Публикувано Ноември 18, 201411 гд Тц, 8.1.1. П. С. Аз взех да се будя сам преди да е звъннал телефона. Иии, май ще трябва да се позамисля върху начина си на живот.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Хитрееш нещо! Що бе, той за друго става ли? Да се развихрим. После ще метем.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Бъзикаш се нещо, това прилича на андроид...даже май е lollipop! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Като стана въпрос за бети iOS 8.2 lets you give Apple Watch users access to data and functionality related to your iOS app. The primary interface you can create is a Watch app, which gives users quick, focused ways to access their content without opening your iOS app on their iPhone.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд От 2008-ма съм с iPhone и никога не ме е подвел да не звънне и да не ме събуди. Минал съм през почти всички версии със и без джейл и винаги звъни когато е настроен.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Ааа...имаше един момент, когато се получи някакво объркване при смяна на датата, ама не помня какво беше...
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Тази поддръжка за Apple Watch дали не идва малко по-рано от очакваното... В смисъл, дали пък няма да се засилят да го пуснат за Коледа?
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Е то сигурно освен поддръжката идва и някой друг фикс. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Никой не спомена дали в 8.1.1 са фикснали бъга ,да продължава да звъни, когато си вдигнал.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Не са за съжаление, все още си го има тоя така дразнещ бъг... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Да наистина е малко изнервящо, но се свиква. В първия момент като ми звъняха слагам на ухото и викам ало, ама няма никой. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд О, да, научих се да седя и да гледам тъпо дисплея докато спре да звъни...от страни сигурно е невероятна гледка! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Тази поддръжка за Apple Watch дали не идва малко по-рано от очакваното... В смисъл, дали пък няма да се засилят да го пуснат за Коледа? http://www.macrumors.com/2014/11/18/apple-watch-resolutions/
Публикувано Ноември 19, 201411 гд При мен излиза само на определени приложения в Сидиа. Скоро не съм го виждал.
Публикувано Ноември 19, 201411 гд Не е вирус, пишеше си го. Преди от ралични репота те прехвръляше автоматично в апстор, сега е добавено това за да имаш избор.
Публикувано Ноември 19, 201411 гд Ами аз точно него визирах. Преди джейла за 8, т.е. на 7-цата постоянно те прехвърляше към апстора и беше доста досадно, сега поне е оправено.
Публикувано Ноември 19, 201411 гд Аз друго репо, освен AppCake ,не съм добавял!Ъъъъ...излъгах!И insanelyi;) Има и интересни нястройки
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Имам следното питане - кой е по-добрият и разбира се възможен вариант, ако си закупим нов дивайс и имаме предишен модел: мануално качване на цялата инфо, приложения и настройки наново в новия (егати хамалската работа); качване на новия на всичко от предварително направен бекъп от стария (няма ли да има преоблем с някоя грешчица от стария?); да се качи само инфо, като календар и тел. указател, но без настройки (да речем през iTunes да се синхронизира само това инфо), т.е. само настройките наново?
Публикувано Ноември 22, 201411 гд iCloud за контакти, бележки, снимки, календари и др. Приложенията с iTunes. Всичко 5 минути.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате