Публикувано Януари 5, 201214 гд джаилнах си телефона с бета 3 но имам чувството че батерията ми пада супер бързо пуснах от инсталус да свалям едно приложение което е голямо 500 МБ батерията ми беше на 93 процента и след като го свалих батерията ми падна на 83 това нормално ли е след последното зареждане на 100 процента е Usage 1 Hour, 45 Minutes: Standby 2 Hours, 33 Minutes а сега батерията ми е на 79 процента а от Cydia сам свалил само Installus i AppSync с включено Wi-Fi съм нормално ли е Редактирано Януари 5, 201214 гд от germana
Публикувано Януари 5, 201214 гд Зависи какво си му качил, но ти гарантирам, че свалянето на големи файлове дърпа много батерия. Оправи си града в профила на кирилица!
Публикувано Януари 6, 201214 гд играх си с него 1 час със включен Wi-Fi и батерията от 100 процента сега е на 86 пада ми по бързо от колкото като нямах джаил
Публикувано Януари 6, 201214 гд не съм засичал точно колко но ми прави впечатление че сега е по бързичко от преди и се чудя сега
Публикувано Януари 6, 201214 гд Ами да ти кажа това е.Не е зле при тебе 1 час ръчкане 14 %.Зависи какво си и правил играл си игри,теглил ли си нещо.
Публикувано Януари 6, 201214 гд Не мога да разбера,с телефона не ви ли дават зарядни?!Това изключи,онова изключи да не ти хаби батерията!Не инсталирай еди си какво...!С едно зареждане искате 1месец ли?Щом не те устройва,не джейлвай!!!Аз джейлвам и слагам каквото ми е интерсно!!!Ако прецакам-рестор!Ако не-Nokia:)))
Публикувано Януари 6, 201214 гд Ем,остави - те искат да си играят на игри да си висят в нета постоянно,да говорят 3 часа дневно и междувременно да си слушат музика и батерията да им кара 10 дни.. Проблеми с батерията за кой ли път вече - няма.
Публикувано Януари 6, 201214 гд кое трябва да се вкара от Cydia Редактирано Януари 6, 201214 гд от germana
Публикувано Януари 6, 201214 гд Нищо не трябва!!! Сидиа си идва с джейла и не е задължително да се инсталира от нея каквото и да било. Изключвам ултрасноу.
Публикувано Януари 6, 201214 гд Туко що джейлнах тела на жената , че ми беше скучно и установих че се редува тетъред / ънтетъред през рестарт - с бета 3 Редактирано Януари 6, 201214 гд от kawabiker
Публикувано Януари 7, 201214 гд Това и аз го забелязах при мен, даммм. А на твоя същото ли е или само на жена ти е така? Даже интересно - когато ми се падне терърд, иБукса работи, като ребутна пак и стане ънтетърд, не бачка?!? Редактирано Януари 7, 201214 гд от stf007
Публикувано Януари 7, 201214 гд Аз пък съм джейлбрейкнал с бета 1 и освен с iBooks, нямам други проблеми. Вече се чудя коя бета да използвам следващият път.
Публикувано Януари 7, 201214 гд Първи наблюдения след като си качих 5.0.1: Няма нормален,работещ торент клиент,сафарито крашва(като му кача Safari Download Manager),някой от програмите просто не искат да работят с wi-fi(Viber,Whats up...през 3G нямат проблем),много често зацикля. Може някъде в мен да е проблема и сега ще го ресторна наново.
Публикувано Януари 7, 201214 гд Значи основният проблем,който ми се появи. Свързвам се с рутера ми имам интернет (в сафари си отварям страници без проблеми),искам да търся клип в Youtube апликейшъна и ми казва,че не може да се свърже със youtube. Това става след като телефона е току-що ресторнат и сетнат като нов. Няма нищо качено по него. Същият проблем го правеше и преди няколко минути,когато беше жейлнат.Сафари си отваря страници в Сидиа си зарежда и свалям приложения,но стигне ли се да ползвам скайп,фейсбук,whats up,viber.... ми казва,че не може да се свърже. (Пред 3G нямам проблем)
Публикувано Януари 7, 201214 гд Това и аз го забелязах при мен, даммм. А на твоя същото ли е или само на жена ти е така? Даже интересно - когато ми се падне терърд, иБукса работи, като ребутна пак и стане ънтетърд, не бачка?!? Аз съм без джейл, а на жената бях сложил respringicon , който мажеше работата , сега всичко е ок и iBooks си работи с фикса . Редактирано Януари 7, 201214 гд от kawabiker
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате