Публикувано Януари 9, 201511 гд Нищо специално не съм търсил!Скоро забелязах, че имам оставащо време до аларма!Дошло е с нещо друго от Сидия и не съм му обърнал внимание.
Публикувано Януари 15, 201511 гд Някой знае ли защо се напоявиха напоследък доста нови обекти в Apple Maps из по-големите български градове? Най-вече хотели и заведения, но има например и тук-таме някоя по-голяма спирка. Интересно ми е как се добавят тези нови обекти. Епъл пуснаха онлайн инструмент за добавяне на малки бизнеси, но той работи само за американски фирми.
Публикувано Януари 21, 201511 гд След като си ресторнах 5-цата и дадох set as new, в Messages.app за клавиатурата на кирилица ми се появиха suggestions докато пиша. Преди това със сигурност нямаше предложения за думи на кирилица. Сега на 6 plus за клавиатурата на кирилица отново нямам предложения за думи докато пиша. При някой има ли предложения за думи и изобщо забелязал ли е дали са се появили след определено действие, ако ги е нямало или са изчезнали?
Публикувано Януари 21, 201511 гд Като включих Auto-correction започна да ми дава предложения за довършване на някои думи. Споменът ми при 5-цата беше за нещо като predictive typing за английския, но като не направих тогава скрийншоти сега никога няма да разбера...
Публикувано Януари 22, 201511 гд Някой може ли да каже как се появи тази реклама долу на дисплея? iPhone 5, 8.1 с джейл е телефона.
Публикувано Януари 22, 201511 гд Не Качих пак Facebook ++ и го деинсталирах сега я няма тази реклама. Благодарско за помощта!
Публикувано Януари 27, 201511 гд Някой ако ъпне, да провери моля забавянето на звъненето при входящи. Да знам дали да скачам.
Публикувано Януари 27, 201511 гд Някой може ли да каже дали има някакава драстична промяна при 5S? Редактирано Януари 27, 201511 гд от QuattroSeries
Публикувано Януари 27, 201511 гд Най-много се надявах да оправят забавянето...явно няма да е и този път, жалко! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 27, 201511 гд Сега го питах, на 8.0 е бил - но мисълта ми е че на всеки е много различен различен ъпдейта като големина а не са някакви сериозни подобрения на ъпдейта! Ако имаше нещо за процесора или сензора разбираемо да е по различен за различните модели ! Редактирано Януари 27, 201511 гд от kaizersoze
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате