Публикувано Октомври 2, 201411 гд Аз ако имах толкова проблеми,нямаше да погледна i-устройство!Няма начин да върнеш назад
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Знаете ли, че първата страница може да бъде свободна? Сега го прочетох и пробвах - пререждат се иконките на втората и става. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Деси това го има от самото начало на ios Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Не го знаех, сори, ако е ненужен поста, нека колегите го изтрият. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Ето един трик в iOS 8 при който не е необходимо да се инсталира FolderEnhancer или там подобни.
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Не съм много на ти с английския, но ето тук ще пише. http://www.redmondpie.com/heres-how-you-can-create-nested-folders-in-ios-8-video/
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Деси това го има от самото начало на ios Sent from my iPhone using Tapatalk Дали?
Публикувано Октомври 2, 201411 гд Днес ходих да разлегдам новия iPhone 6 и бях колкото очарован от апарата, толкова разочарован и ядосан от софта. Сигурно 20 мин разлеждах iOS 8 и апарата и нещото което ме вбеси е отново и отново пълната липса на Българския език. Аз съм от първите хора които са с iPhone още откакто излезе 2g-то. Колеги от форума правиха БГ Локализации а ние им помагахме доколкото можем и т.н., инсталирахме си го и се радвахме. Предлагахме на оГризката да им предоставим безвъзмездно преввода на БГ но те отказваха. И днес гледам си аз менто за езици и какво да видя? Всички съседни на нас държави са вътре /Сърбия, Гърция,Турция Румъния/, Албания, 5 китайски диалекта и всички Африкански държави като Конго, Бонго-Бонго и прочие. Е бесен съм. И после ако ми кажат, че в Гана имат повече смисъл да продават отколкото в една европейска държава е майната им на тия палячовци. Вече си мисля да сменям марката на инат.
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Мен пък ме радва тоталната липса на "Българския език" то и без това много труден за какво да се мъчат хората, като ние не можем да си го научим.
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Аз не съм много наясно защо е толкова важно да има български. Реално погледнато, системни текстове в iOS има в settings, а едва ли някой прекарва 80% от времето си там. ако приложенията, които ползвате са на БГ, какво значение има дали самата ОС е преведена? А ако не са - какво ще ви стопли това, че настройките са?
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Според мен не е просто важно а Много ВАжно да има Български. Основата на Кирилизацията е Българския език, но той умишлено според мен не фигурира в системата. Ако на някой му харесва, че може да си сложи Бурунди / където и да се намира тази държава/ а не и един от най-старите езици в света .... е за мен си е неприемливо.
Публикувано Октомври 3, 201411 гд PeTk0FF има предвид, че е по скоро принципно, не толкова като функционалност и това дали ще улесни използването по някакъв начин. За мен лично е доста объркващо като чета на български преведени опциите в настройките (андроид дивайсес). Редактирано Октомври 3, 201411 гд от arm11
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Важно е и за мен, защото ако подаря на родителите си айфон за да имаме връзка не могат да се оправят на английски.
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Хората като мен на 40 и повече години все още се гордеят , че има Български език. Незнам след 10 години примерно какво ще е? Дайте тогава да се радваме , че има сръбски , румънски и всякакви други езици , но не и Български. P.S. Принципно говоря някой да не ме разбере погрешно. Все пак сме Българи и трябва да си защитаваме езика и културата. Редактирано Октомври 3, 201411 гд от aserrr
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Как движи на мини първа генерация? P.S Не движи добре. Редактирано Октомври 3, 201411 гд от WULAS
Публикувано Октомври 3, 201411 гд На някой с 6-ца лагва ли му Photos приложението? Имам 10к снимки, но винаги съм имал по толкова, такова нещо никога не е било......
Публикувано Октомври 4, 201411 гд Лагва при всички, не е само при теб проблем. На 5s със чист рестор ми лагва дори сафари, когато имам няколко отворени таба. Няма какво да ги чакам да пускат ios8.1. Днес имам среща в апле стора... Ще ги накарам да ми инсталират 7цата...
Публикувано Октомври 4, 201411 гд Не знам за какви лагове говорите,но при мен освен бързото падане на батерия на 8.0.2 друг проблем нямам.
Публикувано Октомври 4, 201411 гд Някой друг има ли подобен проблем на 5S с 8.0.2. Koгато снимам и телефона е вертикално , после снимките в галерията излизат обърнати на 180.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате