ortortor Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 От къде си правиш бекъп на xbmcа? Аз четох, че става като си копираш папките от xbmcа с файл броусър и после ги връщаш , но понеже има вече версия 11 се чудя дали ще е съвместима с по старата с която съм в момента. Смисъл да не се омаже нещо. Имах запазен фулл бекъп в Maintenance .След като стартирах XBMC ми направи впечатление ,че си пази всичко (език,енкодинг на суб, шарнатитете сорсове) .Само add-on ги няма и ще трябва да се гласят повторно .Но все пак го прави на твоя отговорност . Весело посрещане на новата година Цитирай
eek Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Нещо се прецаках аз Гледам пише, че прави бакъп в облака и си викам всичко е ок, но после като реших да го връщам каза, че няма нищо. Сега едно по едно наново ама като съм се хванал на хорото няма как. Цитирай
dachevradoslav Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Може ли линкче, за последната версия на aTV Flash (black) 1.1.1 за Windows. Благодаря предварително! Цитирай
iv_smile Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Здравей те, Следвах стъпките да джилбдрейкна Apple tv2, но нещо неми се получава. Свалям последна версия на сизона пускам го и ми излиза това съобщение: Process filed with reason: Filesystem patches failed!! Моля за помощ. Благодаря!! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Направи чист рестор до 4.4.4, после пусни Сизъна да си изтегли и направи фърмуера, с който автоматично ще станат нещата. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 И аз го изядох така с уж бекъпа в облака, като ми потрябва се оказа, че видиш ли бил от "онзи ден", а добре си спомням, че видях сутринта да пише, че е направило... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Бекъпа запазва само настройките по някои програми и като цяло е безполезен. Просто трябва да се примирим, че при ъпдейт, ще се качва всичко наново. Т.е. още 5-10 мин работа. Цитирай
ortortor Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Може да съм имал късмет ,но върнах фулл бекъп ( близо 300кб беше) .Явно не е удачно и сигурно ,сори ако съм подвел някой . Цитирай
iv_smile Публикувано Януари 3, 2012 Публикувано Януари 3, 2012 Направи чист рестор до 4.4.4, после пусни Сизъна да си изтегли и направи фърмуера, с който автоматично ще станат нещата. Благодаря Pe6o666 Цитирай
netizen Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 Снощи си ъпдейтнах атв-то до 4.4.4 чрез Seas0npass, инсталирах му ATV BlackFlash 1.1.1 , проблема ми е, че не може да се инсталира нито XMBC, нито MediaPlayer дава ето тези грешки: ето скрийншот и през NitoTV Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 И при мен беше така. Рестор с оригинален 4.4.4, после Сизън, аТв и си в джаза Цитирай
usx Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 И при мен го имаше този проблем веднага след инсталацията. Оправих го по следния начин (без Restore): влизате през ssh като root: AppleTV: ~# apt-get update AppleTV: ~# apt-get upgrade и след това инсталирате xbmc. Не ползвам телевизионния интерфейс но и там някъде има Update/Upgrade packages Когато Restore-вах джейлнатия fw ми излезе и грешка 1602, но въпреки това АТВ-то тръгна след рестарт Цитирай
netizen Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 А това как се лекува, преди не ми излизаше, сега на 720p само буферира с XBMC, а с MediaPlayer на забавен кадър се случват нещата: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 За това и аз бих се радвал на решение. Принципно би трябвало да е от слаб рутер, ама аз съм с Time Capsule и се появява понякога. Цитирай
netizen Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 TP-Link 1043ND NAS закачен на гигабитов порт ATV2 закачен също по лан пробвах и по WiFi от лаптопа , същата работа Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 Това е от самия файлов формат, който се опитвате са пуснете. На мен ми се случва с 95% от .wmv файловете, които съм пробвал. В това отношение е много зле! А според мен това е доста популярен файлов формат и е недопустимо apple tv да не може да отваря 200х300 wmv, a в същото време да пуска 720п мкв... 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 Сега ми се наложи да направя един jailbreak на едно Aplle TV 2 и ми показа, че има нова версия на Seas0nPass. New in Seas0nPass 0.8.1 Resolved restore script issue that appeared when running iTunes in full screen mode Resolved rare issue that was preventing XBMC and other plugins from being installed 4 Цитирай
ortortor Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 (редактирано) aTV Flash (black) 1.2 Now Available New Zoom Options Three all new zoom options (Normal, Crop, and Stretch) allow you choose how videos are displayed. You can keep videos in their native format (widescreen or pillar box) or crop/stretch them to fill the entire screen. Grid View Watched Indicators Watched indicator icons have been added to the grid view. These icons allow you to quickly see which content is new and ready to be enjoyed. (Note: These can be disabled through the Media --> Settings menu if desired) Recently Visited Pages Couch Surfer now displays thumbnail images in the 'top shelf' area of the main menu, which allows you to quickly get back to recently viewed pages. Редактирано Януари 17, 2012 от ortortor Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Има ли някакъв начин АТВ да спре да ми показва последно гледаните видео-та горе при медиа плеър? И още нещо, забелязах, че в последните ФВ-и, доста често устройството се включва само за няколко минути (бялата лампичка свети) без дори ТВ-то да е включено. След това се изгасва само. Но това го забелязвам по 10 пъти на ден, така че го прави на доста чести интервали.. Някой има ли представа поради какво се случва това? Цитирай
arm11 Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 И при мен се включва от време на време и после гасне. С 4.2.1 greenpois0n Цитирай
s0urce Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 (редактирано) Ако някой иска да му се ъпдейтват автоматично aTV Black без да ходи и да търси из нета това е начина: echo "deb http://repo.insanelyi.com ios free" > /etc/apt/sources.list.d/insanelyi.listcd /etc/aptmv trusted.gpg trusted.gpg~apt-get updateapt-get install com.sull.repoiconsapt-get install com.sull.firecorerepositoryapt-get updateapt-get install com.firecore.maintenanceapt-get updateapt-get install com.sull.repoicons от тук можете да инсталирате също и Media Player или Couch Surfer Pro (Web Browser) по този начин apt-get install com.firecore.mediaapt-get install com.firecore.couchsurfer aTV Black е вече инсталирано, и винаги ще си взема ъпдейти, просто пускате apt-get update или проверявате maintenance менюто (то е само за ъпдейт на aTV пакетите) Редактирано Януари 18, 2012 от s0urce Цитирай
long11tea Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Здравейте, за пръв път ползвам АТВ , но това не ми пречи да си го блъскам в главата от около 10 часа , опитвайки се да го свържа с компютъра си (iBook PPC OS Leopard 10.5.8 Windows XP SP3) Идеята ми е да си запазя SHSH и JB. Да, ама НЕ не се получава поне за сега.....Взел съм микро ЮСБ от приятел и когато го закача към АТВ и Компютъра, никаква реакция от страна на iTunes, Tinyumbrela, iFaith. Когато вкарам мини ЮСБ-то лампата му светва отпред премигва си, което е сигнал че има захранване някакво , комбинацията от клавиши за вкарване в ДФУ също изглеждат , че работят но отново никаква реакция от страна на гореспоменатите програми. Инак закачено за Телевизор с HDMI всичко е "ток и жица" няма прблеми. Версията на iOS-a е 5.0.1 , 4.4.4 ,,,,, Очаквам вашите предложения и препоръки , благодаря предварително .....на ВСИЧКИ ВАС Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Пробвай с друг кабел. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай
long11tea Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Добре, поръчах нов кабел до ден два трябва да пристигне! Пак ще пиша , ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека пише да не се стеснява Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.