Публикувано Юни 30, 201510 гд Не знам Алекс се обърка нещо с тия 25к. Алекс ти казва как стоят нещата в момента, не чете реклами. Не всички изпълнители са навити на епълската оферта за стрийм на аванта за тяхна сметка първите три месеца. В момента реално достъпни са малко над 25к. И никак не съм се объркал. В бъдеще - я, камилата, я камиларят.
Публикувано Юни 30, 201510 гд Има офлайн. https://goo.gl/photo...JBfr8YvA9nKCCC6 A м/у другото, достъпни за гледане са и всички видео клипове на изпълнителите налични в момента. Добър + https://goo.gl/photos/R2DEyeEsj1WqtHYf6 Редактирано Юни 30, 201510 гд от DreamcatcheR
Публикувано Юли 1, 201510 гд Алекс ти казва как стоят нещата в момента, не чете реклами. Не всички изпълнители са навити на епълската оферта за стрийм на аванта за тяхна сметка първите три месеца. В момента реално достъпни са малко над 25к. И никак не съм се объркал. В бъдеще - я, камилата, я камиларят. 25k е лимита на песните който всеки може да качи в облака, както при iTunes Match. Eddy Cue казва, че този лимит ще бъде увеличен до 100к при iOS9. Иначе каталога на Apple е над 30М
Публикувано Юли 1, 201510 гд Не всички изпълнители са навити на епълската оферта за стрийм на аванта за тяхна сметка първите три месеца. Наистина си спрял да четеш. Това беше така до около преди две седмици. След гневното писмо на Taylor Swift Апъл решиха да плащат на изпълнителите който са слушани през тоз промо период. А относно тия 25к който твърдиш само се замисли колко % са 25к от 37м трака и ще се убедиш че не може песен да улучиш да слушаш. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 1, 201510 гд Изключително съм доволен от услугата. Качеството е много добро, а музикалната им библиотека е почти ненадмината от конкурентите. Редактирано Юли 1, 201510 гд от SpiceBoy
Публикувано Юли 1, 201510 гд Кокси, мерси. Понякога пропускам през едното ухо неща, които лично за мен не са особенно важни.
Публикувано Юли 1, 201510 гд Гледам, че Word-а и Tapatalk Pro-то забиват на новата версия, изобщо не могат да се стартират.
Публикувано Юли 1, 201510 гд Колко пари трябва да имаш в БГ акаунта за да ти тръгне трейла на мюзик услугата? Sent from my iPhone using Tapatalk Мисля, че дърпат 2-3 лв. за да видят, че картата е активна. След това се възстановяват.
Публикувано Юли 1, 201510 гд Нищо не ми дръпнаха снощи, специално проверих след активацията, но аз веднага спрях автоматичното подновяване след третия месец, ако има значение. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 1, 201510 гд Не ти дърпат нищо от картата. Само ако има нужда от верификация на нещо в акаунта (например промяна в кредитната карта) пускат една оторизационна транзакция за 1 долар, за да видят дали е валидна. Това е нещо като ping за кредитните карти и не блокира суми, нито ги взима и после връща.
Публикувано Юли 1, 201510 гд Когато на телефона исках да добавя (не офлайн) ами с "Добави в моята музика" ме пита нещо за айклауд - да не би избраните неща да заемат място в айклауда?
Публикувано Юли 2, 201510 гд С 5S съм в момента.Да ви попитам : Имате ли проблем с тъчскрийна с версия 8.3 ? Я отчетен клик, я не ! Почти всеки 3-4 клик е пропуснат по дисплея,независимо дали съм в менюто или в някой App. Благодаря предварително за мненията. Телефонът е купен от Англия, ако е от значение това. Редактирано Юли 2, 201510 гд от Максим Костадинов
Публикувано Юли 2, 201510 гд Тачскрийнът ти е тръгнал вероятно, знаеш защо. В офиса сме 3 5S-ки, два са с джейл. Нищо подобно няма.
Публикувано Юли 2, 201510 гд 8.3 и 8.4 са супер! Евала Apple, никакви забележки, удоволствие е да работиш с нещо, което просто работи перфектно
Публикувано Юли 2, 201510 гд Не знам как е с 8.4, но с 8.3 и 8.2 беше пълна излагация с батерията. На жената телефона си стои на 8.1 и е много по-добре. Предполагам и 8.4 е същия шит.
Публикувано Юли 2, 201510 гд Аз пък нямам никакви проблеми с батерията на 8.4,цял ден всичко пуснато и ме държи
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате