Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Онлайн-лайф свърши преди малко, може би в тюба след малко ще я има.

Публикувано

В крайна сметка очакванията за "iPhone на стероиди" се оправдаха напълно. Разочарован съм, очаквах, че поне това устройство ще поддържа flash player и SD карти... но не би.

Публикувано

Хубав е, неможе да се отрече, но по мое мнение ако имам пари за него, бих изчакал няколко месеца и бих си взел отново iPhone. Просто ми е малко безмислено да дам горе долу същите пари за нещо по-голямо със същите функции. Може би в бъдеще, ще му се добави това онова в новите модели, както стана с iPhone.

Публикувано

В приложението Engadget за iPhone пише, че iPad върви под iPhone OS 3.2. Това е интересно, защото таблета излиза след 2 месеца и тогава именно можем да видим новата версия и за iPhone. Не е 4.0, но все пак е нещо. Нямам търпение да дойде новата версия! :)

Публикувано

И това ще се продава като топъл хляб.

И не защото е революционно, а защото чичко Джобс си знае работата:)

Публикувано

Малко съм разочарован. Айпада е по-близо до айфон и айпод а не до макбук. Със затворената айфонска ос.

И дори УСБ не му цъкнаха. Нещо... безсмислено стой. Не можем да отречем че програмите изглеждат доста добре и с приятен интерфейс.

Но ми е интересно - уърд, офис дали ше има? А и другото отново DivX няма HD също не може да пуска.

Като цяло ако имаш много пари и си в америка ок вземи си го...

Публикувано

Има 30 пинов конектор, към който посредством донгъл може да се закача usb , sd, камера и т.н.

Има съществена разлика от iphone и iPod. Приложенията от последните две могат да работят на iPad, но за iPad си има специализирани приложения, които имат съвсем различен интерфейс и много по-големи възможности. Що се касае до офис приложения има iWork, а предполагам ще излязат и други пълноценни офис приложения. На мен лично много ми допада, а след като се хакне ще се правят чудеса с него :)

Публикувано

И аз мисля че предпочитам нещо с Windows 7 вместо това. :|

Публикувано (редактирано)

Много изтъни играта Ябълка-та. Не ми дава нито една причина да сменя нетбук с айПад. Новият продукт се явява като един клиентски хардуер, не мога например да синхронизирам айФон с него, нито да ползвам USB периферни у-ва или външен монитор. Много изпипан и далеч не евтин персонален терминал за покупки във вече 3 онлайн магазина. Жалко.

П.П.: адаптори от 30 - пиновия конектор за периферия ми звучат като "побългаряване", обидно малко. Хората са се помъчили да ограничат приложенията на продукта, а ние да му праснеме една муфа и няколко Т - конектора... ще заприлича на чешма от циганския квартал.

Редактирано от Чичко-Жичко
Публикувано

И да се хакне, пак няма да е пълноценен както ако беше с МАК ОС, Все ще си остане затворената ОС като на телефона.

Публикувано

Е, нищо де...като не ви харесва таман ще си спестите някой лев :)

Публикувано

Engadget са имали възможността да тестват устройството, има и видео, на което се вижда, че диплея си е магнит за мазнотийки, което не е усобено приятно според мен.

Ето го видеотo с първи впечатления от новия iPad. http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1057/284.366

Публикувано

Не знам какво сте очаквали да излезе? Може би някой quad процесор, RAM 4GB DDR3, 500 HDD, 4-ри USB-та, 5 мега пиксела камера и DVD на цена под 2000$. Не мислите ли, че всеки бизнесмен който носи лаптоп, за да си върши работа ще предпочете да си вземе iPad-a. Я ми кажете по-добра алтернатива за човек който ползва лаптопа си за работа(Интернет, офис, поща и разни презентации). Целта на Apple беше да изкара на пазара не-конкурентна машина по размери, производителност, по-трайна батерия, удобство и цена. Според мен те успяха, както винаги :) Аз ще си го взема, като излезе, за да спестя носенето на macbook-a(който е огромен в сравнение с iPad) нон-стоп с мен заради нуждата да съм онлайн, когато е необходимо.

Публикувано

iPad-а си е позициониран перфектно на пазара. Според мен целта не е клиента де се чуди дали да си купи MacBook/iPhone или iPad, а да избира между Kindle или iPad. Съвсем спокойно мога да си представя как си седя на дивана и си разглеждам форума с това "екранче" в ръце, чета книга а когато не ми е в ръцете просто действа като фоторамка. Разбира се, който предпочита Windows7, Service Pack 38, Build 23856.445 може да продължи да си го използва без проблеми :)

Публикувано

Единственото тъпо нещо е липсата на мултитаскинг, но да се надяваме, че в ОС4.0 най-сетне ще го пуснат.

Публикувано

Не, това просто си е перфектно. Който има излишни 1000лв просто да не се замисля. В комбинация с подходящ data план си е перфектно... да си браузваш и играеш на някоя игрица ако често пътуваш или по принцип в по-голямата част от деня не си вкъщи.

Публикувано

Видно е, че преобладават разочарованите... Да видим издъниха ли се наистина Apple :)

Публикувано

Да...

За какъв бизнес девайс, за какъв аналог вместо лаптоп за бизнесмени говорим с тая ОС ...я стига

Публикувано

Ти явно би предпочел да си носиш 17-ката за да си прочетеш мейла, провериш сайта, презентираш някой имот, да покажеш или преправиш някой договор.... Хахха аз бих предпочел iPad, но няма смисъл да се спори.

Публикувано

17-ка не но 12-ка да.

И много ми е интересно с тоя моно-таскинг, без периферия и заключена ОС какво ще го правиш тоя поправен договор? ни да принтираш ни нищо?

Публикувано

12-ка с 2-3 часа батерия(ако не пускаш видео и wifi) и малко по-тежък. iWork за какво е? Принтера с теб ли си го носиш? Точка по-въпроса, не исках да защитавам продукта на Apple а изказах мнението си. За мен е идеален, но след като за теб не е, просто го подмини.

Публикувано

В интерес на истината и на мен ми харесва идеята за iPad-a, колкото и да се бъзикам че е на стероиди и други подобни, мисля че ще сдобия един такъв, има доста варианти за приложение ( сега не се сещам кои :) ) , но въпреки всичко съм твърдо "за" идеята че не е лошо да го имам :)

П.П. Четене на книги и зяпане на някой филм си заслужава, пък и детето като се роди да свиква на мултитъч, че като поотрасне сигурно ще пуснат 30 инчов и ще му е по лесно :)

Публикувано

Изглежда ми ненужно пособие лично за мен. Но за някой бизнесмен може да се види добро, както и за повечето американци, които пътуват постоянно. Може би iPad-a се доближава много повече до Kindle на Amazon, но той е много повече от това. Затова си мисля, че Джобс се е прицелил и тази таргет група. Не знам дали ще бъде успешен този проект, но защо си мисля, че ще претърпи провал с този ход. Дано да не съм прав и успеят да го превърнат в печеливша марка, както с iPhone.

Публикувано

На мен лично много ми допада новото устройство , в момента в който се появи ще си го взема. Единственото нещо което му липсва са камера и GPS , но и без тези екстри пак си е един чудесен продукт който ще бъде продаван успешно. Някой има ли представа кога се очаква да се появи в търговската мрежа на Apple?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...