Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Някой има ли идея, как да махна нотификациония център при заключен екран? В 7-цата имаше опция, но тук на 8-цата не я виждам?

Settings -> (Touch ID &) Passcode -> Изключваш Today и Notifications View.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Да питам аз, въпреки че би било дебилно: в осмицата си има БГ език за писане, а просто няма предсказващ речник, нали?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Settings -> (Touch ID &) Passcode -> Изключваш Today и Notifications View.

Благодаря колега!

Епъл винаги са били изобретателни, но тоз път.. избиха рибата с подредбата на функциите. :smile:

Редактирано от negozanimavai

Публикувано

Лек oфтопик: На 7.1.2 в iTube ми се кешираха клиповете и можех да ги гледам и слушам без нет,сега на 8-цата зарежда клипът,но не ми изписва "cached"

Публикувано

Хора като пиша на шльокавица ми излизат предвиждания на български :tooth: на нормалната клавиатура, пробвах с доста думи, пиша predpo и ми излиза predpochitam, predpochitat :tooth: :tooth:

как става тая магия :scratch:

Публикувано

Profusion, при мен няма такова нещо. Излизат си думи на английски.

Аз забелязах друго нещо. Когато преминаваш към private и обратно в сафарито вече няма опция да ти затвори всички прозорци автоматично. Съответно те остават отворени и това че си излезнал от режим private няма никакво значение, ако не си затворил всичко ръчно. При следващото влизане в private режим се отварят всички незатворени преди това прозорци. Не че е голяма работа, ама малко бяга от идеята за private browsing! Като добавка има и дублиране на функцията на табовете в браузъра с функцията за преглеждане на отворените прозорци!

Публикувано

:tooth: :tooth: :tooth:

image.jpg

Публикувано

Още нещо относно Safari, при натискане "Open in background", липсва анимацията.

Edit: след рестарт се оправи :)

Редактирано от ML16

Публикувано

Хора като пиша на шльокавица ми излизат предвиждания на български :tooth: на нормалната клавиатура, пробвах с доста думи, пиша predpo и ми излиза predpochitam, predpochitat :tooth: :tooth:

потвърждавам. И при мен го има това

Публикувано

Е как бе,при мен го няма,да не правите нещо вие :tooth:

Публикувано

извлича ги от ключовите думи в търсачките, не може да се очаква логика на шльокавица.

Публикувано

Странно и много неприятно - при изключване дивайса не желае да се включи! Появява се ябълката свети около минута и… гасне. Опитах да го стартирам отново с on/ off бутона, но дори не стига до ябълката. Когато опитвам с натискане на on/ off бутона заедно с много функционалния бутон след около 5 сек. светва, стига до ябълката и… пак. Едва на 12 опит се "запали"! Мислих, че е инцидентно, но не е. Нарочно го загасих и… пак така, добре, че все пак запали.

Идеи?

:afraid:

Публикувано

4S ? Ако да, имаше доста предупреждения, включително и тук.

Публикувано

На няколко пъти се каза,че за 4S положението е плачевно за iOS 8.. не четете значи :scratch:

Публикувано

Тромав е, но не като 4 на 7. Нещо има при него.

Публикувано

Все още се подписва 7.1.2 към момента. Върнах се току що.

Публикувано

Съгласен… прочетох, но… засърбяхаме ръцете, просто. Истината е, че до сега никога не съм имал подобен проблем, въпреки, че някой "реваха" при предишни версии, ама сега…

:cry2:

Публикувано

Някой на Виваком с 5s ако е ъпдейтнал да сподели има ли вариант за спиране на 3G-то. Не видях назад в темата, извинвам се ако съм пропуснал.

При Вивата, разликата със спряно 3G, ми е 40% ъптайм повече приблизително.

Благодаря.

Редактирано от hgeorgiev

Публикувано

Едно питане имам за ShiftKey клавиатурата - как да изключа/скрия помощните думи,които излизат над клавиатурата,защото когато пиша на шльокавица примерно,веднага ми изчакат готови думи на английски.

Публикувано

Ако може да се включа и аз..

• Защо ви е да спирате 3G? Предпочитате да ползвате по-бавен мобилен интернет или просто си мрънкате, че била махната една безсмислена за мен опция.

• Има ли вариант да върна снимките на контактите да са си малко кръгче, а не на цял екран?

• Клавиатурата не мисля, че "извлича думите от ключовите думи в търсачките". Просто е умна и знае какво сте писали. Колкото повече пишете толкова по умна става и предлага думите. Какво от това, че са на шльокавица? На мен дори вече ми предлага варианти за отговор, както показаха Apple на WWDC, но не английски, а на шльокавица.

Публикувано
.

Като натиснеш и задържиш бутона за смяна на клавиатурата излизат опция за спиране. Това в случая е за стоковата кл като и за търд парти кл. е така.

052b83f3a5a9c5194b1ee60050041b85.jpg

b6307ea50f2521f81dff2b90692dff79.jpg

Публикувано

Предполагам, че ако искаш да спреш и не само английските, а и различните варианти, които се появяват на български или който и да е друг език можеш да го направиш тук:

Setings > General > Keyboard

Публикувано

Не съм доволен от това какво са направили с Photos приложението. Махнали са Camera Roll и Photo steam и сега всичко е събрано в едно. В крайна сметка сега ако изтриеш снимка от дадено устройство, тя се маха и от облака, така че довиждане на 1000-та снимки архив в icloud.

Family sharing е супер полезно, много добра идея. Също много добро впечатления ми направи идеята за новите пакети от програми в App Store.

Публикувано
Ако може да се включа и аз..
  • Защо ви е да спирате 3G? Предпочитате да ползвате по-бавен мобилен интернет или просто си мрънкате, че била махната една безсмислена за мен опция.

• Има ли вариант да върна снимките на контактите да са си малко кръгче, а не на цял екран?

• Клавиатурата не мисля, че "извлича думите от ключовите думи в търсачките". Просто е умна и знае какво сте писали. Колкото повече пишете толкова по умна става и предлага думите. Какво от това, че са на шльокавица? На мен дори вече ми предлага варианти за отговор, както показаха Apple на WWDC, но не английски, а на шльокавица.

Два поста нагоре, ясно пиша защо ми е да спирам 3G-то. :)

P. S. Сложих 8-цата на iPad mini. Идентична е по новости с iPhone6....или с други думи - нищо смислено. :)

@Asen_77: не видях никъде да се обсъжда ситуацията с 5s и Виаком!

.....а и извинявай ако си на заплата във форума и не съм оценил времето което си отделил за писане.

Редактирано от hgeorgiev

Публикувано

А една страница по-назад в темата се обсъждаше невъзможността за спирането на 3G при iOS8. Прочетете цялата тема. Има и други полезни неща за iOS8. Не пишем цял ден за тоя дето .......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.