Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не е по темата, но няма проблем. Не е тайна, не е и нищо толкова специално:

Имам регистрация в сайта на Мтел. Там има нещо като мейл 359888******@sms.mtel.net ( твоя номер ). Правя пренасочване към този мейл и то препраща смс с до 160 знака който съдържа информация от мейла. В най-добрия случай ти праща името на изпращача и съответно събджекта на мейла. БГ текста го праща като знаци, но основното и важното се вижда. Това което не помня е как се активира или регистрира този мейл с номера или си го има попринцип.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Услугата е стандартна за Мтел. Казва се mail2sms (имат и обратната). Понеже вече не се радва на интерес както през около 2000 годика когато се появи, не се рекламира. Мисля че на 088 1010 по спомен, ще получите информация на реда за активиране.

Публикувано
aef7e759fedc39c1caff1f456d26f6aa.jpg
Публикувано

Съветва да се изчака, докато не го разучат. Няма ти казвам какъв поток от данни лети към Китай по време на процеса. Не ми стигат знанията да разскубя пакетите и да видя за какво иде реч. Помня само, че Таиг апстор беше скачен с първото Пангу, а слухът който се носеше тогава е, че са кихнали сериозна сума да ги включат в пакета с джейлбрейка Ивейжън 7(pod2g спомена сумата от 1,5 милиона $) и първото Пангу. Пара от пиратство се вади само ако се крадат данни.

Публикувано

Имам проблем с изпращането на файлове, посредством AirDrop в посока от iPhone 6 към MacBook Pro.

Обратно, т.е. към смартфона няма проблем. И двата дивайса са с последния възможен релийз на операционната система, която поддържат. Някой с подобен проблем или предложение за решение?

Публикувано

Какъв ти е рутерът? При някои рутери wi-fi на комповете под Yosemite куца яката.

Публикувано

AirPort Time Capsule - Last edition

Публикувано

iOS 8 & Yosemite Wifi Fix.

Публикувано

Всичко, за което пишат е направено, но… когато маркирам файла AirDrop -а не реагира, все едно, че е off. Рових из всички настройки, за да не съм изпуснал някъде някоя, но не успях да открия такава.

Публикувано

Не знам дали е редно тук да пиша, но вижте какво ми дойде, щом свързах телефона.На Мтел съм :

e4b23a599c8fac88706773f2cf599f30.jpg

ba6943f099513d8fd52125609cf6a799.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Я го изключи и включи пак, да видим ще дойде ли отново?

Публикувано

Да, отново го имам, но на какво се дължи това ?

Публикувано

Няма оправия, при мен е същото от вчера.

post-15279-0-81679700-1417381784_thumb.p < На всяко включване в iTunes през кабел

post-15279-0-25510500-1417381828_thumb.p < след това.

При избор "Learn more" следва отваряне на страница на Apple, която те кара да изтеглиш последната версия на iTunes, направих го, но още не съм закачал дивайса за Мас - а, за да разбера дали е фикснато или не.

Публикувано

Не,аз сутринта ъпдейтнах Туньо, но нямах ъпдейт за оператора.Тази вечер започна да ми излиза само той,докато тюнса си стои ъпдейтнат. С Win 8.1 Pro съм.

Публикувано

Аз съм с Мас, както е видно, с последия релийз на OS.

Не е фикснато, излиза си отново!

Публикувано

Странна аномалия открих.При локнат скрийн си го имам забавянето, когато вдигам при позвъняване , докато при отключен екран го нямам ...

Публикувано

Така е, аз отдавна го забелязах, ама не може да стои все отключен телефона...

Публикувано

Добре щеше да бъде по-рано казано това (не, че ще промени нещо), но поне ограничава бъга в софтуерен,а не в проблем от операторите...

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Няма такова нещо при мен!

Публикувано

И при мен няма проблеми със забавянето и при 5s-а нямах според мен има значение начина на ъпдейт

Публикувано

Някой притежател на iPod Touch 5? Отчайващо бавен и лагващ е..

Публикувано
И при мен няма проблеми със забавянето и при 5s-а нямах според мен има значение начина на ъпдейт

Правил съм и ъпдейт и чист рестор. Не е от това, защото проблема си остана.

Публикувано

Ами не знам как са го инсталирали от Епъл, но шестицата ми дойде с проблема още при изваждането от кутията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.