Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Так получается :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Конечно :D

Публикувано

После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете. :)

Публикувано

Хахахахахах.....в десетката!!!

Публикувано
210394.png
Публикувано

Някои се оплакват, че откриват леко засичане при 6ците ? Може ли да кажете има ли го още забавянето, когато отговаряш на повикване ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има го, стори ми се по-малко, но го има, поне при мен на петичката.

Публикувано

Повтарям се, но мисля, че е редно да има и друго мнение, за да не направи някой извод, че при всички е еднакво - при мен го няма, и сега, не го е имало, и преди, нито със 6, нито с 4S.

Публикувано

и при мен никога не го е имало нито при 5s нито при 6 plus

някои имали наблюдение над 8.1.2 как се държи

Публикувано

Добре, де ?! Нужно ли е да пишат хора, които никога не са срещали тоя проблем ?! Тва е като оня във вица, де отишъл да каже, че тоя мотор няма да го купи. Живи и здрави бъдете, но тия мнения не ми помагат да реша дали да ъпдейтна или не :)

Публикувано

Прав си Максиме. Отдавна открихме, че проблема е комбинация от два или повече фактора. Дали ОС и оператор, дали друго...

Публикувано

Пътувах до Габрово и там забавянето го няма или поне е минимално. В офиса вдигам с почти 2 сек. закъснение. Клетките на оператора са проблемът.

Публикувано

Вероятно си прав донякъде, но едва ли са се прецакали точно от iOS8, насам.

Публикувано

Значи потвърждавам за лоши Благоевградски и Белослатински клетки.

Публикувано

щом проблема не е при всички или е нещо от сигнала които получаваме или си купувате дефектни телефони ( което ме съмнява) с рязани карти ли сте или използвате нано сим

Публикувано

Използвам наносим, купих я преди 10 дена ( всъщност с взимането на телефона си я купих, защото исках всичко да е изрядно).

Публикувано

:offtopic:

Преди да напиша коментара си по-горе специално написах, защо именно го правя и мисля, че така е по-удачно. Съдейки по коментарите след това някои не го приемат, затова нека попитам модераторите -

След като някой индикира за проблем, кой вариант да изберем, ако нямаме същия такъв:

• да прескочим темата и да си траем, ако нямаме решение;
  • да споделим, че нямаме проблем - идеята е да се знае, че има и потребители, които са ОК, т.е. не е при всички?

Публикувано

...нека попитам модераторите - ...

Май трябваше да го напиша с по-голям шрифт :tooth:

Публикувано

Логично е да пишеш само ако има промяна - примерно не си имал проблема и след ъпдейта се е появил или обратното - изчезнал е, а си го имал. Знам, че темата е дълга, но който иска да знае и да се научи - чете, не е нужно тези, които го правим да прочетем едно и също сто пъти. И да, не съм модератор, няма нужда и на мен да го казваш, просто изразявам мнение.

Публикувано

Абе, к'во правите???!!!

Публикувано

Баш това става... Десет страници: на мен ми бави 1 секунда, а пък на мен ми бави две секунди, пък на мен не ми бави.... И така до припадак!

Публикувано

вече и аз мога да се включа в проблемните при по слаб сигнал до крайезерния ми се случи това което описвате.

Според мен това е и до клетката която сме вързани задръстване всеки лапнал телефона, коетопотвърждава думите ми за натовареност на клетките мн маймуни на клона и оп място няма.

Публикувано
Вероятно си прав донякъде, но едва ли са се прецакали точно от iOS8, насам.

Също така, не съм чул за други марки с този проблем!

Публикувано

Не знам дали е софтуерно или телефона ми ще се прецаква но след ъпдейта на 8.1.2 тази вечер телефона ми не искаше да разпознава никакви пръстови отпечатъци. След 2 рестарта се оправи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.