Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Само за Австралия. Възможно е да си имат дефектна партида телефони или сг*внясан сървър за ъпдейт.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Май не е само в Австралия. Виж коментарите по-надолу.

Публикувано
  • Автор

Сложих iOS 8.0.2 на 5-цата и няма проблеми.

Публикувано

Видях ги всичките. По правило от сто ревящи, 5-6% имат някакво основание, останалите са от кръжока "пречат ми ръцете" и не ги взимам под внимание.

Публикувано

При мен петицата с 8.0.2 хвърчи. С 8.0 беше пълна мъка.

Публикувано

А дали на IiOS8 може да се инсталират кракнати приложения от pp25 примерно?

Публикувано

Може, ама трябва да четеш малко на италиански или да го намериш на английски.

http://www.yourlifeupdated.net/apple/usare-pp-25-pp-helper-su-ios-8/

Публикувано
А дали на IiOS8 може да се инсталират кракнати приложения от pp25 примерно?

Може, аз ползвам vShare и pp25. И двете работят, но преди да ги инсталираш и да инсталираш приложения през тях, трябва да промениш датата.

За pp25: 1.08.2014

За vShare: 1.09.2014

От време на време приложенията инсталирани през тях не искат да се стартират, но променяш датата на 1.08 или 1.09 ( зависи от къде е инсталирано), стартираш го и след това може да върнеш настоящата дата.

Доволен съм от 8.0.2 на 5s, батерията като че ли се държи по-добре, но все още ми се струва, че забавя Wi-fi...

Публикувано

14550fb7daa1699602b6ab2648025e84.jpg

А, к'о речи? Първо дваде два-три пъти, че няма връзка с интернет, сега направи грешка!

Какво правим сега?

Редактирано от kaizera

Публикувано

При мен никакъв проблем с 8.0.2 на iPhone 6 16GB европейска версия...

Публикувано

След като минах на ios 8 не ми работят exchange акаунтите (Gmail през exchange) в Mail, нито на ipad air, нито на iphone 6. Някой има ли подобен проблем, в съпорт - форума на Apple има сходни оплаквания, решение няма. Това фактически означава, че няма push за Gmail в Mail приложението на iOS.

Публикувано

Exchange на gmail спря да ми работи преди доста време. Експортвам gmail в icloud за да имам пуш и да ги получавам веднага.

Публикувано
  • Автор

А, к'о речи? Първо дваде два-три пъти, че няма връзка с интернет, сега направи грешка!

Какво правим сега?

Ми...ъпдейт,когато имаш читав нет - какво да те посъветваме ;)

Публикувано

Аз също да потвърждавам, че 8.0.2 на еската върви перфектно.Определено има промяна в батерията и то голяма :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от dobrewski

Публикувано

След като минах на ios 8 не ми работят exchange акаунтите (Gmail през exchange) в Mail, нито на ipad air, нито на iphone 6. Някой има ли подобен проблем, в съпорт - форума на Apple има сходни оплаквания, решение няма. Това фактически означава, че няма push за Gmail в Mail приложението на iOS.

Гмайл спре подръжката за персоналните акаунти с ексчеиндж, работил ти е до инсталация на акаунта наново. Ексчеиндж се подържа само за институционални пощи или бизнез такива, Google Apps for Edu / Apps for Bussines

Публикувано

При флашването на 8-цата веднага след началните екрани за настройки, телефона беше като печка. 3пъти качвах 8-цата - все същото. Никога преди на нито един телефон и нито една софтуерна версия не ми се беше случвало. Сега на 8.0.2 всичко е ОК.

Публикувано

Та, в момента съм на 7.1.2 и да разбирам, че ме съветвате горещо да кача на 8.0.2 ?

Публикувано

Това на телевизора ли?

От къде да знаем с какъв телефон си?

Публикувано

Спрян е downgrade към 7.1.2 .

Публикувано

Това от кога?

Днес ресторнах 7.1.2

Публикувано

Има- няма 1 час .

Публикувано

Дам...тъкмо видях.

Хванах последния влак за читавка версия :D

пп: много ме дразнят с тия забрани...

Публикувано

Извинявам се, за 5S става на въпрос :)

Публикувано

При флашването на 8-цата веднага след началните екрани за настройки, телефона беше като печка. 3пъти качвах 8-цата - все същото. Никога преди на нито един телефон и нито една софтуерна версия не ми се беше случвало. Сега на 8.0.2 всичко е ОК.

Аз днес качих 8.02 на iPhone 5, първият 1 час, докато свали бекъпа от icloud телефона пареше, направо беше горещ. Като за този 1 час батерията му падна с около 30%, а батерията е чисто нова, сменена преди седмица по програмата на епъл. След този час се охлади. Забелязах, че когато загря, на дисплея му намала подсветката , макар че беше на максималната. След като изстина се оправи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.