Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз ако имах толкова проблеми,нямаше да погледна i-устройство!Няма начин да върнеш назад:(

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

@Емил Петров: имаш слайдър за 3Г на 4S, със 8.0.2?

Публикувано

Знаете ли, че първата страница може да бъде свободна? Сега го прочетох и пробвах - пререждат се иконките на втората и става.6459da07d99ffc318100e46a1429b1a9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Деси това го има от самото начало на ios

Публикувано

Не го знаех, сори, ако е ненужен поста, нека колегите го изтрият.

Публикувано

Ето един трик в iOS 8 при който не е необходимо да се инсталира FolderEnhancer или там подобни. ;)

Публикувано

И това го имаше преди 8 до колкото си спомням.

Публикувано

Не съм много на ти с английския, но ето тук ще пише.

http://www.redmondpie.com/heres-how-you-can-create-nested-folders-in-ios-8-video/

Публикувано

Деси това го има от самото начало на ios

Дали?

Публикувано

Грешката е моя горе долу. Нов глич/бъг е просто. Ето в 7:

Публикувано

Днес ходих да разлегдам новия iPhone 6 и бях колкото очарован от апарата, толкова разочарован и ядосан от софта. Сигурно 20 мин разлеждах iOS 8 и апарата и нещото което ме вбеси е отново и отново пълната липса на Българския език. Аз съм от първите хора които са с iPhone още откакто излезе 2g-то. Колеги от форума правиха БГ Локализации а ние им помагахме доколкото можем и т.н., инсталирахме си го и се радвахме. Предлагахме на оГризката да им предоставим безвъзмездно преввода на БГ но те отказваха. И днес гледам си аз менто за езици и какво да видя? Всички съседни на нас държави са вътре /Сърбия, Гърция,Турция Румъния/, Албания, 5 китайски диалекта и всички Африкански държави като Конго, Бонго-Бонго и прочие. Е бесен съм. И после ако ми кажат, че в Гана имат повече смисъл да продават отколкото в една европейска държава е майната им на тия палячовци. Вече си мисля да сменям марката на инат.

Публикувано

Мен пък ме радва тоталната липса на "Българския език" то и без това много труден за какво да се мъчат хората, като ние не можем да си го научим.

Публикувано

Аз не съм много наясно защо е толкова важно да има български. Реално погледнато, системни текстове в iOS има в settings, а едва ли някой прекарва 80% от времето си там. ако приложенията, които ползвате са на БГ, какво значение има дали самата ОС е преведена? А ако не са - какво ще ви стопли това, че настройките са?

Публикувано

Според мен не е просто важно а Много ВАжно да има Български. Основата на Кирилизацията е Българския език, но той умишлено според мен не фигурира в системата. Ако на някой му харесва, че може да си сложи Бурунди / където и да се намира тази държава/ а не и един от най-старите езици в света .... е за мен си е неприемливо.

Публикувано

PeTk0FF има предвид, че е по скоро принципно, не толкова като функционалност и това дали ще улесни използването по някакъв начин. За мен лично е доста объркващо като чета на български преведени опциите в настройките (андроид дивайсес).

Редактирано от arm11

Публикувано

Важно е и за мен, защото ако подаря на родителите си айфон за да имаме връзка не могат да се оправят на английски.

Публикувано

Хората като мен на 40 и повече години все още се гордеят , че има Български език. Незнам след 10 години примерно какво ще е? Дайте тогава да се радваме , че има сръбски , румънски и всякакви други езици , но не и Български.

P.S. Принципно говоря някой да не ме разбере погрешно. Все пак сме Българи и трябва да си защитаваме езика и културата.

Редактирано от aserrr

Публикувано

Как движи на мини първа генерация?

P.S Не движи добре.

Редактирано от WULAS

Публикувано

На някой с 6-ца лагва ли му Photos приложението? Имам 10к снимки, но винаги съм имал по толкова, такова нещо никога не е било......

Публикувано

Лагва при всички, не е само при теб проблем.

На 5s със чист рестор ми лагва дори сафари, когато имам няколко отворени таба. Няма какво да ги чакам да пускат ios8.1.

Днес имам среща в апле стора... Ще ги накарам да ми инсталират 7цата...

Публикувано

Интересна среща се очертава...

Публикувано
:tooth:
Публикувано

Fakoni, защо реши,че лагва при всички? Аз нямам проблем с Photos!

Публикувано

Не знам за какви лагове говорите,но при мен освен бързото падане на батерия на 8.0.2 друг проблем нямам.

Публикувано

Някой друг има ли подобен проблем на 5S с 8.0.2. Koгато снимам и телефона е вертикално , после снимките в галерията излизат обърнати на 180.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.