Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ами от 2010 се интересувам от Епъл и като че ли от тогава насам не е имало такъв прецедент ? Дали не са сменили политиката си, въпреки постоянното натякване за "лошия Андроид и неговата фрагментация". Ако можеш да ми отговориш, то отговаряй, а не ми задавай въпроси - тъпо е ... Наистина става като в оня виц за "българския форум".

Редактирано от Максим Костадинов

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

7.1.2 се подписва защото има доста бъгове в 8 и Apple дава шанс на тези, които искат да се върнат на стабилна версия преди да оправят проблемите. iOS 8.0.1 може да бъде готов към края на месеца. :)

Публикувано

Благодаря за отговора! Но според мен тая стъпка щеше да бъде по-адекватна при прехода 6->7 ...

Публикувано

Там беше по-леко. Айде да се придържаме към темата вече. :)

Впечатления от Family Sharing?

Публикувано

Това family sharing не се ли покрива с shared streams?!Добавяш хора и готово!Не е ли същото?

Публикувано

Добре де, ако има някой по-вещ може ли да каже защо толкова дълго стои прозореца за рестор към 7.1.2 ? Може да ми отговорите и на ЛС, но ми е адски интересно...

Според мен го държат още, защото Apple са надминали себе си с iOS8 и се гордеят с това...

Виж, шамана/бушмена наистина смята, че е така i си вярва дори :D

Публикувано

Да не стане като в баснята с костенурката и заека ....

Публикувано

Виж, шамана/бушмена наистина смята, че е така i си вярва дори :D

Аз не бих се изразил така за човек, който не познавам, а дори и за такъв, който познавам.

Бушмени, аборигени, индианци или неандерталци -думи, които спокойно можеш да ги преместиш и използваш в друг форум.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

… шамана/бушмена ...

mishellbg, подобни квалификации и всичко на лична основа не е "добре дошло" тук!

:ssshh:

Публикувано

Извинявам се, ако съм засегнал някой! Пиша с майтап, и всичко е с хумор и сарказъм! :(

Редактирано от mishellbg

Публикувано

Това family sharing не се ли покрива с shared streams?!Добавяш хора и готово!Не е ли същото?

Тц, family sharing-a позволява да добавиш всички членове на семейството ти с различни акаунти, но когато някой купи нещо, то да е налично и за останалите + споделяне на локация помежду им и други такива. В момента вкъщи сме с 3 айфона и всички са на един акаунт, за да не се купуват приложенията по отделно на всеки.

Има опция за пейпал, но и там трябва да е въведена картата. Аз имам една стара щатска карта, която още важи, но вътре няма и цент :) Туньо ми я отказва.. Освен да пробвам да вкарам някакви пари вътре ако е възможно и да видим дали ще стане..

Публикувано

@DreamcatcheR

При мен се получи!

Аз съм в Щатслия стор,без въведена карта,с около 70$ кредити.Жената в БГ стора! Само ме накара и двата акаунта да са в един и същ стор,прехвърлих акаунта на жената в US Store и всичко бачка. Не знам защо ти иска карта,според мен не би трябвало!

Публикувано

Не знам как си го заобиколил, но при мен след минаване през това

286cbf90e306c53d.PNG

...дава това:

598463f062e3de50.PNG

Публикувано

DreamcatcheR, преди няколко дни беше писал, че ползваш дебитна карта за разплащане. Доста се изненадах, защото в условията на Apple е написано изрично, че приемат само кредитни. Аз също бих предпочел да не предоставям кредитна и реших да пробвам и аз за пореден път с дебитна, но… ядец!

Помисли, дали ако по някакъв начин си "заврял" дебитната си там дали това не е проблема?

:idea:

Публикувано

Не знам как го направих,но се получи. Никога не съм въвеждал дебитна или кредитна карта на акаунта ми.

ravatype.jpg

Публикувано

Тя има ли карта?

Публикувано

Това с дебитната са глупости. Аз съм с такава;)

Публикувано

Незнам защо но все след отключване на дисплея ме кара да се логвам в облака?

Публикувано

Аз също съм с дебитна карта и нямам проблеми.

Публикувано

Има много елегантно и безопасно решение.Изваждате си една виртуална кредитна карта, въвеждате я спокойно и когато ще купувате нещо, я захранвате със съответната сума.Аз съм така от много време насам и нямам никакви притеснения за пазаруване онлайн.

Публикувано

Проблема е най-вероятно само с виза електрон, която не се приема много, много от онлайн търговците. Всички останали, без значение от типа карта са си ок. Аз съм с мастъркард, дебитна и навсякъде ме приемат :)

Публикувано

Alxx®

Не брат,няма никъква карта.Аз съм и правил акаунта.Беше в БГ,и гогато ги правих на фемили ми поиска да са в един и същ стор,нищо друго.

Публикувано

Ми не е точно така, моята е виза електрон и не съм имала проблеми нито в Google play, нито в Pay pal, нито сега тук. Може би проблемът е в банката издател и самите разрешения на картите.

Публикувано

И аз съм с Електрон на ФИБ и до сега не съм срещал проблеми а съм пазарувал от цял свят.

Публикувано
  • Автор

Аз съм с Виза Електрон от ДСК - пак никакви проблеми.

Явно наистина зависи от банката издател.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.