Публикувано Април 10, 201511 гд За два от номерата в контактите ми, които искам да избера посредством Facetime съм сигурен, че са с активирани номера. Пред мен многократно са провеждали разговори с Facetime. И точно тях не мога да избера Редактирано Април 10, 201511 гд от ypechdb
Публикувано Април 10, 201511 гд Провеждат, ама от номер или от мейл? Поискай им айдитата и пробвай да небереш тях.
Публикувано Април 10, 201511 гд Ей сега си цъках и гледам нали батерията си ми е 8% и телефона ми се изключи и цъкам да се пуска и пише, че трябва да се зареди мушнах го с преносимата ми батерия и тръгна, странно това ми го прави за 1 път под 8.3 не е от батерията, защото преди 1-2 месеца от apple ми я смениха. Явно нещо този OS... Уж държи повече батерия пък. Това ми е първо падане на батерията след като му сложих 8.3 версията.
Публикувано Април 11, 201511 гд Някой има ли проблем с приложението на спортал.бг след ъпдейта на 8.3?Аз не мога да го отворя
Публикувано Април 11, 201511 гд @hurricaneevo и аз имам проблем от 8.3 насам. За момента използвам мобилната версия на сайта им.
Публикувано Април 11, 201511 гд Аз не разбрах нищо. Какво му е на "тоя ОС"? Какво цъкна и какво видя? А батерията рано или късно пада, независимо дали е под 8.3 или 1.1. Sent from my iPhone using Tapatalk http://prikachi.com/...66/8044166G.png - Затова говоря. И имах предвид в предишния си пост, че както си играх батерията ми беше на 8% и се изключи телефона, а не трябва... На какъв език да ти го обясня? Трябва да се изключи на като изтече 1%... Какво е това рано или късно?! Точно това е, че на 8.3 батерията ми пада много по бързо, това за мен е проблем ако за теб не е за мен е. Та исках просто да попитам дали на някой също му прави така, та мисля да върна по стара версия. Иначе се усеща или на мен ми става нещо, че малко по бързо отваря работите, не знам Редактирано Април 11, 201511 гд от Arminonly
Публикувано Април 11, 201511 гд Като гледам за какво го ползваш предимно, не мисля, че има нещо ненормално.
Публикувано Април 11, 201511 гд Carplay не бачка при мене. Уж поддържа моя моя автомобил ( Хюндай Санта Фе) . Може и да трябва ъпдейт на софтуера на автомобила и аз не знам вече. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 11, 201511 гд Няма как ОС да изключва телефона на процент, различен от нула. Батерията е пръчка или имаш проблем с контролера на захранването.
Публикувано Април 11, 201511 гд Няма как ОС да изключва телефона на процент, различен от нула. Батерията е пръчка или имаш проблем с контролера на захранването. От скоро ползвам 1 външна батерия, която е китайче, power bank 2600 mAh да не би тя да прави нещо на батерията ми, колкото до батерията чисто нова е и нещо на мен ми се вижда доста бързо, че пада батерията от както съм на 8.3 ще върна на 8.1.2, мисля че тя беше най-стабилна поне за мен.
Публикувано Април 11, 201511 гд Мдааа аз нямам карплей в настройките. защо така не знам! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Април 11, 201511 гд от matsan
Публикувано Април 11, 201511 гд Carplay е в General-> restrictions менюто Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 12, 201511 гд Аз имам проблеми с него от както джейлнах. Приложението си е дървено! Ако ползваш някакъв Host-blocker- може да те изхвърля от приложението (ако това е проблемът в твоя случай)
Публикувано Април 12, 201511 гд Carplay е в General-> restrictions менютоSent from my iPhone using Tapatalk Е хубаво ама как да го пусна Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 12, 201511 гд При мене проблема с 3G-то си остана, изчезва ми и докато не пусна и изключа Airplane mode няма оправия (е и със рестарт на телефона също). Надявах се това да е отстранено при 8.3 но уви. Дали пък не е телефона нещо Весели и щастливи празници Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 12, 201511 гд След като е само при теб, дали не е от телефона? От начина ти на ъпдейт/рестор?
Публикувано Април 12, 201511 гд Сега си го направих през менюто на телефона. Но преди време правих рестор до 8.2 през Туньо и го сетнах като НОВ. Ама и тогава и сега е едно и също... Трагедия. А и не ми се остава без телефон докато решът да го заменят ако е дал дефект. Междудругото съм заменял фабрично всички iPhone-и които съм имал: 3G, 4, 4S и след замените отново показаха дефекти но ги развързах, понеже ми беше дошло до гуша Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 13, 201511 гд Рестор с 8.3 - Set Up as New, без връщане на backup. Както се знае при заключен екран иконите на статус бара са по-големи, но когато отключа телефона иконите остават големи за 1-2 сек. и се почва едно мигане ''голямо-малко''. Не се случва всеки път, но това ''мигане'' определено ме дразни
Публикувано Април 13, 201511 гд При мен това го има от 8.2. Свикнах му вече. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Април 13, 201511 гд от Veselin Minchev
Публикувано Април 14, 201511 гд http://www.redmondpie.com/ios-8.4-beta-1-download-released-with-brand-new-music-app/
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате