Публикувано Септември 25, 201411 гд Аз качих на жена ми. Никаква разлика, няма гореспоменатите проблеми.
Публикувано Септември 25, 201411 гд Това казват официално: "We have a workaround for iPhone 6 and iPhone 6 Plus users who lost cellular service and Touch ID functionality today after updating to iOS 8.0.1. Affected users can reinstall iOS 8 through iTunes, for more information visit http://support.apple.com/kb/HT6487. We apologize for the great inconvenience experienced by users, and are working around the clock to prepare iOS 8.0.2 with a fix for the issue, and will release it as soon as it is ready in the next few days."" Работи се по 8.0.2 и се извиняват за причинените неудобства. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201411 гд 7.1.x все още се подписва, но 8.0.1 е затворен! Засега си стойте на 8.0.
Публикувано Септември 25, 201411 гд Аз се върнах на 8.0. А някой знае ли защо толкова дълго време се подписва 7.1.2?
Публикувано Септември 25, 201411 гд Приятели, моля за извинение. Оказва се, че информацията, която бях написал вчера (по-горе), за това че Apple работят само с кредитни карти и верифицират адреса е моя грешка Споменът ми е верен, но… за един онлайн магазин за спортни артукули в САЩ, т.е. кореспонденцията, която мислех, че е с Apple е била с тях, объркал съм се. Съжалявам, ако съм подвел някого.
Публикувано Септември 25, 201411 гд След рестарт на 5-ца със 8.0.1 No Service и до там. Благодаря. Моят още работи, снощи нарочно го рестартирах като прочетох за проблемите, само не знам възможно ли е сигнала да изчезне в последствие, примерно при следващ рестарт или падане на батерията? Честно казано се двоумя дали да връщам 8.0...
Публикувано Септември 25, 201411 гд Не знам при мен дали беше от 8.0.1, но факт обхват нямах. Не мога да кажа дали е било от 8.0.1.
Публикувано Септември 25, 201411 гд Почти 24 часа съм на 8.0.1 и iPhone 5 без проблеми. Батерията, като че ли държи по-малко.
Публикувано Септември 25, 201411 гд При мен е така, също от снощи с 8.0.1. Мисля че е нормално, като се има предвид че все ми е в ръцете. Редактирано Септември 25, 201411 гд от dessyteneva
Публикувано Септември 25, 201411 гд Аз съм значително доволен от iOS 8.0.1 ( не го ползвах много днес, но... добре се справя )
Публикувано Септември 25, 201411 гд Някой може ли да ми обясни, дали батерията пада по- бързо в по- голям град или не, защото откакто съм с iOS 8 и съм в София батерията почна да се топи стремглаво, а на 7.1.2 джейлнат се държеше по- добре...
Публикувано Септември 25, 201411 гд Човекът пита нормално, а вие го бъзикате ! Труден е за стигане Къци В. - срещу вас да тича, пак няма да го настигнете. А относно въпроса- според мене няма значение големината на града, всичко зависи от качествения сигнал на клетката. Редактирано Септември 25, 201411 гд от Максим Костадинов
Публикувано Септември 25, 201411 гд Сега всеки, който го интересува трябва да си отвори и да види. Не може да обясни с 2 думи каква е промяната...
Публикувано Септември 26, 201411 гд Сложих го в 5.50, за добро утро. Вчера цял ден нямах проблеми с 8.0.1, да видим как ще е днес. Не смея да си рестартирам телефона, че нямам време за рестор преди работа. Рано е и няма отзиви из интернет.
Публикувано Септември 26, 201411 гд Mr.Phoenix, както споменаха, проблема е обхвата и качеството му. За съжаление, поради натоварвания в големия град обхвата може да бъде в пъти по-лош. Другото което е невъзможността да се изключва 3G в iOS 8. Не си посочил вида телефон, което в случая в от значение. При iPhone 4s колеги потвърдиха че успяват да го изключат, но при iPhone 5/5s не се изключва. Това е една от причините за по-бързо падане на батерията. Разбира се, за това може да бъде причина и натоварването на сървърите на Apple и грешки при теглене и инсталиране на софтуера на телефона. П.П. Ако може някой да напише дали при iOS 8.0.2. има промяна при изключването на 3G/LTE модула и преминаване към Е. Става въпрос за iPhone 5/5s.
Публикувано Септември 26, 201411 гд Няма промяна, липсва тогъл за изключване на 3G. Редактирано Септември 26, 201411 гд от dessyteneva
Публикувано Септември 26, 201411 гд Според мен няма и да сложат. Тях не ги интересуват нашите проблеми с 3G мрежите.
Публикувано Септември 26, 201411 гд Другарите с 6/6+ да не бързат. Явно проблемите не са свършили. http://www.zdnet.com/apple-ios-8-0-2-update-backfires-on-australian-users-7000034081/
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате