Публикувано Октомври 20, 201411 гд Има LTE от Max При мен забавянето при обждане изчезна ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Има wimax, своего рода предшестващ LTE. Спорът ще е дълъг и няма да е ползвотворен
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Забавянето определено е по-малко, но си го има. Това как го усещаш, много зависи от мелодията!
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Alxx освен wimaxx предлагат и друго http://www.maxtelecom.bg Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 201411 гд На мен не ми харесва това, че си пише Next Backup Size заедно с Photo Library, но дефакто не качва Photo Library, докато не си го избрал от Icloud/Photos/Icloud Photo Library (Beta). Преди щом ти ги имаше в размера на следващият бекъп ти ги качваше автоматично. Може би сега е по удобно ако имаш няколко i-устройства. Факт е че след update ми изтри всичко от бекъпа в Icloud. Както се вижда по долу - 18 свободни от 20.
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Току що го пуснах да се качва на моят,да видим дали ще има разлика
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Моя грешка, след следващият backup се качиха 2 пъти. Явно в първият backup снимките не се бяха качили или възката е прекъснала. В момента имам 11 от 20 гб свободни.
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Относно 2Г/3Г според мен си зависи и от типа карта, която ползвате. Аз съм с 4Г таква и нямам опция за 2Г, а само да изключа 4Г. Гледам някой по-горе казва, че има за 2Г/3Г та според мен е от това.
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Имате ли в Settings --> Messages -меню - Text Message Forwarding ?
Публикувано Октомври 20, 201411 гд На 5S се усеща една бързина в почти всичко,TM Forwarding-a бачка перфектно при мен много добра функция
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Бъндълчето им няма кой да пренапише. Малко са им 2400 за апарат, не стигат за програмисти...
Публикувано Октомври 20, 201411 гд И при мен липсва, на глобул съм. Може би заради това че нямам macbook.
Публикувано Октомври 20, 201411 гд Ако Icloud Photo Library (Beta) ми е включено, снимките ми (около 5gb) ми заемат 10 gb и ги има и в Icloud Photo Library и в backups\This iPhone. Когато ги изключа от Icloud Photo Library (Beta) ми изчезват напълно и бекъпа на телефона ми става 450 мб. Или аз нещо се бъркам или ще спирам бирата.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате