Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Кво не и харесвате на 8цата супер си работи на iPhone 5 & iPad 4.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано
:D
Публикувано

iPad mini 32Gb retina. Никакви проблеми с iOS 8.0.2, върви идеално. Чист рестор при инсталацията.

Публикувано

И аз сложих осмицата (8.02) от 7.04 :smile:

Малко съм се позабавил...

Редактирах, че нещо съм бил неадекватен като съм го писал това мнение :)

Редактирано от newabv

Публикувано

дсс и алороки, нещо във вашите телевизори е ;)

Не, че няма проблеми, но чак пък греда хахх :D

Публикувано

Приемам подаръци от разочарованите. ;)

Публикувано

8-цата си е още в бета. Това, че толкова много хора имат проблеми не е случайно или user-error. Аз имам проблеми на най-новото им устройство, пък не ми се мисли за тези на по 2 години.. Често ми крашват stock приложения (settings, photos), а постоянно чистя каквото не ми трябва от мултитаскинга.

Във Photos като дам автоматична корекция на дадена снимка и дам Done, чакам 15 секунди, докато се запази. Това нормално ли е? До iOS7 ставаше моментално. Вече споменах за нечовешкият лаг навсякъде в снимките - при скролиране на албуми, при влизане и излизане от албум, при скролиране на снимки, при триене на снимка не я трие, а трябва да изляза от албума и пак да вляза. Въобще не греда, а пълен провал. Да го пускат тоя 8.1 по-скоро и дано не е само заради Apple Pay системата това бързане...

Със загрявания не съм имал проблеми, освен в самото начало на началната настройка след рестора, което ми се видя много странно.

Публикувано

Е при тях двамата и при теб де, добре :D

Публикувано

Грешки има все още, надявам се с 8.1 да тръгне по- нормално и плавно като за нещо направено от Епъл .

Публикувано

Settings ми крашва поне по 1 път на ден, всеки ден. ;)

Публикувано

Като чета, колко човека "плачат" от 8 -та ми идва да рева и аз, ама от кеф, че не ме е стигнал нито един от проблемите, за които казвате. Два дивайса ползвам - 4S и iPad 2, а до миналата седмица и 6+… никакъв намек за който и да е от посочените проблеми. Имам усещане за по-бърз разход на батерията, но може да е субективно.

Публикувано

Струва ми се, че тука ще е като iOS 5. В смисъл 8.0 -> 8.0.2 -> 8.1 -> 8.1.1 и толкова :D

Публикувано

По-скоро ще е като 4 - 4.1.x - 4.2.x - 4.3.x

Публикувано

Спирам да се оплаквам, когато ми остане време ще направя чист Restore и на двете у-ва, та може да се решат някоИ от проблемите. За сега и на двете съм ъпдейтвал направо от тях. Но все се надявам от Apple скоро да пуснат нова версия, подобрена разбира се :smile:

Публикувано

Включил съм Family Sharing. Логнах се през телефона на жена ми във Find My Iphone с нейния акаунт и какво да видя?! Вижда и моите устройства и може да ги заключва, wipe-ва и всичко както си му е редът. Знаете ли как може да се спре това без да се спира family sharing?

Публикувано

Най-лошото е, че ще може да вижда къде си. Аз затова не ползвам тази иначе чудесна опция

Публикувано

Ако е така идва въпроса, каква е разликата от това да ползвате един акаунт?!

Публикувано

Най-лошото е, че ще може да вижда къде си. Аз затова не ползвам тази иначе чудесна опция

Location Sharing може да го спреш. Това не и пречи обаче да ми издумка телефона и компютъра ако я ядосам нещо...

Публикувано

Делни рикавърито на компа и си застрахован. Ама и за тебе няма да бачка :)

Публикувано

Хе хе… 'ша се сетите :tooth: Още като прочетох, какво предлагат се чудих дали да напрвя това с дивайса на детето, че да го "гледам" ама… после стоплих, че може и половинката ми да ме докопа през неговия дивайс и… ядец!

Както се казваше в един много як бг. филм от моята младост - "Ааааре, нЕма нужда!" ;)

Публикувано

Е що се вкарвате в приключение, бидейки в един отбор с жената. Нека си стои на андроид па да видиме как ще прави поразии...

Публикувано

Само аз ли нямам проблем с жена ми?

Публикувано

И аз нямам, но сигурно е защото се ъпгрейднах с по-нов модел преди три години — OС и нардуер са в пълен синхрон и работят перфектно. Старата беше с андроид ОС и непрекъснато даваше проблеми…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от chayanne

Публикувано

Аз говоря сериозно, но да не минаваме на "искрено и лично" :)

Публикувано

Ако се усети жената, че по този начин може да я следиш, бързо ще стигне до извода, че и тя може теб. Това със сигурност в някакъв момент ще доведе до: ... и така започна скандала!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.