Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми след джейл с 5.0.1

Featured Replies

Публикувано

Имам и аз проблем с батерията, пада много бързо. От Сидиа съм качил само Корона, Инсталос, СБСетингс, Ултрасноу и Апсинк... Някакви предложения ?? :(

• Отговори 156
  • Прегледа 21,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колеги, аз съм с геви на иос 5.0.1 ментел, до миналата седмица въобще не знаех, че трябва да имам хотспот в настройките. Един приятел ми се обади и ми каза, че при него изчезнал хотспота след ъпдейта

• Имало е и 9 бети

• При мен се появи лек лаг при превъртането на менюто. Явно нещо от Cydia прави проблем, т.к след първоначалния джейл нямах проблеми, но го омазах със смяната на логото и се наложи да правя чист рестор

Публикувано

При мен с бета 2 падаше по живичко. Снощи ресторнах и джейлнах с бета3. За сега е добре. :)

Публикувано
  • Автор

и аз джейлнах с бета3....ама...

Публикувано

Колега няма смисъл да слагаш Corona след Jaibreak с b3!

Публикувано

И аз потвърждавам след нов рестор и джейл с бета3, батерията се държи нормално вече.

Публикувано

Добре, аз съм с бета 1 и батерията пада доста бързо, ако го джейлна отгоре с бета 3 ще има ли някакъв проблем или ще трябва рестор?

Публикувано

Нито с бета1, нито с 2 или 3 съм имал проблеми с батерията. Вижте там да не връщате бекъпи, какво инсталирате от Сидиа и т.н.

Не е нужен рестор за да го минеш с бета3. Просто махни отметката на Instal Cydia.

Публикувано

Джйелвай отгоре, няма проблем, само махни отметката Install Cydia.

Изпревариха ме. :D

Публикувано

Интересно ми е ти Шамане какво слагаш от Cydia за да нямаш проблеми. Не че имам кой знае какви проблеми с батерията де, но ми е интересно. Помня за дето каза да се гледа всичко да е съвместимо с ОС5 и да се следи кое дърпа много рам.

Публикувано

В общи линии не слагам нищо. Един iFile. Другото по джейла е за самообразоване и тестове :smile: Бягайте от Субстрата.

Публикувано

Ок отгоре ще го направя, иначе преди това бях с 5.0 и тетъред джаил и се държеше, сега пада бързо, не съм връщал бакъп и от сидия качвам iFile и Installous и там квото си качва то за да работят.

Може от MobileSubstrate да е нали си го качва с инсталоус :)

Редактирано от mazev

Публикувано

Installous ти слага и MobileSubstrate. Слагайте само AppSync ръчно и инсталирайте през iTunes.

Публикувано

След като съм го сложил мога ли да го махна вече Субстрата и ако не ... Кога и защо се слага, и по какъв начин мога да избегна качването му в телефона ми ?

Значи да не слагаме installous ?

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

Слагаш едно от нещата на Installous - AppSync и си качваш приложенията през iTunes.

Още някой да повтори същото?

Публикувано

Мерси, спирам нека се изтрият постовете ми.

Публикувано

Инсталира се с почти всяко приложение от Сидиа. Не гледате ли какво инсталирате? При деинсталирането му се махат и всички приложения свързани с него.

Публикувано

Държа да спомена, че нещата в Cydia се нормализираха. (Поне при мен.)

Публикувано

Така е.

Публикувано
  • Автор

MobileSubstrate слага и Ultrasnow , която слагам за да оправи проблема с обхвата.. има ли начин да се избегне ?

Публикувано

Слагаш Ultrasnow, за да оправиш проблем с обхвата? Така ли му викат вече?! :D

Публикувано

Току що имах ъпдейт на MobileSubstrate. Дали е някаква оправия или ме карат да бягам по-бързо към рестор-а.

Публикувано
  • Автор

Ами така ми казаха да направя , за да не стой индикатора за обхжата на една чертичка ?

Публикувано

И какви проблеми имате със Субстрата, че аз нещо не виждам при мене?

Публикувано

Просто си търсим виновник за падането на батерията :)

Публикувано

Зарежда малко по-бавно след джейл-а...не е голяма болка обаче.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.