Публикувано Декември 31, 201114 гд Човек да не инсталира нещо от Cydia... Не мога да го изключа.. трябва да задържа двата бутона... Zephyr,Lockinfo,MusicControl,Activator Като ползвам тетъринга(без значение дали с кабел иили безжично) от телефона ми се губи нета.... Ясно е,че ще се стои без джейл(поне за сега)...
Публикувано Декември 31, 201114 гд uomoto , аз закакво се върнах на 4.3.3 2 дена ядове, рестор след рестор, това работи, онова не... от снощи както върнах 4.3.3 и си направих джейл се родих отново Редактирано Декември 31, 201114 гд от Gregg
Публикувано Декември 31, 201114 гд Голяма лудница. След Fix user dir permission се оправи проблема с изключването, но се появи ужасен Лаг от SBSettings. Изтрих всичко от cydia+substrate , и след респринг нямаше нищо на Десктопа.. Рестартирах и се оправи, но проблема с тетъринга си остана. Някой дали е пробвал да пусне тетъринг и да има нет на телефона?
Публикувано Декември 31, 201114 гд Здравейте аз съм с iPhone 4 ФЗ, бях 4.3.3 джейлнат и отключен с Gevey, днес му сложих 5.0.1 през iTunes, джейлнах го без проблем, но не мога да го отключа с Gevey, пробвах сигурно 50 пъти. Помогнете.... Благодаря
Публикувано Декември 31, 201114 гд Ако си ъпдейтнал няма начин колега. Бейсбенд 04.11.08 не може да се отключи с Gevey!
Публикувано Декември 31, 201114 гд а не може ли да се върне на 4.3.3 или може ли въобще с нещо да се отключи
Публикувано Декември 31, 201114 гд Телефона ми вече трети ден е с 5.0.1 джейлнат с бета 3 и нямам никакъв проблем. Много ми харесва самата ios 5. Имам едно малко проблемче но то е вероятно от gmail. Единият акаунт се свърза , но другия неиска да го свърже. Ако някой е имал подобен проблем и го е оправил нека да ми помогне. Пожелавам ви приятно посрещане на новата 2012.
Публикувано Декември 31, 201114 гд След Jail-а с b3 нямам никакви проблеми(изключая iBooks-a,той си се оправя по описаният начин). Инсталиран SBSettings,нито ми яде батерията,нито нищо. Просто не прекалявайте с приложенията от Cydia,дайте им малко време да донагласят нещата. А иначе b3 си е стабилна. Весело посрещане на 2012 година и наздраве.
Публикувано Декември 31, 201114 гд а не може ли да се върне на 4.3.3 или може ли въобще с нещо да се отключи За съжаление, вече не можеш да го отключиш с нищо.
Публикувано Декември 31, 201114 гд При мен работи след джейл.. П.П. Оправих и нета с тетъринга, като въвведох ръчно APN настройките. Редактирано Януари 1, 201214 гд от uomoto
Публикувано Януари 1, 201214 гд За много години на всички от форума, пожелавам Ви здраве и успехи в живота. Имам следния проблем след джейла, вече 2 пъти ми се наложи да ресторвам, защото след като му накача някои приложения от Cydia, като му дам рестарт остава на логото и край. Днес отново направих рестор, джейлнах, от Cydia съм инсталирал само OpenSSH и AppSync deb file. Нарочно го рестартирах и сега пак заби на логото и не ми се включва.
Публикувано Януари 1, 201214 гд За много да са, Тургай. Ами...или ОпенССХ не е съвместим с 5.х.х, или ти липсва някой пакет за апсинк. Понеже не мога да се сетя кой, направи следното - сложи си апсинк и инсталъс по нормалния начин, рестартирай и после деинсталирай мобайл субстрат(който те дразни, вярвам). С него ще се махнат инсталъса и апсинка, но липсващия, а нужен пакет ще остане. Слагаш пак синка ръчно и айдеее
Публикувано Януари 1, 201214 гд OpenSSH ползвам и няма никакви ядове, работи перфектно. Тургай , става дума за някои приложения - а какви са те, няма инфо? Със субстрата няма проблеми, само се заблуждавате. Сложих АппСинк от SInful+installous4+AppStorelous+Zephyr - проблеми не виждам. При мен имаше ядове, след като накачих някои tweak-чета за нотификациите(кракнати) и SBSettings...
Публикувано Януари 1, 201214 гд OpenSSH си работи. Аз също съм инсталирал AppSync от деб файл. Не е това.
Публикувано Януари 1, 201214 гд Доста брах ядове с тази батерия поне три пъти по бързо ми падаше от обикновенно. От вчера съл вече с бетата 3 на redsnow и засега виждам огромна промяна в издражливоста на батерията. Имам instalous, субстрата и sbsetings инсталирани. БАтерията ми се държи почти като на 4.3.3.
Публикувано Януари 1, 201214 гд Сега разбрах от къде идва проблема, за да си сменя логото на оператора инсталирам CommCenter пач, от там чрез туньо слагам бъндъла на виваком, и като му дам рестарт и айде на ново рестор.
Публикувано Януари 1, 201214 гд Не искам да споря, но ти казвам, че вече 2 пъти след рестор го слагам и след рестарт забива, според теб има ли смисъл да те лъжа. Ако искаш да ти звънна на скайпа и с видеонаблюдение да ти демонстрирам.
Публикувано Януари 1, 201214 гд Точно за това казах да не се занимаваш с такива глупости. А FakeCarrier 1.3(BigBoss) го пробвах и няма проблеми.
Публикувано Януари 2, 201214 гд Не качвайте глупости от Cydia-та известно време. Качих SBSettings,FakeCarrier,Lockinfo и батерията ми се държи повече от геройски. Ако имате проблеми с батерията,не е от Jail-a,а от предiPhone устройството.
Публикувано Януари 3, 201214 гд Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но след джейл, айфона влиза в Safe Mode след като инсталирам от Сидия "Activator", "Locktopus" & "Lockdown". На този етап проблемът ми е с тези приложения. Може ли някой да ми обясни защо става така и как да го оправя?
Публикувано Януари 3, 201214 гд Kak да ги оправиш ли? Разкарай тези приложения! Това не е проблем свързан с джейла.
Публикувано Януари 4, 201214 гд Някой има ли идея защо с 5.0.1 като отворя Phone и крашва ? P.S. Проблема се оказа,че е от VoiceMailBlocker или нещо подобно Редактирано Януари 4, 201214 гд от DjeFF
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате