на проблема на Шаман е да спреш нета на телефона и Гармина си работи идеално. Пуснеш ли го ще ти покаже пак същото съобщение. Както се казва - умиргане има, отърване не. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Както казах по-горе, проблема е решен. Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 svdiablo ти откри топлата вода, евала бяхме го закъсали! Цитирай
joroiliev Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 С промяната на host файла всичко е наред с Гармин-а и gps-a моментално се свързва. Обаче не успях да подкарам никакви собствени POI и камери. Някой успял ли е? Цитирай
neronas Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 (редактирано) Мога да изпратя на лично работещ линк, за Garmin West East EU 2.0. Търся българските карти.. ....... Нещо не се справям с качването на карти в горната версия. Слагам файла "gmapsupp.img" в папката (garmin-nav.app => storage-western-eu => .System) и ми излиза "myMaps"=>"None found." СЪщото и с Garmin USA, ...сменях и имената на файловете, ...не вижда картата? Редактирано Януари 27, 2012 от neronas Цитирай
gadev Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 С промяната на host файла всичко е наред с Гармин-а и gps-a моментално се свързва. Обаче не успях да подкарам никакви собствени POI и камери. Някой успял ли е? Garmin StreetPilot gives you access to Garmin’s database of nearly 6 million points of interest (POIs) as well as Google Local Search, but it does not support adding additional or custom POI sets. The POIs that are available in Garmin StreetPilot include hotels, restaurants, parking, entertainment, fuel, shopping and more. Цитирай
neronas Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 Намерих карти на OFRM, правя всичко по инструкциите Версиите на Гармин които пробвах са: Garmin_WestEastEU_v2.00.20 GARMIN-USA-v2.0-sharmanhall-OD garmin-usa_onboard_nomap Никоя не разпознава картите на OFRM В OFRM има два фаила: gmapsupp.img и ofrm.jcv Поставям ги сЪответно в Apps – USA – Garmin-nav.app – storage-usa – .System и Apps – USA – Garmin-nav.app – storage-usa – .System – JCV Какво не правя както трябва? Може би файловете трябва да се преименуват по определен начин? Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 Колега пращам ти на лично работеща версия с качена карта на офрм.... 1 Цитирай
borisoff Публикувано Януари 29, 2012 Публикувано Януари 29, 2012 A-GPS работи ли нормално? За колко време ви намира позицията след студен старт? Цитирай
hariman Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 Качих Гармина след промяна на host файла програмата се стартира без проблем, но не мога да видя никаква карта нито някой от гласовете. Някой може ли да прати работеща версия? Цитирай
mariankalfov Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 Може ли работещ линк за БГ глас Цитирай
exraptor Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 (редактирано) ТАКА ДО ТУК ДОБРЕ всичко е подкарано но има и още един проблем които ми направи впечатление става въпрос за самото навигиране по време на шофиране или по време на разходка проблемат е че ,когато следя навигацията или по скоро количката която се движи не ми я показва от зад да я виждам а ми я показва от горе не е както на garmin nuvi или том том или иго много гадно някои имали този проблем и как се оправя. искам така да изглежда: http://dox.bg/files/dw?a=9d1f36e799 а не по този начин: http://dox.bg/files/dw?a=b4e70e300f вярно има две стрелкички когато си пусне картата отгоре в ляво едната е за 3D а другата за ротация но не помага в случея.Помагаите с квото можете. Редактирано Март 2, 2012 от exraptor Цитирай
V304JOR Публикувано Март 10, 2012 Публикувано Март 10, 2012 Колега, пусни си го на 3D изглед, а не на 2D изглед!Затова ти излиза отгоре!Влизаш в Settings-Navigation-Map View-3D, надявам се да съм помогнал! Някой да ми каже, къде се слагат speed cameras?Нещо не мога да намеря път до там! Цитирай
exraptor Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Пуснат е, но не става не както на гармина за нокиа да виждаш колата от зад и тя да си върви по пътя, а тук тя дори и не се завърта и я виждам леко под наклон всичко си е пуснато на 3D и има разлика от това, което съм виждал на други устройства и на garmin nuvi. Цитирай
exraptor Публикувано Март 26, 2012 Публикувано Март 26, 2012 Проблемът е решен с 3D-то на картата всичко е OK. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.