Публикувано Септември 20, 201411 гд Снимките при повикване все още са ми малки, ресторнах телефончето на чисто, рестартирах го, но няма промяна, трябва ли още нещо да се направи - има ли настройка някъде?
Публикувано Септември 20, 201411 гд От 7.0 са малки, а от 8 отново станаха големи. Вчера гледах един 5s с iOS 8 и снимките бяха на цял екран.
Публикувано Септември 20, 201411 гд Снимките при повикване все още са ми … По-горе съм писал по въпроса, но ако си с iOS 8 и продължават да са малки, вероятно са такива по прицип, т.е. така са вкарани в самия контакт. Опитай отново с някой контакт, вкарай голяма снимка в контакт, ще ти излезе кръгче за това, как искаш да се вижда, когато е в лист, но… когато има външно позвъняване би следвало да излиза цялата т.е. голяма снимка на цял екран.
Публикувано Септември 20, 201411 гд Импортирани са от Гугъл,сега ще пробвам да заменя снимките, благодаря много!
Публикувано Септември 20, 201411 гд Искам моите да са малки в кръгче, а не на цял екран Вкарани са от Google и след ъпдейт към iOS 8 станаха на цял екран
Публикувано Септември 20, 201411 гд Аз смених моите и станаха големи, само не знам ако изтрия снимките от телефона дали са се синхронизирали и ще се запазят или ще изчезнат. А иначе моите не пожелаха сами да станат големи, като че ли на пук - който иска няма, който не иска сами му се ъпдейтват.
Публикувано Септември 20, 201411 гд Моите са синхронизирани с Facebook и са големи - може да го пробваш
Публикувано Септември 20, 201411 гд … само не знам ако изтрия снимките от телефона дали са се синхронизирали и ще се запазят или ще изчезнат. ... Ако се запазила снимката в контакта, особено ако имаш синхронизация с iCloud няма начин да се "изтрият", независимо дали ги имаш в някакъв файл в телефона или където и да е, дивайса си ги "чете" от "Contacts". mupo, не мисля, че има "лечение" за проблема ти. Според мен идеята е в iOS 8 е да са големи при "входящи". Разбира се, времето ще покаже.
Публикувано Септември 20, 201411 гд Доста време държат подписа за 7.1.2, дали не са премислили политиката си ?
Публикувано Септември 20, 201411 гд Не знам какво са решили....ама при мен от два дни, започна да свършва в 17 часа телефона. Безкрайно съм доволен, че успях да върна назад. Редактирано Септември 20, 201411 гд от hgeorgiev
Публикувано Септември 20, 201411 гд И аз върнах на седмицата... Много лагва на 5s... Спомних си що е то андроид...
Публикувано Септември 20, 201411 гд Хм, току що моя приятелка скочи на 8ца и няма хот-спот, телефонът е от Кипър, 5ца, отключен. Аз набързо прегледах темата, ама май това не го видях За да не правя втори пост, значи от три скрийншота, поне аз което виждам е, че трябва да се свърже по някаква причина с оператора си, а не че самия хот-спот го няма, за което се извинявам. Редактирано Септември 20, 201411 гд от julian72
Публикувано Септември 21, 201411 гд При мен всичко е ОК. Гледам, че са оправили нещо, което от 7-цата насам много ме дразнеше - когато накой ти звъни и отхвърлиш обаждането с двойно натискане но пауър бутона, да ти изписва пропуснато повикване на локскрийна. Преди 7 беше така и сега са го възстановили. От 3 префлашвания не мога да разбера само как е батерията, но както и да е на 7 не се връщам вече.
Публикувано Септември 21, 201411 гд Последно мнение не се цитира! Да, това е много хубаво, но при вас има ли леко забавяне като затворите на някой и тогава чак да ви препрати към lock screen-а?
Публикувано Септември 21, 201411 гд Като стана въпрос за снимките при позвъняване - една част са ми малки, друга на цял екран. Без значение отключен-заключен телефон.
Публикувано Септември 21, 201411 гд И аз имам проблем с S4 съм и сега не ми дава от messengerа да пускам от къде пиша в чата демек примерно когато си пиша с някого не показва от къде пиша пускам го пак не става само в мен ли е този проблем дали се обясних добре не знам дано сте ме разбрали Редактирано Септември 21, 201411 гд от Ludaka
Публикувано Септември 21, 201411 гд И при мен телефона (Iphone 5) лагваше много с 8-цата, даже на 2 пъти заби и се рестартира. Чист рестор и все едно имам Iphone 6, не се е замислял по никакъв начин.
Публикувано Септември 21, 201411 гд Искам моите да са малки в кръгче, а не на цял екран Вкарани са от Google и след ъпдейт към iOS 8 станаха на цял екран mupo, не мисля, че има "лечение" за проблема ти. Според мен идеята е в iOS 8 е да са големи при "входящи". Разбира се, времето ще покаже. Аа не приемам аз "няма". Изтрих Google Contacts акаунта си и пак го добавих и си станаха малки в кръгчета. Помня, че веднъж сложих някакво приложение което вземаше снимките от FB и ги слагаше на контактите ми. Не зная защо го сложих като им нямам вяра и бях прав...тогава ми омаза всички контакти и ето, че след това станаха на голям екран снимките им. Помня, че на FW 2.x и 3.X когато добавиш снимките на контактите ръчно от телефона те бяха на цял екран, а когато си вкараш контактите от Outlook (примерно) снимките им бяха в малко квадратче. Та в това отношение според мен нещата не са се променило от тогава Междудругото аз забелязвам по-бързо падане на батерията на iPhone, но не и на iPad и невъзможност да местя курсура при писане (правата черта която показва откъде ще започне въвеждането на символи) във Viber.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате