Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Сигурно си въобразяваш. Аз си мисля, че този проблем не се приема като такъв от Епъл и затова не го оправят. Знаеме колко бързо реагират когато приемат, че нещо е проблем - решението е в следващия ъпдейт. От 8.0 досега колко ъпдейти имаше? Вече отиват към 10 и нищо по този въпрос.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

Сега обърнах внимание, на 8.2 шрифта на името при входящо повикване е по-малък а слайда за отговаряне на повикването е по-голям.

Публикувано

Минах на 8.2 с ОТА ъпдейт сега на третото позвъняване телефона затваря сам. И тримата, които позвъниха питаха защо затварям. След ребуут се оправи.

Публикувано

Сега, като прочетох - пробвах, няма такъв проблем при мен след ОТА ъпдейта, държах до шестото позвъняване и си звънеше.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Забелязвам, че е по - бързо отварянето на приложения.Примерно месинджър, фейсбук , инстаграм, изобщо телефона отваря всичко по бързо.

iphone 5 :)

Публикувано

Аз ти казвам как е, защото забелязвам и най - малкия детайл, а пък ти какво си чел и гледал не знам.

Редактирано от makaveli2

Публикувано

Personal Hotspot има ли го или пак ръчно го вадим? Знам, че е операторски трик, свързан с blundle-а, но да си питам.

Публикувано

При мен си стои Personal Hotspot.

Публикувано

Проблемът с ръчните настройки на хотспот и ммс за мтел май е само за 6-ците, на 5s като го ресторвах оня ден си се настрои сам и не пипах нищо. Възможно ли е това?

Редактирано от ayl

Публикувано

За днес ми се случва втори път телефона ми да зависне от както съм с 8.2. Отворил съм snapchat примерно и преглеждам историите и в този момент забелязвам, че ми показва че WiFi е на една чертичка, но аз съм точно до рутера? Та влизам аз да видя кво става в сетингс, да ама нъцки няма никой, и в момента в който затворя сетингс от мултитаскинга каквато и икона да цъкна не се отваря а като го заключа не светва и се налага рестарт с двата бутона. Определено ще трябва ъпдейт който да оправи бъговете.

Публикувано

Set as new приятелю;)Тези ъпдейти винаги омазват рано или късно!Не говоря за джейл!Не чакай ъпдейт,просто рестор и толкова!Ъпдейт през телефона често прецаква системата...лош интернет,прекъсвания и т.н;)

Публикувано

Минах на 8.2 с ОТА ъпдейт сега на третото позвъняване телефона затваря сам. И тримата, които позвъниха питаха защо затварям. След ребуут се оправи.

В момента е пак така дори и ребуут не помага. Имам адски много работа, а това ми отхвърля зсички позвънявания. От Виваком твърдят, че нямам активирано нищо допълнително.

Публикувано

Това, което е писал @gogi6, се отнася и за теб:)

Публикувано

Пуснах да се сваля софта, ако още веднъж направя ОТА ъпдейт ще си откъсна ръката и ще се прибия с нея. Бесен съм.

едит: След 8 часа, като се свали ще видя резултат. Голямо сваляне ще падне.

Редактирано от turieca

Публикувано

На мен два пъти за два дни ми забива...

8.1.2

Вчера на влизане в България от Румъния и реших че нещо от смяната на мрежите.

Днес във Варна обаче пак заби.

Никога не връщам бекъп и не ъпдейтвам!

Публикувано

Е това вече е проблем!Тези омазаха всичко тези дни:(

Публикувано

Може ли някой за проба да пусне да се сваля софта, че при мен времето за сваляне отиде на 19 часа. Ще излезе новия модел докато ресторна. :swear:

Публикувано

Сега ще ти го кача в Мега и ще ти пусна линк на ЛС. :)

Публикувано
post-63-0-94670800-1426161861_thumb.png
Публикувано

Вече и рестарт не помага... Забива, музиката си върви и толкова...

И в последствие разбрах, че сменения телефон е дефектен. Изчезна WiFi.

Редактирано от WULAS

Публикувано

Чист рестор и половин час по късно отново на първото позвъняване прекъсва.

Публикувано

Я му подай ##002#

Публикувано

Излезе и 8.3 beta 3

Публикувано

Направих и ресет на мрежовите настройки. Това показа след ##002#

3606567f3c777fe29413af369f32fcd7.jpg

След ресета няколко входящи и всичко е точно за сега.

Редактирано от turieca

Публикувано

Иво, т'ва е било бъг в мрежата, не в телефона(ако се е оправил от това). Венко много бързо мисли понякога :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.