Публикувано Март 21, 201511 гд @The Shaman аз мисля, че колегата говореше за това : http://youtu.be/15qaTA4lQPc Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Публикувано Март 21, 201511 гд МоИ заключения ,че с ъплоудване на софтуеъра през него телефона се държи по-добре , не казвам че не може и без него Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 21, 201511 гд Колеги, недей да спорите за глупости.. Вижте сега Аз какво направих и какво се случва.. Така.. 1. Синхронизирах си контактите и си ги запазих на компютъра. 2. Свалих си и свички други важни данни от телефона на компютъра. 3. Свалих си версия 8.2 , за да ми е "под ръка". 4. После "вкарах" телефона в DFU режим и направих всичко както е описано в интернет. 5. Ресторнах и сложих верси 8.2 6. Накрая си направих настройките на телефона и си качих всичко, което по-рано бях запаметил на компютъра. Резултат е - едно голямо нищо.. Батерията пак не може да изкара, както беше преди въпросната версия 8.2. Други идеи и предложения? p.s. : Днес съм зареждам вече 2 пъти телефона..вие си направете изводите..а като експлоатация няма разлика при мен от преди и след въпросния ъпдейт до 8.2. Sent from my iPhone 6 - 64gb
Публикувано Март 21, 201511 гд Няма нужда да ни пишеш уроци и ръководства, които сме писали преди години! Знаем как става. Правиш тонове излишни неща, но това си е твоя работа! Само не разбрах как точно е "описано в интернет"? Как си качваш всичко от компютъра?
Публикувано Март 21, 201511 гд Според мен тоя "доктор" го махни,не го качвай(лично мнение,че не върши никъв.. ).Пробвай да поработиш с телефона след рестора без да качваш нищо от старите работи и виж какъв ще е резултата.Успех
Публикувано Март 21, 201511 гд @The Shaman никой не Ви пише ръководства, нито пък Ви обяснява.. Много добре знам, че знаете, затова и отнасям проблема си тук! Правя това, което съм чел - отне ми 15 минути цялата процедура! Малко по-горе съм качил линк към видео, в което е показано как се ресторва в DFU режим! Как си качвам нещата от компютъра ли - ето така : 1. Снимки, тонове и музика - с iTunes! 2. Контакти - с iTools! p.s. : Ако не ти се обяснява и мислиш, че като ми правиш забележка ще постигнеш нещо - да, постигаш...едно голямо нищо, но все пак - благодаря ти! @venciradkov5 ще пробвам и това, много ти благодаря! С "доктора" нямах ядове, но явно след ъпдейта до iOS 8.2 има проблеми! Sent from my iPhone 6 - 64gb
Публикувано Март 21, 201511 гд Качил си видео как се вкарва в дфу, не как се ресторва! Затова пак ще те питам, как точно ресторваш?! През годините много хора са се засягали, както ти сега, но накрая все се оказва, че проблема е в тях самите
Публикувано Март 21, 201511 гд Аз ще напиша заради теб, какво правя. 1. Вкарвам телефона в DFU. 2. Рестор 3.След рестора, Set as new. 4. Use iCloud 5. AppStore-Update-Purchased си слагам програмите които са ми необходими. 6. Джейл (основно заради 2-3 програми), които липсват в AppStore. Никога не съм връщал бекъп! Снимките са в DropBox - автоматично За качване на снимки, музика и рингтонове, ползвам само iTunes. Ползвал съм аблолютно всички модели на iPhone, и проблеми от такова естество не съм имал. Защо ти е iTools? iCloud не ти ли пази (връща ) контактите? Редактирано Март 21, 201511 гд от baronbg
Публикувано Март 21, 201511 гд след връщането на бекъпа от облака нямаш ли проблеми с джейла? Ако е към мен. Никога не съм връщал бекъп! Облака ми връща, контакти, календар и бележки.
Публикувано Март 21, 201511 гд @baronbg ще пробвам по този начин, както подробно си написал и ще споделя резултата. Много ти благодаря Sent from my iPhone 6 - 64gb
Публикувано Март 21, 201511 гд след връщането на бекъпа от облака нямаш ли проблеми с джейла? Бъркаш синхронизация с връщане на бекъп.
Публикувано Март 21, 201511 гд Жоре, пита щото в зората на джейла за 8.1.2, ако върнеш бекъп след джейл, сидиа мреше.
Публикувано Март 21, 201511 гд Знам защо пита разбира се, но не това е казал барона. Михайлов, пробвай да изключиш Fitness Tracking в Settings->Privacy->Motion & Fitness и виж как ще се държи.
Публикувано Март 21, 201511 гд @The Shaman благодаря ти! Сега влезнах и беше наистина включено, но го изключих и ще чакам да видя резултата! Sent from my iPhone 6 - 64gb
Публикувано Март 22, 201511 гд Просто фразата use icloud я разбрах погрешно.Alxx не съм имал проблема на 8.1.2,защото там не съм джейлвал въобще.Срещал съм го на 7.1.1
Публикувано Март 22, 201511 гд Много полезно четиво е Ръководството на потребителя. iCloud не помня вече от кога съществува. https://manuals.info.apple.com/MANUALS/1000/MA1565/bg_BG/iphone_user_guide_bg.pdf
Публикувано Март 24, 201511 гд Май проблемът не е какво е включено и изключено, а 8.2 си консумира повече. Мисля, че е така защото ми пада по 5-6 % на нощ в стендбай режим, а до предишната версия падаше по точно 3%. Някой със същите наблюдения?
Публикувано Март 24, 201511 гд @ayl споделям наблюденията ти... Аз лично направих всичко, което колегите тук ме посъветваха, но няма ефект.. Явно, наистина самата версия 8.2 си консумира повече.. Дано в следващият ъпдейт бъде коригирано.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 24, 201511 гд Добър вечер, колеги! Имам следният проблем след като ъпдейтнах своя iPhone 6-64GB - фабрично отключен до версия - iOS 8.2 : батерията доста бързо ми пада! Някой има ли такъв проблем? P.S. : Телефонът никога не е имал jalebreak и винаги съм ъпдейтвал версиите директно от менюто му. Никога не съм правил back up, след това restore, после да ъпдейтвам до най-новата версия и после да качвам back up-па! Също така ползвам програмата "Battery Doctor", която ми помага при зареждане на телефона и следене на оптималното състояние на батерията, но въпреки това и въпреки, че го ползвам по същия начин, както и преди ъпдейта до версия 8.2 е факт, че батерията ми пада по-бързо! Благодаря Ви предварително за отделеното време и помощта Незнам дали от това има полза , но провери тези настройки: http://www.redmondpie.com/how-to-fix-ios-8.2-battery-drain-issue-on-iphone/
Публикувано Март 24, 201511 гд @Gregg един друг колега вече ми писа за тях, но все пак благодаря.. Както вече споделих, явно версия 8.2 ще си консумира повече ток и това е Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате