Публикувано Юли 27, 201411 гд На сайта всичко е за OS X Yosemite, не за iOS 8 beta 4. "...Some features require iOS 8, which is not being offered as part of the OS X Beta Program." Ако е вярно, което казвате, кажете как става. Edit: Както и да е вчера си регистрирах UDID номера и инсталирах beta 4. Установих, че най-яките функции на Yosemite, които изискват iOS 8 са махнати от beta 4 на 4S-a. Дано ги върнат другата седмица, иначе аз лично не виждам смисъл да минавам от 7 на 8 есента. Редактирано Юли 28, 201411 гд от kike09
Публикувано Август 4, 201411 гд На телефона ми заби на 98%. Чаках над 1 час без да се оправи. Накрая се опитах да го вкарам в Recovery и взе, че тръгна. Доколкото видях из сайтовете, промените от към функционалност са минимални.
Публикувано Август 5, 201411 гд Малко офтопик -> ужасно изглежда новият дизайн на iTunes....все едно някой начинаещ дизайнер го е правил за час-два към края на някой петъчен ден...
Публикувано Август 5, 201411 гд На мен пък ми харесва страшно много iTunes-a. По-добре се връзва с цялата OS. Май е въпрос на вкус.. on topic: на 4S, iOS 8 beta 5, като че ли не забива толкова и май най-накрая са оправили лага на spotlight. Като слайдна надолу първо изкарва search полето, след това и клавиатурата, не както до сега двете да се показват едновременно.
Публикувано Август 5, 201411 гд Може ли някой да потвърди дали Whatsapp работи добре, че това ми е важно, ако работи да се мятам. (на бета 2 ми крашваше) Крашва!
Публикувано Август 6, 201411 гд Защо във всичките ios 8 beta няма 3G бутон за изключване,а има само LTE и той не функционира? Благодаря предварително!
Публикувано Август 6, 201411 гд @midnight, ios 7 също имаще beta,но този проблем го нямаше. Редактирано Август 6, 201411 гд от Bobby_0923
Публикувано Август 6, 201411 гд Защото са решили да го махат явно, не им пука, че сме "третия свят" и че тука интернета не е на ниво, и че не навсякъде има LTE
Публикувано Август 6, 201411 гд Ей ако беше и ти,проблема нямаше да го има вече Редактирано Август 6, 201411 гд от Bobby_0923
Публикувано Август 6, 201411 гд Ъ? @gogi6, прав си, но човека е далече от бета тестер! Те реват където трябва. Той е просто тестер
Публикувано Август 6, 201411 гд Леле колко компететни са се събрали на едно място Ти, по - компетентен ли си и с какво точно? С това, че си нямаш п*шка да си играеш и си цвъкнал бета ли?
Публикувано Септември 7, 201411 гд Някой, който е качил бетата на айпад, ще сподели ли дали стора излиза по същия начин като на 7? Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 10, 201411 гд За ГМ-а нема ОТА директно ресторе Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 10, 201411 гд Излезе, но от бета няма OTA към GM. Трябва да го свалиш (в имздл го има).
Публикувано Септември 10, 201411 гд Аз сложих GM, все още се среща по някое съвсем дребно бъгче, но иначе са я изчистили доста. Засега не виждам особена разлика със 7-цата, дано с повече употреба се усети.
Публикувано Септември 11, 201411 гд Имам въпрос. Някой да има наблюдение, дали в 8-та при входящо повикване при наличие на снимка в контакта същата на целият екран ли е или отново в кръгче и с имената до него?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате