johnnybravo Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Преди време и аз си изпилих нервите с един кабел, който се оказа, че става само за зареждане на различни устройства, но не и за пренос на данни. Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 И при мен причината за главоболията се оказа кабел. Смених го с качествен и заспа положението от раз. Преди това, тук всички си блъскахме главите по моя проблем, а решението се оказа елементарно Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Бях ти дал решение в пост #142, но ти беше упорит Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Така си е Открих топлата вода по трудния начин, или просто не можах да повярвам, че може да е толкова тривиална причината Цитирай
long11tea Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Върнахте надеждите , и психическото ми равновесие Благодарско, дано този кабел се окаже сполучлив. Още веднъж Благодаря за Вниманието с което ме удостоихте Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Аз съм взел Hama, но и с него не винаги се засича устройството. Как да разбера че кабела е съвместим с данни? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 И аз имам Hama!Едното Apple TV го засича винаги,другото на всеки 10 опита 5 са успешни?!!! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Банално - ползвам два кабела: единият е Nokia(от N8), другият е от HTC Saga и никога не зациклят. Просто вземете качествен(например от епълски магазин)... Цитирай
arm11 Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Хама си е шит. Аз ползвам един от нокия и до сега не е имало проблем със засичането. Най-добре наистина оригинален кабел от телефон. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Нещо напоследък доста често почна да ми се рестартира lowtide-a (май така се казваше), както съм в главното меню и като вляза из споделените папки, черен екран и след малко пак на началния екран. Случва се почти всеки ден. Някой друг с подобни проблеми? А относно кабелите - аз позлвам един от самсунг гакакси супер тънък, но работи.. Цитирай
eek Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 На мен това ми се случваще когато бях с версия 4.3. В момента с 4.4.4 няма никакви проблеми и всичко си работи нормално. Може да е от джейла. Защо не го повториш? Цитирай
s0urce Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 и аз го имам тоя проблем като на колегата DreamcatcheR от време на време се рестартира сам не всеки ден ама някой път и по 2-3 пъти Цитирай
nikitobet Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 И аз го имах същия проблем с рестартирането на 4.3. Също като при колегата ееk на 4.4.4 работи безпроблемно. За кабелите ... ползвам един от външен хард WD, няма засечка, налагало се е и при познати да го пробвам. Цитирай
edinak Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 (редактирано) Същия проблем и при мен, откакто ъпдейтнах с 4.4.4 Няколко пъти ресторвах, нищо накачено нямам - само XBMC... Редактирано Януари 25, 2012 от edinak Цитирай
s0urce Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Най вероятно е от джейла ама нищо не ми се прави всичко наново ще изчакам да излезе нова версия не е толкова дразнещо за сега..... Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 При мен пък има проблем с YouTobe!Не се свързва всеки път!Дава ми грешка!През XBMC плъгина за YouTobe няма проблем! Цитирай
s0urce Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 защото YouTube си обновиха сайта и са с нови глупости а ХВМС плъгина е ъпдейтнат и за това няма проблеми през него Цитирай
long11tea Публикувано Януари 28, 2012 Публикувано Януари 28, 2012 Kaбела пристигна и всичко си дойде на място. Разпознаго от РАЗ. Сега Започвам да чета как се запазвa SHSH. БЛАГОДАРСКО НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ') Цитирай
Al12 Публикувано Януари 29, 2012 Публикувано Януари 29, 2012 Здравейте , учудващо за скромните ми възможности успях да джеилна Atv2 s Seasonpass v 444 сега май става по - сложно бихте ли ми дали линк за ATV flash black for Win 7 да продължа благодаря Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 aTV Flash (black) 1.3 Released Full Changelog Added automated firmware signature backups Added Danish, Dutch, French, Greek, Italian, Brazilian Portuguese, and Spanish translations Added support for advanced (learned) remote commands Added support for multiple external subtitles (movie.en.srt, movie.de.srt, etc...) Added support for folder based organization/playback Added support for embedded DVD chapters Added chapters section heading to Playback Menu Added global zoom setting Improved playback performance for movies with invalid timestamps Improved appearance of VobSub subtitles Improved metadata fetching for localized file names Improved audio track filtering Improved playback bar to match native player Improved metadata and bulk folder fetching stability Improved Media > Settings menu layout Resolved issues with folder name changing on metadata fetching Resolved issues with buffering Resolved rare DVD related crash Resolved floating AFP issue that was causing connection issues Resolved floating buffer overflow in software decoder Minor changes to Grid View appearance Minor UI improvements Other miscellaneous bug fixes 4 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Здравейте, искам да попитам за следният проблем? От два дена се опитвам да направя джейл на ATV2 и не става. Всичко минава успешно, дава ми грешка 1602, но като го свържа с TV, все едно нищо не съм правил, стартира и работи нормално като след чист рестор Опитах и двата метода със захранващ кабел и без, при първият ми дава грешка 1602, а при вторият ме поздравява че всичко е минало добре. Ако на някой му се е случвало ще му бъда благодарен да каже как се е оправил. ATV2 4.4.4,Seas0nPass 0.8.1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Да разбирам, че след "успешната процедура" долу в десния ъгъл на телевизора не ти излиза логото на firecore? Защото ако ти излиза - всичко е минало точно... Цитирай
bobiikonomov Публикувано Февруари 21, 2012 Публикувано Февруари 21, 2012 Сигурно аз вече се обърках, но нещо не ми е ясно? DreamcatcheR, долу в ъгъла ми се появява логото, но не ми излиза меню горе. Имам само филми, интернет, настройки и компютри. Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 21, 2012 Публикувано Февруари 21, 2012 Ми сложи му aTV Flash (black) То ще ти добави допълнителните функционалности. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.