Публикувано Септември 24, 201411 гд Пак се дънят Apple... Издъниха се с хардуера, издъниха се с iOS8, сега и с прибързаната кръпка се издъниха. Лично мнение!
Публикувано Септември 24, 201411 гд Чудя се дали да го ресторне обратно на осмицата, нямам проблеми, но мъничко ме е страх да не се появят изневиделица...
Публикувано Септември 24, 201411 гд Докато се появят проблеми, ще са пуснали нов update (до 2-3 дни вероятно).
Публикувано Септември 24, 201411 гд Чудя се дали да го ресторне обратно на осмицата, нямам проблеми, но мъничко ме е страх да не се появят изневиделица... Аз съм с 8.0.1 в момента, нямам проблем ама не се знае..
Публикувано Септември 24, 201411 гд Най-много ме е страх от загуба на сигнала, но пък не видях някой с петичка да се е оплакал, дано не се случи. Честно казано имах доверие на ъпдейтите, но май следващия път ще изчакам първите отзиви преди да цъкна инсталиране... Винаги ли се дънят така или аз съм им на карък, че реших да пробвам операционната система?
Публикувано Септември 24, 201411 гд Проблемите са при 6 и 6+, при 5S надолу явно няма. Фикс сигурно до една седмица 8.0.2
Публикувано Септември 24, 201411 гд И сега, ако някой се похвали с 4s, че 8.0.1 лети ...... Чак да лети... Но първоначалното ми впечатление е за подобрение при 4S с ОТА ъпдейт. На 5S реших да изчакам, пък те взеха, че лопнаха мандалото. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 24, 201411 гд от blackadder
Публикувано Септември 24, 201411 гд Пак се дънят Apple... Издъниха се с хардуера, издъниха се с iOS8, сега и с прибързаната кръпка се издъниха. Лично мнение! Би ли обяснил за хардуера и iOS8? Кое е издънка? След лесно огъващите се 6 Plus-ки сега и това... 5 и 5S се огъват също толкова лесно. При 4 беше обхвата, с 5 беше беленето, а сега явно ще е огъването. Кучетата си лаят. Редактирано Септември 24, 201411 гд от JVV
Публикувано Септември 24, 201411 гд Не, шамане, не съм трол! Самия факт, че съм дал 1000+ лв. за Apple телефон е показателен. JVV - не се ли притесниха от Apple, специално за камерата и за 1GB RAM, не го ли прикриха? И престанете да ме разбирате погрешно - основния ми телефон е iPhone, но не е пък чак толкова перфектен, бъдете обективни!
Публикувано Септември 24, 201411 гд Не, шамане, не съм трол! Самия факт, че съм дал 1000+ лв. за Apple телефон е показателен. JVV - не се ли притесниха от Apple, специално за камерата и за 1GB RAM, не го ли прикриха? И престанете да ме разбирате погрешно - основния ми телефон е iPhone, но не е пък чак толкова перфектен, бъдете обективни! Я пак? От какво са се притеснили? Камерата казваш? http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6-and-6-Plus-review-Bigger-and-better.-Apple-set-gold-standard-for-smartphone-image-quality 1GB RAM? http://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results Дали да не се освестите малко вече с "хардуера и характеристиките" а?
Публикувано Септември 24, 201411 гд JVV - за камерата имах предвид това, че криеха и се срамуваха, че е изпълкнала... За 1 GB RAM имах предвид пак, че го криеха. И не на последно място - не съм седнал да се заяждам тук - НЕ! Бъдете малко по-обективни и кажете - с това се изложиха, това не го направиха както трябва и iOS8 не е система, която цяла година се развива. IOS8 според мен поне можеха още да я усъвършенстват.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Ново 20 .. странно защо си седя с нотификация на Settings. Редактирано Септември 24, 201411 гд от dobrewski
Публикувано Септември 24, 201411 гд За 1 GB RAM имах предвид пак, че го криеха. Би ли напомнил при кой iPhone обявиха колко е RAM паметта и не я криеха, че не помня?
Публикувано Септември 24, 201411 гд Ново 20 .. странно защо си седя с нотификация на Settings. Изтрии от Usage файла.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Изтрих го,но все още имам нотификация на сетинкс апп-а.. странна работа
Публикувано Септември 24, 201411 гд Не знам заяжда ли се, ама не помня чичко да е хвалил колко рам има(конкретни цифри).
Публикувано Септември 24, 201411 гд А когато имаш претенции към дадена операционна система, трябва да си по-конкретен, да имаш база за сравнение, конкурент!
Публикувано Септември 24, 201411 гд Apple са изтеглили обратно ъпдейта за IOS 8.0.1 Редактирано Септември 24, 201411 гд от Баба Гана
Публикувано Септември 24, 201411 гд С тези темпове скоро iOS може и да има конкурент, а относно чичко съгласете се, по негово време не можеше и да става дума за конкуренция.
Публикувано Септември 25, 201411 гд Как няма да изтеглят 8.0.1 !!! Направих ОТА Update и всичко умря.Телефона е ФО,изгуби обхват.Или стои на сърчинг или noservice.Touch ID отказа,не можеш да промениш нищо в настройки и тн.Пълен шит.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате