Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И аз пък смея да кажа за iOS 8.1, че се държи идеално на iPhone 5s. Няма никакви лагове, батерията се държи чудесно сравнено с iOS 7... и наистина работи по-добре от iOS 7. Същото мога да кажа за iOS 7.1.2 на iPhone 4. Също работи добре, без особени забавяния ( все пак да не забравяме, че iPhone 4 е модел на 4 години и не е с 64 битов процесор ). За мен apple оптимизират достатъчно добре софтуерите си за всички поддържани устройства. Разбира се не коментираме бетите и първите версии, който все пак изчистват грешки и проблеми.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Просто от време на време се появява някой, който е омазал телефона си и почва да ни втълпява, колко калпава била 8.х.х

Публикувано

Втълпяваш си нещо сам. Написах лично мнение ( при това без да съм омазал нещо ). Наистина 8.1 оправи дразнещия ЛАГ, но на iPad 2 отново върви бавничко.

Публикувано

Ами и аз го имам на iPad 2 и съм доволен. На 5s също, но ти си написал:

Само 6-цата се държи добре на 8-мия шит. На никой около мене не съм препоръчал ъпдейт към 8.  

Та затова съм си "втълпил" нещо.

Публикувано

Ох. "Лично мнение"...но забрави.

Редактирано от Tarashev

Публикувано

Аз на 4s и iPad 3 съм с 8.1 и нямам абсолютно никакви оплаквания. Батерията определено ми държеше повече, но днес реших да се актуализирам и откъм апарат и ъпгрейдвах хардуерът до iPhone 6 - 64GB :)

Публикувано

Честито. Със здраве да го ползваш.

Публикувано

При мен на 4S след последният ъпдейт 8.1 тръгна задоволително, но въпреки това и аз направих хард ъпдейт и скочих на iPhone 6. Там забележка няма! IOS 8.1 си върви по вода. Имам и iPad mini Retina. Там 8.1 върви за сега добре. В началото ми насичаше, бавеше и т.н., но след чист Restore - всичко си дойде на място.

Но сега и аз да се оплача:

Всички устройства, които ползвам след Update на SW MacBook Air -> Yosemite, iPad mini 2 -> iOS8.x.x - не работят добре със Wi-Fi "N" на 5 Ghz. По бавно откриват тази мрежа, когато са свързани с нея интернета е много бавен и постоянно изчезва. Тръгнах да правя Restore на iPhone през Mac-a и ми каза, че ще тегли 11 часа файла от сървара. Първо реших, че е натоварен той, но не след дълго се досетих и смених Wi-Fi мрежата с 2.4 GHz и веднага литна. Изтегли 2 ГБ за 15 мин. Преди и двете работеха без проблем. Рутера ми има две мрежи и умишлено съм добавил към имената им чистотата на която съм ги пуснал, за да виждам кои у-ва на коя се свързват. Първо го забелязах този проблем при iPad-a, но след като ъпдейтнах Mac-a и той започна да прави същото. Сега съм убеден, че проблема е във SW на устройствата, защото на въпросната 5 GHz мрежа има свързани и работещи други у-ва без проблем.

Някой забелязал ли е подобни проблеми?

Публикувано

Все пак опитай да сложиш по-нов FW на рутера.

Публикувано

Няма по нов, рутера е нов модел на linksys и висок клс. Поддържа и AC мрежа. Само вдин ъпдейт е излизал до сега и съм го сложил.

Д. Стойков

Публикувано

При мен на копсулата няма проблеми. Имал съм 3 рутера Линксис и всички забиваха от време на време и не работеха добре. От 5 години с капсулата нямам абсолютно никъкви проблеми. Не търси проблема в софта.

Публикувано

Потвърждавам на капсула и на други рутери с Yosemite и iOS 8,1 никакви проблеми

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Имах капсула и я продадох. Май ще съжалявам за това ;)

Д. Стойков

Публикувано

И преди ли нямаше опция за пращане на снимки през Photos.app по мейл?

Публикувано

Имаше, има и сега.

post-63-1414564035,3432_thumb.jpg

Публикувано

Имам iphone 4s и от както му смених от Ios7 na ios 8.1 телефона започна да гълта много батерия на ден го зареждам по 2 пъти, смених му батерията и пак същото.....

Редактирано от sensur

Публикувано

Направи чист Restore, преди това Backup и синхронизация, за да си върнеш настройките. версия 8.хх работи по мудно на 4S, но разлика в харченето на батерията не съм забелязал.

Публикувано

iOS 8 е малко по-лакома откъм батерия в бекграунд режим. С предната версия (7.1.2), дърпаше средно по 3-4% на денонощие, а сега 6-7% (и на двете системи, съм с еднакви настройки).

Ах, къде ми е 4-ката? :D

Публикувано

Нямам продължителни наблюдения, тъй като много скоро след като взех телефона преминах на 8, но няколко пъти ми се налага да го оставям нощем без зарядно и от 22ч примерно до 6.30-7 ми падат само 2% при включен wifi.

Публикувано

@dessyteneva,

Няма как и да е еднакво - различни настройки, различен капацитет на батерията (въпреки, че моята е сменяна преди няколко месеца с оригинална), различни оператори и обхват, и много други фактори, които оказват влияние. Аз споделям лични наблюдения, базирани на еднакви условия на използване.

Публикувано

Не споря, аз също споделям наблюдения, от гледна точка че може да са полезни за някой. Дори се учудих на ниската консумация честно казано. За настройките и останалото е вярно, а моя оператор е може би с най- лошия обхват, в разхода на батерия постоянно присъства low signal.

Публикувано

А как да прехвърля отворен разговор от iPhone на мака ?

Публикувано

Никак.

Публикувано

Има ли нещо като Handoff за Windows? Най ме интересуват документи и презентации.

Публикувано

То затова е Windows за да няма :)

Sent from iPhone

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.