Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми след джейл с 5.0.1

Featured Replies

Публикувано

Човек да не инсталира нещо от Cydia... Не мога да го изключа.. :D трябва да задържа двата бутона...

Zephyr,Lockinfo,MusicControl,Activator

Като ползвам тетъринга(без значение дали с кабел иили безжично) от телефона ми се губи нета....

Ясно е,че ще се стои без джейл(поне за сега)...

• Отговори 156
  • Прегледа 21,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колеги, аз съм с геви на иос 5.0.1 ментел, до миналата седмица въобще не знаех, че трябва да имам хотспот в настройките. Един приятел ми се обади и ми каза, че при него изчезнал хотспота след ъпдейта

• Имало е и 9 бети

• При мен се появи лек лаг при превъртането на менюто. Явно нещо от Cydia прави проблем, т.к след първоначалния джейл нямах проблеми, но го омазах със смяната на логото и се наложи да правя чист рестор

Публикувано

uomoto , аз закакво се върнах на 4.3.3 :smile: 2 дена ядове, рестор след рестор, това работи, онова не... от снощи както върнах 4.3.3 и си направих джейл се родих отново :smile:

Редактирано от Gregg

Публикувано

Голяма лудница. След Fix user dir permission се оправи проблема с изключването, но се появи ужасен Лаг от SBSettings. Изтрих всичко от cydia+substrate , и след респринг нямаше нищо на Десктопа.. :D

Рестартирах и се оправи, но проблема с тетъринга си остана.

Някой дали е пробвал да пусне тетъринг и да има нет на телефона?

Публикувано

Здравейте аз съм с iPhone 4 ФЗ, бях 4.3.3 джейлнат и отключен с Gevey, днес му сложих 5.0.1 през iTunes, джейлнах го без проблем, но не мога да го отключа с Gevey, пробвах сигурно 50 пъти. Помогнете....

Благодаря

Публикувано

Ако си ъпдейтнал няма начин колега.

Бейсбенд 04.11.08 не може да се отключи с Gevey!

Публикувано

а не може ли да се върне на 4.3.3

или може ли въобще с нещо да се отключи

Публикувано

Телефона ми вече трети ден е с 5.0.1 джейлнат с бета 3 и нямам никакъв проблем. Много ми харесва самата ios 5. Имам едно малко проблемче но то е вероятно от gmail. Единият акаунт се свърза , но другия неиска да го свърже. Ако някой е имал подобен проблем и го е оправил нека да ми помогне. :afraid:

Пожелавам ви приятно посрещане на новата 2012. :drunk:

Публикувано

След Jail-а с b3 нямам никакви проблеми(изключая iBooks-a,той си се оправя по описаният начин).

Инсталиран SBSettings,нито ми яде батерията,нито нищо.

Просто не прекалявайте с приложенията от Cydia,дайте им малко време да донагласят нещата.

А иначе b3 си е стабилна.

Весело посрещане на 2012 година и наздраве. :drunk:

Публикувано

а не може ли да се върне на 4.3.3

или може ли въобще с нещо да се отключи

За съжаление, вече не можеш да го отключиш с нищо. :(

Публикувано

Нормално ли е след jaila imessage да не работи ?

Публикувано

При мен работи след джейл..

П.П. Оправих и нета с тетъринга, като въвведох ръчно APN настройките.

Редактирано от uomoto

Публикувано

За много години на всички от форума, пожелавам Ви здраве и успехи в живота. Имам следния проблем след джейла, вече 2 пъти ми се наложи да ресторвам, защото след като му накача някои приложения от Cydia, като му дам рестарт остава на логото и край. Днес отново направих рестор, джейлнах, от Cydia съм инсталирал само OpenSSH и AppSync deb file. Нарочно го рестартирах и сега пак заби на логото и не ми се включва.

Публикувано

За много да са, Тургай. Ами...или ОпенССХ не е съвместим с 5.х.х, или ти липсва някой пакет за апсинк. Понеже не мога да се сетя кой, направи следното - сложи си апсинк и инсталъс по нормалния начин, рестартирай и после деинсталирай мобайл субстрат(който те дразни, вярвам). С него ще се махнат инсталъса и апсинка, но липсващия, а нужен пакет ще остане. Слагаш пак синка ръчно и айдеее :)

Публикувано

Благодаря Alxx, сега пак ще ресторна и ще опитам по този начин.

Публикувано

OpenSSH ползвам и няма никакви ядове, работи перфектно. :)

Тургай , става дума за някои приложения - а какви са те, няма инфо?

Със субстрата няма проблеми, само се заблуждавате. Сложих АппСинк от SInful+installous4+AppStorelous+Zephyr - проблеми не виждам.

При мен имаше ядове, след като накачих някои tweak-чета за нотификациите(кракнати) и SBSettings...

Публикувано

OpenSSH си работи. Аз също съм инсталирал AppSync от деб файл. Не е това.

Публикувано

Доста брах ядове с тази батерия поне три пъти по бързо ми падаше от обикновенно. От вчера съл вече с бетата 3 на redsnow и засега виждам огромна промяна в издражливоста на батерията. Имам instalous, субстрата и sbsetings инсталирани. БАтерията ми се държи почти като на 4.3.3.

Публикувано

Сега разбрах от къде идва проблема, за да си сменя логото на оператора инсталирам CommCenter пач, от там чрез туньо слагам бъндъла на виваком, и като му дам рестарт и айде на ново рестор.

Публикувано

Това са простотии.

Слагаш FakeCarrier и готово.Поне ядове няма... ;)

Публикувано

Не искам да споря, но ти казвам, че вече 2 пъти след рестор го слагам и след рестарт забива, според теб има ли смисъл да те лъжа. Ако искаш да ти звънна на скайпа и с видеонаблюдение да ти демонстрирам.

Публикувано

Точно за това казах да не се занимаваш с такива глупости.

А FakeCarrier 1.3(BigBoss) го пробвах и няма проблеми.

Публикувано

Не качвайте глупости от Cydia-та известно време.

Качих SBSettings,FakeCarrier,Lockinfo и батерията ми се държи повече от геройски.

Ако имате проблеми с батерията,не е от Jail-a,а от предiPhone устройството. :tooth:

Публикувано

Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но след джейл, айфона влиза в Safe Mode след като инсталирам от Сидия "Activator", "Locktopus" & "Lockdown". На този етап проблемът ми е с тези приложения. Може ли някой да ми обясни защо става така и как да го оправя?

Публикувано

Kak да ги оправиш ли? Разкарай тези приложения! Това не е проблем свързан с джейла.

Публикувано

Някой има ли идея защо с 5.0.1 като отворя Phone и крашва ?

P.S. Проблема се оказа,че е от VoiceMailBlocker или нещо подобно

Редактирано от DjeFF

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.