Публикувано Април 30, 201510 гд Изпълни тази команда,без кавичките "defaults write com.apple.NetworkBrowser BrowseAllInterfaces 1", и кажи дали се получава. Колегата @inutero попита,но и аз да го направя.Говорим за AirDrop a не за Bluetooth нали ? Редактирано Април 30, 201510 гд от KurtiMakarov
Публикувано Май 2, 201510 гд Здравейте, извинявам се за може би глупавият въпрос, с 5-ца съм ,софт 8.3, в Settings/Display&Brightness нямам отметката за AutoBrightness..при мен ли е проблемът, или не съм прочел достатъчно ? Редактирано Май 2, 201510 гд от NaSk0'
Публикувано Май 2, 201510 гд http://s16.postimg.org/xjqf6nosl/IMG_0004.png - Няма го, извинявам се предварително,но не успях да прикача файла
Публикувано Май 3, 201510 гд Да ви кажа не знам, онзи ден го купих втора ръка..Явно има нещо пипано,защото отзад имей на панела не е същият каkто в Settings.Може ли да е само от сензора, да не е от дисплея?
Публикувано Май 5, 201510 гд iOS 8.2 вече не се подписва, справки тук: http://api.ineal.me/tss/status
Публикувано Май 6, 201510 гд Само при мен ли не искат да се ъпдейтват приложенията? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 6, 201510 гд На телефона на жената също не се ъпдейтват. Докато при мен няма проблеми. И двата са 5S. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 6, 201510 гд Днес по едно време ми даде, че не може да свали приложение, но след това нямах проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 25, 201510 гд Ето как ще изглежда новият фон (San Francisco) в iOS 9, който вече се използва от Apple Watch: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 9, 201510 гд Колеги, ПОМОЩ!! Взех си нов айфон 6 и го свързах към Мака за да синхронизирам номерата, защото си ги имах в Contacts още от предишния айфон. Когато дадох да се синхронизират ми изчезнаха номерата и от телефона и от Contacts на Мака... Има ли възможност да се върнат изтрите контакти от Мака по някакъв начин?? Благодаря!
Публикувано Юни 9, 201510 гд С програма за възстановяване на изтрити файлове. Примерно Data Rescue 3.
Публикувано Юни 10, 201510 гд Не, не използвам iCloud. Тази програма я свалих, но ми иска сериен номер, рових в нета да намеря решение, но не успях. Изглежда ще трябва да го занеса на някой, който разбира за да ми го оправи. Благодаря ви за отговорите! Редактирано Юни 10, 201510 гд от venciradkov5
Публикувано Юни 10, 201510 гд Няма да се наложи. Венци, подсети ме довечера на лс да ти подам краче за Дейта рескю.
Публикувано Юни 26, 201510 гд Днес минах на 8.3, и Weather е много бъгав. Не ми открива някои градове дето преди ги имах. Някакво решение има ли за този проблем?
Публикувано Юни 27, 201510 гд Кoгатo казваш прoблем, трябва да си сигурен, че не е самo в твoя телевизoр! Кoи градове, например?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате