Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Синхронизацията на Mail.app, винаги си е работила. Имам настроени пет пощи,и никога не съм имал проблем.Ако прочета мейла на някое устройство на другите излиза,като прочетено.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Предимно джимейл и 1-2 абв, които почти няма писма за тях. И един icloud. На мака чета всичко, и когато отворя mail.app в телефона и изпъкват всички писма от последното отваряне - като непрочетени, и се започва едно лудо маркиране, за да ги отбележа, че са четени...

Това, което е написал rad97 малко по-нагоре в същата тема, работи ли?

Публикувано
  • Автор

АБВ-то не знам дали поддържат IMAP протоколите.

При Gmail можеш да си го направиш през IMAP,а не POP и ще си ок.

Публикувано

АБВ не поддържа. Дори и да прочетеш мейлите и да ги изтриеш, като влезеш през компютъра в пощата и ти стоят като не прочетени!

В мейл клиента имам настроени две gmail пощи, една yahoo и една абв. Всичките работят с изключение на абв.

Публикувано

Една добра новина за колегите web developer-и - iOS 8 не заключва DOM-а по време на скрол. Надявам се да не е някакъв бъг, а да са го предвидили да работи така. :)

Публикувано

IMAP е, аз съм добавил имейл акаунтите с готовите настройки от mail.app...

Публикувано

Вдигнат ли е лимита при сваляне от AppStore с мрежата на оператора, някой свалял ли е нещо от iOS8?

Публикувано

Все още е 100 MB.

post-5071-0-77096000-1401975456_thumb.pn

Публикувано

i0n1c се похвали в туитър, че е джейлнал 8-та :) със скрийшот показващ ssh към айпод тъч с iOS 8.

Публикувано

Maps показва мащаба по време на зуум.

В Photos има албум с изтритите снимки.

post-5071-0-94263900-1402004913_thumb.jp

Публикувано

И пак снимките в контактите са малки! Никъде не обесняват как така на презентациите на техните телефони са поставили фулскрийн снимки, а всъщност не може :@

Това се видя на WWDC14:

apple.jpg

A това е на сайта им в момента:

Screen%20Shot%202014-06-06%20at%2010.39.12.png

Редактирано от child

Публикувано

Според 9to5mac в Safari на iOS са добавили опция за сканиране на кредитна карта. Полезно. :)

http://9to5mac.com/2014/06/05/safari-in-ios-8-uses-camera-to-scan-and-enter-credit-card-info/

Публикувано

Някой с 4G опратор или да сте чели някъде, показва ли 2G/GPRS, когато изгуби 4G или както до сега само мени 4G/3G ?!? Неудобно понякога, ако загуби 3G, а да го показва и аз да го ръчкам за сваляне на неща т.н.

Вероятно, ако има промяна ще настъпи след ъпдейт на оператор, но може и да да пипнали нещо в iOS8.

Публикувано

при мен с 7.0.6 ми показва и сега 2G/GPRS когато загуби 4G или 3G

Публикувано

iPhoneman, ако съм на теб, на ден да ми изникват десетки въпроси и то какви, до сега да я бях сложил осмицата :D

Публикувано

@lomski мерси, значи проблемът е само от оператор и е без значение ОС, така да го разбирам от твоите думи. Моят няма 2G/GPRS.

@Шамане нямам компютър нормален до мен, а само един лаптоп с боза и полуразглобен дисплей и ме е страх да го използвам.

Публикувано

Колеги, а дали някой е обърнал внимание случайно, оправили ли са тази досадна история, където като ти звънят и като затвориш... да можеш да се обадиш директно, а не да отключваш?

Публикувано

Не. Като отхвърлиш повикване не стои като пропуснато, и трябва да отключиш.

Публикувано

Интересно, при мен стои като пропуснато и мога да набера директно от lock screen-а.

Публикувано

Надявам се в някоя следваща бета и при мен да е така. :D

Публикувано

Решението е лесно, цъкваш само веднъж да махнеш звука, след като се названи ще ти остане на локскрийна

Публикувано

Така обаче е пропуснато обаждане, а не затваряне. Различно е!

Публикувано

Интересно, при мен стои като пропуснато и мога да набера директно от lock screen-а.

Вчера ми направи впечатление, че на бетата и при мен е така. Явно не съм внимавал като съм писал предния си пост. Извинявам се за объркването.

Публикувано

На някой работи ли му новия Spotlight?

- имам предвид търси ли навсякъде? При мен намира само наличното в телефона

или ми дава опция search web, ако не намери съвпадения.

Редактирано от chayanne

Публикувано

Мисля, че още не са пуснали новостите в Spotlight. Очакваме ги в някоя следваща бета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.