Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Сигурно ли е, че на другия му е активиран номера, не само с ID?

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

За два от номерата в контактите ми, които искам да избера посредством Facetime съм сигурен, че са с активирани номера. Пред мен многократно са провеждали разговори с Facetime. И точно тях не мога да избера

Редактирано от ypechdb

Публикувано

Провеждат, ама от номер или от мейл? Поискай им айдитата и пробвай да небереш тях.

Публикувано

Ок. Благодаря за отговора. Ще опитам и това

Публикувано

Ей сега си цъках и гледам нали батерията си ми е 8% и телефона ми се изключи и цъкам да се пуска и пише, че трябва да се зареди мушнах го с преносимата ми батерия и тръгна, странно това ми го прави за 1 път под 8.3 не е от батерията, защото преди 1-2 месеца от apple ми я смениха. Явно нещо този OS... Уж държи повече батерия пък. Това ми е първо падане на батерията след като му сложих 8.3 версията.

Публикувано

Щях и аз да питам сутринта, но се отказах.

Публикувано

Някой има ли проблем с приложението на спортал.бг след ъпдейта на 8.3?Аз не мога да го отворя :thinking:

Публикувано

@hurricaneevo и аз имам проблем от 8.3 насам. За момента използвам мобилната версия на сайта им. :)

Публикувано

Аз не разбрах нищо. Какво му е на "тоя ОС"? Какво цъкна и какво видя? А батерията рано или късно пада, независимо дали е под 8.3 или 1.1.

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://prikachi.com/...66/8044166G.png - Затова говоря. И имах предвид в предишния си пост, че както си играх батерията ми беше на 8% и се изключи телефона, а не трябва... На какъв език да ти го обясня? Трябва да се изключи на като изтече 1%... Какво е това рано или късно?! Точно това е, че на 8.3 батерията ми пада много по бързо, това за мен е проблем ако за теб не е за мен е. Та исках просто да попитам дали на някой също му прави така, та мисля да върна по стара версия. Иначе се усеща или на мен ми става нещо, че малко по бързо отваря работите, не знам

Редактирано от Arminonly

Публикувано

Като гледам за какво го ползваш предимно, не мисля, че има нещо ненормално.

Публикувано

Carplay не бачка при мене. Уж поддържа моя моя автомобил ( Хюндай Санта Фе) . Може и да трябва ъпдейт на софтуера на автомобила и аз не знам вече.

Публикувано

Няма как ОС да изключва телефона на процент, различен от нула. Батерията е пръчка или имаш проблем с контролера на захранването.

Публикувано

Аз нещo не намирам carplay след ъпдейта

Публикувано

Няма как ОС да изключва телефона на процент, различен от нула. Батерията е пръчка или имаш проблем с контролера на захранването.

От скоро ползвам 1 външна батерия, която е китайче, power bank 2600 mAh да не би тя да прави нещо на батерията ми, колкото до батерията чисто нова е и нещо на мен ми се вижда доста бързо, че пада батерията от както съм на 8.3 ще върна на 8.1.2, мисля че тя беше най-стабилна поне за мен.

Публикувано

Малко трудно ще върнеш на 8.1.2.

Публикувано

Мдааа аз нямам карплей в настройките. защо така не знам!

Sent from my iPhone using Tapatalke2752fb01e19ad47b15c6778396a1aef.jpg

Редактирано от matsan

Публикувано

Carplay е в General-> restrictions менюто

Публикувано
Аз имам проблеми с него от както джейлнах. Приложението си е дървено!

Ако ползваш някакъв Host-blocker- може да те изхвърля от приложението (ако това е проблемът в твоя случай)

Публикувано
Carplay е в General-> restrictions менюто

Е хубаво ама как да го пусна

Публикувано

При мене проблема с 3G-то си остана, изчезва ми и докато не пусна и изключа Airplane mode няма оправия (е и със рестарт на телефона също).

Надявах се това да е отстранено при 8.3 но уви.

Дали пък не е телефона нещо

Весели и щастливи празници ;)

Публикувано

След като е само при теб, дали не е от телефона? От начина ти на ъпдейт/рестор?

Публикувано

Сега си го направих през менюто на телефона.

Но преди време правих рестор до 8.2 през Туньо и го сетнах като НОВ. Ама и тогава и сега е едно и също... Трагедия.

А и не ми се остава без телефон докато решът да го заменят ако е дал дефект.

Междудругото съм заменял фабрично всички iPhone-и които съм имал: 3G, 4, 4S и след замените отново показаха дефекти но ги развързах, понеже ми беше дошло до гуша

Публикувано

Рестор с 8.3 - Set Up as New, без връщане на backup.

Както се знае при заключен екран иконите на статус бара са по-големи, но когато отключа телефона иконите остават големи за 1-2 сек. и се почва едно мигане ''голямо-малко''. Не се случва всеки път, но това ''мигане'' определено ме дразни

Публикувано

При мен това го има от 8.2. Свикнах му вече.

Редактирано от Veselin Minchev

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.