Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз качих на жена ми. Никаква разлика, няма гореспоменатите проблеми.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Това казват официално:

"We have a workaround for iPhone 6 and iPhone 6 Plus users who lost cellular service and Touch ID functionality today after updating to iOS 8.0.1. Affected users can reinstall iOS 8 through iTunes, for more information visit http://support.apple.com/kb/HT6487. We apologize for the great inconvenience experienced by users, and are working around the clock to prepare iOS 8.0.2 with a fix for the issue, and will release it as soon as it is ready in the next few days.""

Работи се по 8.0.2 и се извиняват за причинените неудобства.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

След рестарт на 5-ца със 8.0.1 No Service и до там. Благодаря.

Публикувано

7.1.x все още се подписва, но 8.0.1 е затворен!

Засега си стойте на 8.0.

Публикувано

Аз се върнах на 8.0. А някой знае ли защо толкова дълго време се подписва 7.1.2?

Публикувано

Оставят ни свободата да сме джейлнати .

Публикувано

Приятели, моля за извинение.

Оказва се, че информацията, която бях написал вчера (по-горе), за това че Apple работят само с кредитни карти и верифицират адреса е моя грешка :blush: Споменът ми е верен, но… за един онлайн магазин за спортни артукули в САЩ, т.е. кореспонденцията, която мислех, че е с Apple е била с тях, объркал съм се.

Съжалявам, ако съм подвел някого.

:zip:

Публикувано
След рестарт на 5-ца със 8.0.1 No Service и до там. Благодаря.

Моят още работи, снощи нарочно го рестартирах като прочетох за проблемите, само не знам възможно ли е сигнала да изчезне в последствие, примерно при следващ рестарт или падане на батерията? Честно казано се двоумя дали да връщам 8.0...

Публикувано

Не знам при мен дали беше от 8.0.1, но факт обхват нямах. Не мога да кажа дали е било от 8.0.1.

Публикувано

8.0.1 причинява загуба на обхват САМО при 6/6+. А, намали малко.

Публикувано

Почти 24 часа съм на 8.0.1 и iPhone 5 без проблеми. Батерията, като че ли държи по-малко.

Публикувано

madyqe9e.jpg

При мен е така, също от снощи с 8.0.1. Мисля че е нормално, като се има предвид че все ми е в ръцете.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Аз съм значително доволен от iOS 8.0.1 ( не го ползвах много днес, но... добре се справя )

123qzpe.jpg

Публикувано

Някой може ли да ми обясни, дали батерията пада по- бързо в по- голям град или не, защото откакто съм с iOS 8 и съм в София батерията почна да се топи стремглаво, а на 7.1.2 джейлнат се държеше по- добре...

Публикувано

Да разбира се,ако си в New York или Москва кара по два часа!

Публикувано

Човекът пита нормално, а вие го бъзикате ! Труден е за стигане Къци В. - срещу вас да тича, пак няма да го настигнете. А относно въпроса- според мене няма значение големината на града, всичко зависи от качествения сигнал на клетката.

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Вече има промяна в icloud.com

Публикувано

Какво имаш предвид?

Публикувано

Сега всеки, който го интересува трябва да си отвори и да види.

Не може да обясни с 2 думи каква е промяната...

Публикувано
post-63-1411701056,4383_thumb.jpgpost-63-1411701064,8866_thumb.jpg
Публикувано

Сложих го в 5.50, за добро утро. Вчера цял ден нямах проблеми с 8.0.1, да видим как ще е днес. Не смея да си рестартирам телефона, че нямам време за рестор преди работа. Рано е и няма отзиви из интернет.

Публикувано

Mr.Phoenix, както споменаха, проблема е обхвата и качеството му. За съжаление, поради натоварвания в големия град обхвата може да бъде в пъти по-лош. Другото което е невъзможността да се изключва 3G в iOS 8. Не си посочил вида телефон, което в случая в от значение. При iPhone 4s колеги потвърдиха че успяват да го изключат, но при iPhone 5/5s не се изключва. Това е една от причините за по-бързо падане на батерията. Разбира се, за това може да бъде причина и натоварването на сървърите на Apple и грешки при теглене и инсталиране на софтуера на телефона.

П.П. Ако може някой да напише дали при iOS 8.0.2. има промяна при изключването на 3G/LTE модула и преминаване към Е. Става въпрос за iPhone 5/5s.

Публикувано

Няма промяна, липсва тогъл за изключване на 3G.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Според мен няма и да сложат. ;) Тях не ги интересуват нашите проблеми с 3G мрежите.

Публикувано

Другарите с 6/6+ да не бързат. Явно проблемите не са свършили.

http://www.zdnet.com/apple-ios-8-0-2-update-backfires-on-australian-users-7000034081/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.