Публикувано Декември 30, 201114 гд Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ??
Публикувано Декември 30, 201114 гд При мен с бета 2 падаше по живичко. Снощи ресторнах и джейлнах с бета3. За сега е добре.
Публикувано Декември 30, 201114 гд И аз потвърждавам след нов рестор и джейл с бета3, батерията се държи нормално вече.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Добре, аз съм с бета 1 и батерията пада доста бързо, ако го джейлна отгоре с бета 3 ще има ли някакъв проблем или ще трябва рестор?
Публикувано Декември 30, 201114 гд Нито с бета1, нито с 2 или 3 съм имал проблеми с батерията. Вижте там да не връщате бекъпи, какво инсталирате от Сидиа и т.н. Не е нужен рестор за да го минеш с бета3. Просто махни отметката на Instal Cydia.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Джйелвай отгоре, няма проблем, само махни отметката Install Cydia. Изпревариха ме.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Интересно ми е ти Шамане какво слагаш от Cydia за да нямаш проблеми. Не че имам кой знае какви проблеми с батерията де, но ми е интересно. Помня за дето каза да се гледа всичко да е съвместимо с ОС5 и да се следи кое дърпа много рам.
Публикувано Декември 30, 201114 гд В общи линии не слагам нищо. Един iFile. Другото по джейла е за самообразоване и тестове Бягайте от Субстрата.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Ок отгоре ще го направя, иначе преди това бях с 5.0 и тетъред джаил и се държеше, сега пада бързо, не съм връщал бакъп и от сидия качвам iFile и Installous и там квото си качва то за да работят. Може от MobileSubstrate да е нали си го качва с инсталоус Редактирано Декември 30, 201114 гд от mazev
Публикувано Декември 30, 201114 гд Installous ти слага и MobileSubstrate. Слагайте само AppSync ръчно и инсталирайте през iTunes.
Публикувано Декември 30, 201114 гд След като съм го сложил мога ли да го махна вече Субстрата и ако не ... Кога и защо се слага, и по какъв начин мога да избегна качването му в телефона ми ? Значи да не слагаме installous ? Редактирано Декември 30, 201114 гд от mitkoiphone
Публикувано Декември 30, 201114 гд Слагаш едно от нещата на Installous - AppSync и си качваш приложенията през iTunes. Още някой да повтори същото?
Публикувано Декември 30, 201114 гд Инсталира се с почти всяко приложение от Сидиа. Не гледате ли какво инсталирате? При деинсталирането му се махат и всички приложения свързани с него.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Държа да спомена, че нещата в Cydia се нормализираха. (Поне при мен.)
Публикувано Декември 30, 201114 гд Автор MobileSubstrate слага и Ultrasnow , която слагам за да оправи проблема с обхвата.. има ли начин да се избегне ?
Публикувано Декември 30, 201114 гд Слагаш Ultrasnow, за да оправиш проблем с обхвата? Така ли му викат вече?!
Публикувано Декември 30, 201114 гд Току що имах ъпдейт на MobileSubstrate. Дали е някаква оправия или ме карат да бягам по-бързо към рестор-а.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Автор Ами така ми казаха да направя , за да не стой индикатора за обхжата на една чертичка ?
Публикувано Декември 30, 201114 гд И какви проблеми имате със Субстрата, че аз нещо не виждам при мене?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате