Публикувано Януари 7, 201214 гд Пробвай друга Wi-Fi мрежа. Ти с къстъм ли си? Едва ли е от Wi-Fi мрежата,защото си имам нет на Safari.Гледам си странички всичко е точно,но ако реша да отворя youtube и ми казва,че не съм се свързал към мрежата... Не съм с къстъм ... П.С. Дори и към айтунс не мога да се свържа.Изглежда ми,че мога да си ползвам интеренет само със сафари-то,а за всяко друго приложение само през мобилния оператор.... Редактирано Януари 7, 201214 гд от Papercut
Публикувано Януари 8, 201214 гд На някой рестартира ли му се телефона на случаен принцип? Днес вече два пъти ми го направи. Не е имало приложения работещи на заден план. Телефона просто си беше в стендбай. С бета3 на джейла съм. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 8, 201214 гд Да на мен ми се е случвало поне 10 пъти, след джейла, вчера го ресторнах наново,засега е добре.
Публикувано Януари 9, 201214 гд Така, за втора поредна вечер ми се рестартира в почти точно определено време - 2 ам. Вчера виждам, че съм писал поста в 2:08, а няколко минути преди това ми се рестартира. Сега пак стана - в 2:20. През деня всичко беше наред. londongunner, при теб как е в момента? Джейлна ли наново и какво си качвал от Сидия? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 9, 201214 гд от DreamcatcheR
Публикувано Януари 9, 201214 гд При мен сега е ок,след като ресторнах наново , джейлнах, от Cydia съм качил ( Lockinfo,BBsettings,Installous,Protube,Copic,DirectCloserPro,iblacklist,Mailmore Photos,Zephyr) , рестартира се само веднъж за последните 2 дни, не съм сигурен но мисля че mobile substrate бърка нещо работата.
Публикувано Януари 9, 201214 гд И аз съм без Mobile Substrate, имам качени OpenSSH, iFile и MobileTerminal, и за сега не виждам проблем с jailbreak-а - няма произволни рестартирания, а колкото и да го рестартирам все си е untethered. Освен това не виждам и промяна в батерията - до сега имам 6+ ч. usage и 2+ дена standby и е на около 8% батерията. С 4.3.3. преди това пак изкарвах по толкова (+/- няколко часа в standby, в зависмост от потреблението).
Публикувано Януари 9, 201214 гд Здр.! Направих ъпдейт на 5.0.1 и го джейлнах, но след като го свързах с itunes ми даде че не мога да restorna от предишният ми backup.Изобщо я няма отметката за restore from...явно проблема е с активацията.Някакви идеи....имам карта за активация на всички мрежи но и с нея не става.Иначе телефона си работи с и е отключен с Gevey sim,но този бакъп ми трябва
Публикувано Януари 9, 201214 гд И аз това исках да напиша по-рано но нямах време. Та сега да го напиша, преди седмица се пазех от Субстрата като дявол от тамян, мина ми нещо път и реших да го сложа. От тогава нямам нито един рестарт. В смидъл не се е рестартирвал сам телефона. Всичко си работи както трябва и с батерията не виждам някаква голяма разлика. Както се казва във вица "Пуснах обявата само за да се похваля".
Публикувано Януари 9, 201214 гд Uploaded with ImageShack.us Няма я изобщо тази опция Редактирано Януари 9, 201214 гд от tikotrakata
Публикувано Януари 9, 201214 гд Как го ъпдейтна? Забрлязах , че при кастъми на редсноу и после активиране пак с редсноу тази опция за връщане на бакъпа липсва , дори още в началото телефона направо се сетва като нов без да пита. А ако му дадеш в менюто на телефона да се ресторне от бакъп на айтюнс се показва кабелчето но айтюнс не реагира.
Публикувано Януари 9, 201214 гд Колеги телефонът ми е четворка, фз, 01.59.00. Ресторвам вече няколко пъти с къстъм и след това отключвам с Ultrasnow уж всичко е наред телефона има сигнал, обаче не хваща мобилният интернет. Слагам Ultrasnow с изключена локализация и 3G, ползвам карта на виваком. Имате ли идея на какво се дължи проблемът?
Публикувано Януари 10, 201214 гд Незнам защо се пазите толкова от Mobile Substrate. Аз нямам проблем - set at new разбира се.
Публикувано Януари 10, 201214 гд Намерих решение за проблема с бакъпа след рестор към 5.0.1. След като направим рестор и джейлнем телефона с redsn0w, инсталираме SAM и SAM Pref. от репото - http://repo.bingner.com, включваме отново redns0w маркираме само отметката за деактивация на телефона...нищо друго.После в сетинг намираме SAM и кликваме на "De-Activate iPhone". Свързваме с iTunes и би трябвало телефона да се активира офицялно! След като се активира телефона и вече при свързване с iTunes ще даде и менюто restore from backup...което липсваше преди активацията. Успех!
Публикувано Януари 10, 201214 гд Така...и ако ресторваш бекъп от предишна, джейлната iOS - знаеш ли каква чорба става? Очаквай само проблеми.
Публикувано Януари 10, 201214 гд Преходен пост не се цитира, спестявай си го! Преди бях с 4.3.5 и нямах джейл, за тези с джейл не мога да знам как ще им се държи телефона?
Публикувано Януари 10, 201214 гд Пробва ли да въведеш настройките ръчно? Липсват ми и настройките (Cellular Data Network), където да въведа APN, password и т.н. Какво може да се направи по проблема?
Публикувано Януари 11, 201214 гд Странното е, че при мен също спряха рестартите последните 2 дни, а нищо не съм махал или слагал......
Публикувано Януари 12, 201214 гд След джейла на 5.0.1 не ми работеше Push iMessage Facetime и се появяваше досадното Call forward active. Изпълнявайки следната процедура много внимателно, само кол форуърд остана да ми досажда. Push iMessage i Facetime се оправиха. Следвайте тези инструкции, ако имате iPhone 3GS или iPhone 4 с iOS 5 и желаете iMessage и Push Notifications да работят. Отворете Cydia и добавете това репо: repo.bingner.com Отворете сорса и инсталирайте SAM и SAMpref. Стартирайте SAMpref и изберете “Revert Lockdownd to Stock” under Settings -> SAM. От Settings -> SAM натиснете “De-Activate iPhone”. Свържете вашият iPhone към iTunes и го активирайте. Отидете в Settings -> SAM -> Utilities и изберете “Backup Activation” и цъкнете на “Restore Activation”. Рестартирайте устройството. След като вашият iPhone е рестартиран го синхронизирайте с iTunes. Инсталирайте iPusher от App Store. Свържете се към Wi-Fi мрежа. Рестартирайте отново телефона и повторете синхронизирането с iTunes. Стартирайте iPusher и цъкнете на “Test Push Notifications”. Ако ви излезе прозорец, който казва “Yay, push notifications work fine!”, значи всичко минало добре и нотификациите работят. Изключете iMеssage от Settings->Messages->iMessage->OFF. Направете рестарт. Отново включете iMessage. Редактирано Януари 12, 201214 гд от Veselin Minchev Превод
Публикувано Януари 15, 201214 гд iPhone 4 Заключен към AT&T Firmware: 5.0.1 Baseband: 03.10.01 (запазен) Джейлнат (redsn0w 0.9.10b3), активиран с оригиналната карта на AT&T и отключен с Gevey SIM. Ползва се в мрежата на МТел. От Cydia само: Ultrasnow (иначе нямам обхват с 3G), AppSync 5.0+, както и къстъм лого на Мтел през iTunes от готов Carrier Bundle. Два проблема. Първият - не ми показва имената на контакти, чиито номера са запазени с нула отпред, а не с международния код (+359). Пробвах с CallerID-Format Fix iOS 5.x by Carlo Franchino - не помага. Пробвах и Reset Network Settings, reset на телефона, Settings->Phone->International Assis: On/Off. Нищо не помага, освен ръчно влизане в контакта и добавяне на +359 вместо нулата отпред. Вторият е, че ми вади също познатото съобщение за Call Forwarding при набиране. Пробвах с няколко версии на ForwardMsgFix - не става. Пробвах и с набиране на "##002#" - дава, че всички пренасочвания са изключени - но не оправя проблема, съобщението си излиза. Ако някой може да даде съвет какво още да пробвам, особено за първия проблем с Caller ID, ще съм благодарен.
Публикувано Януари 16, 201214 гд http://bgiphone.com/...r-id-при-gevey/ Мерси, бате - стана! Остава само проблема с Call Forwarding Active. В настройките ми пише, че съм с: Carrier Lab 11.0.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате