dingila Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Еми наистина нема нищо за теглене... Или пък може аз да бъркам на едното със снимките казва че няма такъв файл...на следвашото ме праша аз да качвам нещо в абв.бг Цитирай
bokoto Публикувано Септември 23, 2010 Публикувано Септември 23, 2010 Може ли ново линкче ? Последните не работят. Цитирай
pimbuss Публикувано Септември 25, 2010 Публикувано Септември 25, 2010 Днес се опитах да кача East_EU-v1.2.4-DNR на iPhone-a си, но когато се синхронизира ми изписа "unknown error occurred (0xE8008001)". Някой може ли да ми помогне като ми обясни на какво се дължи това и как да го оправя. Цитирай
fenixs Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 "joroiliev" ще може ли работещ линк за твоята оборка? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 Днес се опитах да кача East_EU-v1.2.4-DNR на iPhone-a си, но когато се синхронизира ми изписа "unknown error occurred (0xE8008001)". Някой може ли да ми помогне като ми обясни на какво се дължи това и как да го оправя. Я, пробвай търсачката на форума - ще се изненадаш. Жокер: Нещо ти липсва в телефона. Цитирай
VankataBGG Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 @joroiliev, ако не те затруднява да дадеш нов работещ линк за твоята версия ? Благодаря предварително ! Цитирай
VankataBGG Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 (редактирано) IGO My Way BG Edition Изпозвах като база 1.1 ,но й сложих новите карти на BG от v 1.2.2 на joroiliev (Благодарности) както и новите POI и speedcam от същата ! Тествах е на iPhone 3Gs с 4.0.1 и работи без грешка ! Причина за това мое действие е, че в 1.2.2 няма начин да ти показва номера на адреса на който си в момента ! Е вече има Големина 231 MB Редактирано Октомври 31, 2010 от VankataBGG Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 9, 2010 Публикувано Октомври 9, 2010 Браво бе, поне напиши какво теглим! Цитирай
stoikov_86 Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Дали ще е удобно за един линк за карта на UK. Благодаря предварително. :-) Цитирай
koppo Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Аз искам да попитам тези които ползват iPhone 4 не ви ли забавя доста дразнещо навигацията? На 3GS-а ми върви повече от добре а на 4-ката забива. Цитирай
techo91 Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 При мен да, просто не е оптимизиран за 4-ката, в началото и аз се подразних, но сега ползвам предимно Tom Tom и съм доволен. Цитирай
didosdesign Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 @gogzy: Благодаря много за линка! В момента го тегля iGO-то, но наистина бих искал да знам коя я версията 1.1 или 1.2.2 ?! Цитирай
stoikov_86 Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Може ли да пусне карта на Англия някой? Мерси. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Мислиш ли, че като задръстваш темата с искане за карта, ще я получиш по-бързо? Не, няма да я кача, ползвай гугъл. Цитирай
chrischo Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Здравейте, с 3G iOS 4.1 съм и въпроса ми е IGO работи ли, защото като преминах от 3.1.2 към 4.1 със синхронизацията от iTune не ми я качва. Коя GPS навигация работи с iOS 4.1? Цитирай
ayl Публикувано Октомври 15, 2010 Публикувано Октомври 15, 2010 Прочетох постовете за камерите, включително тези на Брего, който води раздела в Pocketbulgaria. Копирах файла там, където се казваше и камерите не ми се показаха. Затова го преместих в същата папка, където се копират камерите при iGO за уиндоус мобайл - в /var/mobile/Applications/7F6.....(доколкото разбрах за всекиго различен номер)/iGO_Myway.app/content/speedcam (там си има такъв файл с големина 0kb, който се замества с новия, свален от Pocketbulgaria, текуща версия 57) и камерите се показват на картата и алармите действат. Програмата ми е последната от iTunes - 1.2.4. Цитирай
jabkata Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Здравейте имам проблем с GPS-а на 3G. Ползвам IGO v1.0 и не ми намира нито един сателит всичко съм направил както трябва и не става. Благодаря ви предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Reset location warnings и опитваш пак. Оправи си профила, бързичко. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Пробвах да сменя картата на България с такава на ТелеАтлас, че тази русенската си е буклук откъдето и да я погледнеш, но не стана. Програмата е 1.2.4 от AppStore (купих я, защото не мислех да хаквам телефона си а без навигация не може и преди да видя, че във фабричния си вид този телефон не е никъкъв смартфон и много неща в него ме дразнят). И тъй като нямам никъкъв опит с навигации под iOS, макар че ползвам такива за Уиндоус мобайл от 4 години, все пак да попитам: има ли някъкъва възможност да си сменя content-а и ако да - какво трябва да направя? Или да трия боклука и да качвам приложената във форума 1.2.2? Цитирай
jabkata Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Reset location warnings и опитваш пак. И това го правих и дори инсталирах Fix Doctor от сидията и пак същата работа. Не знам от какво може да е вече Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.