Публикувано Ноември 28, 201411 гд Не е по темата, но няма проблем. Не е тайна, не е и нищо толкова специално: Имам регистрация в сайта на Мтел. Там има нещо като мейл 359888******@sms.mtel.net ( твоя номер ). Правя пренасочване към този мейл и то препраща смс с до 160 знака който съдържа информация от мейла. В най-добрия случай ти праща името на изпращача и съответно събджекта на мейла. БГ текста го праща като знаци, но основното и важното се вижда. Това което не помня е как се активира или регистрира този мейл с номера или си го има попринцип.
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Услугата е стандартна за Мтел. Казва се mail2sms (имат и обратната). Понеже вече не се радва на интерес както през около 2000 годика когато се появи, не се рекламира. Мисля че на 088 1010 по спомен, ще получите информация на реда за активиране.
Публикувано Ноември 29, 201411 гд Не излезе ли? К'ви са тези пет дена? http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=45680
Публикувано Ноември 29, 201411 гд Съветва да се изчака, докато не го разучат. Няма ти казвам какъв поток от данни лети към Китай по време на процеса. Не ми стигат знанията да разскубя пакетите и да видя за какво иде реч. Помня само, че Таиг апстор беше скачен с първото Пангу, а слухът който се носеше тогава е, че са кихнали сериозна сума да ги включат в пакета с джейлбрейка Ивейжън 7(pod2g спомена сумата от 1,5 милиона $) и първото Пангу. Пара от пиратство се вади само ако се крадат данни.
Публикувано Ноември 29, 201411 гд Аз не чакам. http://bgiphone.com/topic/29825-taig-untethered-jailbreak-%D0%B7%D0%B0-ios-80-811/
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Имам проблем с изпращането на файлове, посредством AirDrop в посока от iPhone 6 към MacBook Pro. Обратно, т.е. към смартфона няма проблем. И двата дивайса са с последния възможен релийз на операционната система, която поддържат. Някой с подобен проблем или предложение за решение?
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Какъв ти е рутерът? При някои рутери wi-fi на комповете под Yosemite куца яката.
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Всичко, за което пишат е направено, но… когато маркирам файла AirDrop -а не реагира, все едно, че е off. Рових из всички настройки, за да не съм изпуснал някъде някоя, но не успях да открия такава.
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Не знам дали е редно тук да пиша, но вижте какво ми дойде, щом свързах телефона.На Мтел съм : Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 30, 201411 гд от Максим Костадинов
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Да, отново го имам, но на какво се дължи това ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Няма оправия, при мен е същото от вчера. < На всяко включване в iTunes през кабел < след това. При избор "Learn more" следва отваряне на страница на Apple, която те кара да изтеглиш последната версия на iTunes, направих го, но още не съм закачал дивайса за Мас - а, за да разбера дали е фикснато или не.
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Не,аз сутринта ъпдейтнах Туньо, но нямах ъпдейт за оператора.Тази вечер започна да ми излиза само той,докато тюнса си стои ъпдейтнат. С Win 8.1 Pro съм. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Аз съм с Мас, както е видно, с последия релийз на OS. Не е фикснато, излиза си отново!
Публикувано Декември 2, 201411 гд Странна аномалия открих.При локнат скрийн си го имам забавянето, когато вдигам при позвъняване , докато при отключен екран го нямам ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 2, 201411 гд Така е, аз отдавна го забелязах, ама не може да стои все отключен телефона... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 2, 201411 гд Добре щеше да бъде по-рано казано това (не, че ще промени нещо), но поне ограничава бъга в софтуерен,а не в проблем от операторите... Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 2, 201411 гд от Максим Костадинов
Публикувано Декември 2, 201411 гд И при мен няма проблеми със забавянето и при 5s-а нямах според мен има значение начина на ъпдейт
Публикувано Декември 2, 201411 гд И при мен няма проблеми със забавянето и при 5s-а нямах според мен има значение начина на ъпдейт Правил съм и ъпдейт и чист рестор. Не е от това, защото проблема си остана.
Публикувано Декември 2, 201411 гд И при мен няма проблеми със забавянето и при 5s-а нямах според мен има значение начина на ъпдейт Ами не знам как са го инсталирали от Епъл, но шестицата ми дойде с проблема още при изваждането от кутията.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате