Публикувано Юни 5, 201411 гд Синхронизацията на Mail.app, винаги си е работила. Имам настроени пет пощи,и никога не съм имал проблем.Ако прочета мейла на някое устройство на другите излиза,като прочетено.
Публикувано Юни 5, 201411 гд Предимно джимейл и 1-2 абв, които почти няма писма за тях. И един icloud. На мака чета всичко, и когато отворя mail.app в телефона и изпъкват всички писма от последното отваряне - като непрочетени, и се започва едно лудо маркиране, за да ги отбележа, че са четени... Това, което е написал rad97 малко по-нагоре в същата тема, работи ли?
Публикувано Юни 5, 201411 гд Автор АБВ-то не знам дали поддържат IMAP протоколите. При Gmail можеш да си го направиш през IMAP,а не POP и ще си ок.
Публикувано Юни 5, 201411 гд АБВ не поддържа. Дори и да прочетеш мейлите и да ги изтриеш, като влезеш през компютъра в пощата и ти стоят като не прочетени! В мейл клиента имам настроени две gmail пощи, една yahoo и една абв. Всичките работят с изключение на абв.
Публикувано Юни 5, 201411 гд Една добра новина за колегите web developer-и - iOS 8 не заключва DOM-а по време на скрол. Надявам се да не е някакъв бъг, а да са го предвидили да работи така.
Публикувано Юни 5, 201411 гд IMAP е, аз съм добавил имейл акаунтите с готовите настройки от mail.app...
Публикувано Юни 5, 201411 гд Вдигнат ли е лимита при сваляне от AppStore с мрежата на оператора, някой свалял ли е нещо от iOS8?
Публикувано Юни 5, 201411 гд i0n1c се похвали в туитър, че е джейлнал 8-та със скрийшот показващ ssh към айпод тъч с iOS 8.
Публикувано Юни 5, 201411 гд Maps показва мащаба по време на зуум. В Photos има албум с изтритите снимки.
Публикувано Юни 6, 201411 гд И пак снимките в контактите са малки! Никъде не обесняват как така на презентациите на техните телефони са поставили фулскрийн снимки, а всъщност не може :@ Това се видя на WWDC14: A това е на сайта им в момента: Редактирано Юни 6, 201411 гд от child
Публикувано Юни 6, 201411 гд Според 9to5mac в Safari на iOS са добавили опция за сканиране на кредитна карта. Полезно. http://9to5mac.com/2014/06/05/safari-in-ios-8-uses-camera-to-scan-and-enter-credit-card-info/
Публикувано Юни 6, 201411 гд Някой с 4G опратор или да сте чели някъде, показва ли 2G/GPRS, когато изгуби 4G или както до сега само мени 4G/3G ?!? Неудобно понякога, ако загуби 3G, а да го показва и аз да го ръчкам за сваляне на неща т.н. Вероятно, ако има промяна ще настъпи след ъпдейт на оператор, но може и да да пипнали нещо в iOS8.
Публикувано Юни 6, 201411 гд iPhoneman, ако съм на теб, на ден да ми изникват десетки въпроси и то какви, до сега да я бях сложил осмицата
Публикувано Юни 6, 201411 гд @lomski мерси, значи проблемът е само от оператор и е без значение ОС, така да го разбирам от твоите думи. Моят няма 2G/GPRS. @Шамане нямам компютър нормален до мен, а само един лаптоп с боза и полуразглобен дисплей и ме е страх да го използвам.
Публикувано Юни 7, 201411 гд Колеги, а дали някой е обърнал внимание случайно, оправили ли са тази досадна история, където като ти звънят и като затвориш... да можеш да се обадиш директно, а не да отключваш?
Публикувано Юни 7, 201411 гд Не. Като отхвърлиш повикване не стои като пропуснато, и трябва да отключиш.
Публикувано Юни 7, 201411 гд Интересно, при мен стои като пропуснато и мога да набера директно от lock screen-а.
Публикувано Юни 7, 201411 гд Решението е лесно, цъкваш само веднъж да махнеш звука, след като се названи ще ти остане на локскрийна
Публикувано Юни 12, 201411 гд Интересно, при мен стои като пропуснато и мога да набера директно от lock screen-а. Вчера ми направи впечатление, че на бетата и при мен е така. Явно не съм внимавал като съм писал предния си пост. Извинявам се за объркването.
Публикувано Юни 13, 201411 гд На някой работи ли му новия Spotlight? - имам предвид търси ли навсякъде? При мен намира само наличното в телефона или ми дава опция search web, ако не намери съвпадения. Редактирано Юни 13, 201411 гд от chayanne
Публикувано Юни 13, 201411 гд Мисля, че още не са пуснали новостите в Spotlight. Очакваме ги в някоя следваща бета.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате