HITMAN Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 Много вярно е. Просто обаче няма кой да ги бие на тема дизайн. Луд на шаренко се радва системата, винаги е продавала много неща Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 Кво шаренко им намирате не знам... Според мен по-семпло от продуктите им няма на къде. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 HITMAN, къде го видя това шаренотo както каза The Shaman,по-семпло от продуктите им няма на къде и с най добрия дизайн според мен! Където видиш част от Apple винаги ще я познаеш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roland Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 Едва ли човека имаше предвид буквално "шарено". Истината в епъл винаги е била. Продаваме заради силен маркетинг и добър дизайн и после функцийте. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 Ама кой го ебе маркетинга?! Харесва ти купуваш, не те кефи, не... Ако го правиш заради маркетинга си абсолютно зомби. Със зомбита обаче не ми се спори Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Дизайн ... хм, че то дизайна не е само качествена кутия с изчистени линии. Дизайна е навсякъде. Какво му е "шареното" на дизайна на MagSafe конектора за зарядно?!? ПП. Разопаковане на iPad Редактирано Април 1, 2010 от trader Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Така след голямата еуфория първия iPad е при собственика си Andy Ihnatko той е направил първият клип Unboxing на iPad, който е пуснал в интернет. Той показва съдържанието, което е почти като във всяка стандартна опаковка на Apple, който можеше да се очаква. Тя включва упътването, зарядно, USB кабел стандарт Apple, за да копирате данните, няколко лого стикери Apple и, разбира се iPad. Ето го и него: http://www.youtube.com/watch?v=QIic04tXkRw&feature=player_embedded п.с този, който е пуснал trader също е негов! Редактирано Април 4, 2010 от ThUnDeR Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roland Публикувано Април 1, 2010 Сподели Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Ама кой го ебе маркетинга?! Харесва ти купуваш, не те кефи, не... Ако го правиш заради маркетинга си абсолютно зомби. Със зомбита обаче не ми се спори Имах предвид, че силнияТ маркетинг зарибява хората да си купят продуктите им. Не съм зомби спокойно. КУпуваш защото ти харесва - но маркетинга прави така,че да привлече много хора и да ги излъже, че "ще им хареса". Може ние с теб да не сме такива - но много хора са. Ами по темата- наистина искам - като се появи в България да го разцъкам - собственоръчно да се Убедя - как е Редактирано Април 1, 2010 от alxx Еее, срамота, бре! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Април 2, 2010 Сподели Публикувано Април 2, 2010 (редактирано) Летерман направо не може да повярва, побърка се човека ... Apple тайно са раздали на водещите журналисти по една бройка преди 2 седмици но с условието до вчера да пазят всичко в тайна. И както се очаква днес всички вдигат здрав шум и квичат от кеф, както го е планирал СиДжей, ден преди официалната премиера. ПП. 10х на модератора който го премести тук Редактирано Април 2, 2010 от trader Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Април 4, 2010 Сподели Публикувано Април 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XGUppxoJUVg&feature=player_embedded# Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Април 8, 2010 Сподели Публикувано Април 8, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.